Everything's magic

Vi e jenny vi e stagg
vi har krossat lasse kagg

hihih... Dubbelseger till stagg i år! fan va nice! :D jag o sussi satt o dummade oss på läktarna s jävla härligt o få skrika lite!! fastän folk inte alltid orkar hålla mitt tempo ;) hihih men va fan d va härligt me dubbelseger me! ojojo ojojojj *sjunger* Härligt hade faktiskt gansak trevligt på swinget me fastän ajg typ brukar hata och gå på disco.. men va fan om man skiter  att tycka att de e tråkigt går d mkt bättre!

Tack kåren och rugbylaget för en trevlig afton ^^ mohahahw

Jag fattar inte hur trött man kan va så här dagen efter massa skrik o panik.. sov till halv ett!! kommer aldrig kunna somna ikväll!! shit hela kroppen bara allmänt död! Mina armar skriker till mig att jag ska sluta göra nått för dome för trötta.. o min vader e lättskadade efter igår då jag typ fick halvkramp i dom fyra gånger under kvällen.. haha men jag ignoererade dom ^^ men va fan dom överlevde ju dessutom kommer d bli mkt värre nästa torsdag mina små vänner! mohahahw!

4 dagar kvar till london eller nått jag vet itn har för tillfället tappat räkningen! men jag åker till tilly på tisdag och london på onsdags morgon.. så nästa vecka vi den här tiden har jag vatt på mcflykonsert o är nog nu ute o shoppar på stan eller glor på big ben eller nått sånt :D får se va jag o tilly ska ögra resten av kvällarna.. vi kanske kan gå på bio eller nått ^^yayness jag o tilly  e vädligt bra på att gå på bio kan jag säga! :P VI ska välta stolar på wembley!! wohooooooo!! Va fan jag måste ju packa o tvätta idag ju nee.. halva dan har redan gått tar d imorrn istället  =S

njet njet nu sitter jag här o lyssnar på angels and airwaves hääärligt :D

I'm a walking disaster

Den här veckan var ingen kul... Väntar och väntar och väntar och nu äntligen är det bara 19 dagar kvar!. Det känns som det kommer bli awsome var vi än står under konserten nu! Jag har insett att det kommer bli helt otroligt! Det är fyra års vätnan som kommer få utlopp nu! Jag dör av längtan och samtidigt dör jag av utråkning här hemma. Har vi inget kvar och prata om varför är det tyst hela tiden. finns det inget att berätta! snart är det rugby är grymt pepp!

Dessutom har jag ju ajda som skickar mkt fina ppp till än! Bara för att ajg begärde d ;) skönt att inte vara ensam om att tycka världen står still.. och det inte på ett posetivt sätt..

Grattis bambi i förskott föresten känner på mig att jag kommer glömma din bday.. sorry i förskot me! =)

we are the lovers

24 dagar kvar.. jag börjar bli nervös! tänk om jag mosar mig själv eller om det händer något.. vad som helst kan ju hända va fan. Det är inte en ända vuxen me heller. Jag är en mes när det gäller större beslut.. Dessutom om jag mosar mig själv och typ bryter nått så har jag halkan den 12 och jag tror inte det går att köra bil med brutet ben.. Men gud jag vill ha mitt körkort innan jul allefall innan årets slut. I så fall skulle ajg ha körkort samma år som dougie! coolt eller vad ?

Mcfly manin börjar återkomma. Det är snart snart snart! om fyra dagar är det mindre en 20 dagar kvar.


Det ända som spelar roll nu. McfFly och Körkort

för ingeting är logiskt

jävla kaffe.. skulle skrivit arbetet för en evighets sen skulle vatt inne fredagen när vi kom hem från dublin.. ojoj  bex lämnar in lite sent bara.. haha fatta d e assvårt.. hitta nån som tar hand om folk som är beroende av kaffe.. dude det finns inte!det va lite såvrt ämne men det verkade kul då.. fast allt verkar roligare när man väljer det än när man sedan skriver om det.. kan bero på att alla skolarbeten e astråkiga! fan att den ska börja igen .. va härligt med två veckors (dublin räknas inte som skola) ledighet.. men men d e bara 31 dagar kvar tills jag får va ledig tre dagr igen.. yayness för london!.. snart är det rugby me .. ska faktiskt gå i år ^^ inte för att jag eg har pengar för det men va fan d e sista året o jag har sparat mina pengar odm andra åren.. haha patetiskt! .. men ändå..

men ne nu ska jag återgå till o dö av utråkning när jag skriver om kaffemissbruket.. sen när jag är färdig med det då ska jag plugga lite mer körkortsteori.. söndagar är alltid min pluggdag.. jag har alltid hatat söndagar.. jävla skitdag! som tur var har jag några avsnitt av scrubs att se nu.. införskaffade första säsongen nyligen! härligt!! får väl bli inatt när jag inte kan somna för att jag sov för länge i morse :P

image19