We couldn't win in the end

yrsel .. mycket snurrande idag vet inte vart d kom ifrån. Åkte hem allefall så jag sket i webdesingen skulle ändå bara visa upp våra hemsidor skriva lite kommentarer och sånt shit och min är nte ens färdig så det spelar ingen roll kännde jag. Så jag åkte hem la mig o soffan och föröskte få världen att sluta snurra dock lyckades jag inte såååå bra. Men men . underar på att stanna hem imorrn med om det sak fortsätta snurra så här. det är åndå typ bara triaden.

Annars så snurrar allt på här hemma. Sista veckorna i skolan nu känns bra bara ett prov kvar och en historiaredosvining men den ska nog gå motlo bene om det inte skiter sig som det gjorde med svenskan.. Läs aldrig Röda rummet den va dålig och tråkig.. allefall det jag läste av den. . . 

Bror kommer snart hem med. Börjar bli lite tomt nu faktiskt. men men man vänjer sig ganska snabbt. Har tänkjt på att det var förösta gången jag inte skrev på ett italienska prov att min bror kommer hem. fick godkänt på det. thank god. D va det ända som behövdes me tanke på att jag inte kunde få VG i det. mitt första G på gymnasiet faktiskt.. grymt nöjd över mn lilla insats jag gjort =P

image5

bara för att det va fint väder hela förra veckan och nu är det skitdåligt. men d va fint då allefall.

vi kan le, men bara i sekunder

Vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet
eller bli som gatorna, våren och vintern
- dom som går runt tills dom försvinner

Håkan Hellström - Mitt gullbergs kaj paradis

Dagen ägnas idag åt Håkan Hellström som vanligt den senaste tiden finns inget bättre just nu. Svensk musik för en gång skull .. mamma o pappa firar bröllopsdag jag sitter här ensam o bara glor framför mig. inte et roligaste. men men som sagt sen innan livet går vidare

image4

ska ut och fotta igen känns som jag behöver det idag.. fotografering för att frigöra känslor konstig och helt underbart sett.

 glöm inte läsa min underbara dikt ! *bara för att jag e så förbannat stolt* handlar om förra lördagen faktiskt. . . .

egetnligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej för mig

Håkan Hellström och sommarsol finns det nått som passar bättre tillsammans!

dock passar itne dagens hemska upplevelser av italienskaprov och muntligt engelksa nationella.. grr.. jag saknar min fakeade brittiska dialekt. =( men men sånt får man väl ta.. gud jag måste plugga på psykologin.. det är för mycket nu orkar inte mer va fan!.. kan man itne bara få sitta på eins palestinasjal utanför friskis och svettis och Q8ock diskutera livet i allmänhet.. efter det kan mant a ett patrickpass.. kan man garva åt hans extremt roliga miner han gör när.. och när han ser ut som en gorilla! helt underbart roligt.. bättre än italienska prov allefall! gosh!!

mamma o pappa firar bröllopsdag imorrn ska vara hemma o glo för jag måste .. Inger o mats kommer och ska äta mat med.. måste läsa min svenska bok med.. oppsi jävla agust strindberg visst han kanske råkade göra nått bra för den svenska kulturen men varför måste jag läsa hans bok! fast d va mitt val ändå.. d va ännu en av mina idér om att vara smart och föröska inse varför strindberg faktiskt är känd..men nee jag kommer aldrig bli smart måste inse d tror jag.. nytt fint ord.. inse.. lite som spekulerar .. höhö..

livet går vidare verkar det som snart är det sommarlov. ska bli härligt me lite tid att barasitta på altanen och läsa böcker lyssna på musik o bara slöa ! dö av långsam utråkning men men det får man ta =P

image1En lätt snuddning av din hand

En lätt snuddning av din hand var allt jag fann

en natt i maj

din kropp i min närhet

du i min närhet

jag märker det

vet inte var min kropp ska ta vägen

tillsammans är vi aldrig

dock alltid i varandras närhet


Dina visknigar i mitt öra

vet inte va du vill

kan inte koncentrera mig

du är så nära

nånstans under bordet

snuddar vi varandra igen

jag kan se våra kroppar

så nära

men ändå så långt bort


En ensam promenad

med massa folk omkring

dock är du den ända jag märker

du går bredvid

våra händer möts

mer än en gång

det är mer än en snuddning

vill du nått

eller vill du ännu en gång dra ner mig

långt ifrån dig


Syrener doftar av kall sommarkväll

gång efter gång

nuddar våra händer varandra

jag önskar jag kunde ha alla känslor

i den handen som nuddar dig

känns inte som handen tillhör mig

aldrig vi fattar varandra

men alltid snuddandes

snälla promenad

ta inte slut


Kvällen lider mot sitt slut

desperat fösök att fatta

varför fortsätter vi att nudda varandra

jag känner fortfrande din fot nudda min

fastän du sitter meter ifrån

men fortfrande nuddar vi varandra

kvällen tar alltid slut

tillsammans är vi aldrig

dock alltid i varandras närhet

Rebecka Lövgren  20-05-07


And we all sympathize with your torn-apart heart

livet går vidare .. dock aldrig i en rak bana .. otroligt på up o nergångar precis som kvällar kan vara.. fast vissa kvällar är extremt upp och ner som en bergo dalbana precis som alla andra liknar livet med.. fast kvällen är sån egentligen men kvällen är en del av livet men ändå ..
Jag har funderat att det finns olika slgas bergodalbanor det finns sånna som vildamusen som knycker som satan i nacken när den svänger eller så finns det sånna underbara-hypernervösa-inför-som-lyckas-väldigt-fint-för-du-kommer-ut-levande de gillar jag på nått sätt fast jag gillar aldrig tillfället innan.. annars finns det ju alltid dom som man e grymt hoppful inför men som sedan slutar med att du mår asilla.. Dom träffar jag för det mesta känns det som. men ändå så tar man gärna en svänt till efteråt hur korkad man än får bli..

har sovit tre timmar inatt plus typ en timme ute på altanen i solksenet med bäcken porlandes i bakgrunden grymt mysigt var det.. men men.. orkar itne skriva mer om senaste tidens bergodalbanor..

Dom är uppe på taken, alla är högt över staden.
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöar bort
och jag vågade aldrig hålla din hand.
Vi är inte såna som i slutet får varann.
Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt


what comes and goes

For every day that comes and goes
I'm one day further away
from the day I miss
The day I miss didn´t become
the day i wished for
The day I wished for left me with broken dreams and nasty scars
That day I still miss
because it made me feel
everything I ever felt
I  miss you

kiss away young kills and thrills from the mouth of all my friends

jahaa jag rapportskrivining suger !! absolut inget skämt vilket jag antar att alla vet!!

Gustav den III har vatt intressant tills d att man ska börja lära sig nått om han! men jag tog fram mina gamla skivor med bsides från Busted och Mcfly satte lite fart på dan =)

o d bästa e att imorrn har jag bara en lektion! idrott.. men jag ska va inne i skolan o skriva på rapporten innan tänkte jag! och efter med antar jag för jag lär itne bli färdig och böckerna e så jävla tunga!!men men sånt e livet

usch o fy för allt som har melodifestivalen och göra tyckte nog inte redigt om någon av låtarna.. nee.. fst jag brukar aldrig tycka nån av låtarna e bra.. var länge sen ajg tyckte d! =S hm.. jaja.. var trevligt o äta o spela spel hemma hos kajsa allaefall :D nästa lördag är d av till jimmö som firar sin födelsedag och veckan efter d ska vi glo på pirates! :D kanske ut o äta me innan :D blir fin fint! emmson ska med :D

say love

Igår dissades sussi med resten för att Bex istället lekte med emmson sussi o dom blev inte jätteledsna I hope och emmson var inte jätteledsen sen heller! right?! my dear friend! *extrem brittisk dialekt* En dag hittar vi säkert några små britter som kan roa oss ått otroligt me deras dialekter ;) Igår va kul emmson! och var som än händer tänker jag inte lämna dig flåsandes som en perverd i telefonen helt själv! inte fan skulle du lämna mig då!! right?! du e fan d viktigaste för mig!

idag bär d av till speedway med mom =) ska bli härlig me lite redig speedway igen :D var typ inte på hela förra året .. sklans fel! saknar speedway !! aja ikväll igen då! kommer säkert vara astrött imorrn sen när d e skola igen! =( vill nte ha skola igen thank god att det bara är 3 dar. dock måste jag göra engelskan *brröööl* och italienska på hal steg 2 vilket betyder att jag e är totalt körd! hata italienska nu.. spelar ju ingenr oll va jag får på sista provet eftersom jag ändå bara kommer få G.. bra att jag inte valde italienska steg 3 sen! ska läsa psykologi :D och avvikande betende och form o design. äntligen nått praktiskt menmen.. livet går vidare.. för alla