It's not the fall that hurts it's when you hit the ground

Igår lärde jag mig att vara grymt stressad och köra bil samtidigt! och det gick jättebra höll alla hastighetsgränser och trafikregler.

Har vatt så mycket STIMUN så det räcker och blir över! Har sprungit runt i hela skolan från Källarplanet till D-plan fram och tillbacks och upp coh ner. Mina fötter är trötta och min hjärna är totalt överarbetad av saker jag måste komma ihåg. och nu finns det inte ens värdar åt alla som kommer .. Det börjar skita sig nu. Tror de behöver lite mer stresståliga Allt-i-allos nästa år. eller allefall en av dem. Malin håller sig gansak lugn men det bubblar nog allt där under ytan spcielt när hon ser att folk inte gör de dom ska . Till och med Malijn ryter i, Jag snackade med några ettor idag dom är livrädda för mig nu. Dessutom har jag sprungit runt och letat mobilnummer till alla som ska vara värdar. Helt sinnesjukt svårt specielt när folk inte är där inte ska! Har inte hunnit ha nått kul nu så det blir bara värre och värre.
Jag missade att vara där för en vän och jag har aldrig mått så dåligt. Jag hatar att jag stressade dig specielt när jag vet att det verkligen är nått du behöver prata om! Vi snackade om det senast i tisdags och jag visste redan då att det var mycket på gång. Jag underprioriterade mina vänner jag hatar det.

Men för att byta till nått posetivt i denna dimmiga snurriga värld fyld av färgkordinerade papper Grattis Emmson till körkortet :D Vi äger nu kan vi dra runt tillsammans ;)

Tack gode gud för att man har parkeringstillstånd nästa vecka.. behöver ändå sova på skolan minst en natt..

Du är sodastreamad oboy

Det värsta som finns är att stoppa i sig en pistagenöt och förhoppningarna är skyhöga. Man tor den kommer smaka så där perfekt salt och god som den förra men sen när amn väl fått ipp nöten så smakar den ASÄCKLIGT! vad gör man!? man kan ju inte precis spotta ut den så istället tar man och öppnar en till jäkligt fort bara för få undan den andra äckliga nöten och vad händer! Även den smakar mögelost! Är lite rädd för att tugga i mig resten av pistagenötterna nu. Jag skulle behöva ett par ekorrar som kollar nötternsa som i Kalle och chockladfavriken! Jag ahr itne lärt mig se skillnad på de goda och de äckliga nöterna än heller. Får föra anteckningrar på hur de äckliga såg ut så om det är nån som liknar den så skiter jag i att äta den eller ge den till mamma.. eller eventuellt papperskorgen...


.image29

listen to the sound of the world

Idag önskar jag att jag hade ett badkar fyllt med kokhett vatten och massa väldoftande bubblor och fyra miljoner stearinljus och the killers i en cd spelare.. Det skulle va helt fantastiskt

Istället har jag en irriterande skrivbordslampa som lyser rakt i ansiktet, ett bord fyllt av tomma glas och the killers spelandes från datorn. Allefall ett rätt.. The killers.. dom är redigt bra faktiskt

Min kära brors fel att jag lyssnar på dom. Skivan råkade va kvar innan jag bytte till BexBilBand i Twingon. D va mellan the killers och black jack o vad väljer man!

Mina favorithörluar har gått sönder vilket gör att jag måste stå ut med hela bussresan imorgon med bara EN fungerande hörlur! min värld kommer falla sönder! eller inte vi behöver inte överdriva men nån kommer få stå ut med en grymt grinig mig imorgon. Önskar jag kunde ta bilken då kunde jag lyssna på musik när jag vill men jag har fortfrande inget parkerinstillstånd till parkeringen på skolan . Måste ta ett ordentligt snack med någon... Så här kan det inte gåt ill. Det är fan Fn rollspel väääldigt snart vilket gör att jag verkligen behöver den där jävla lappen!

image28

I'm still standing on a sideway train

Lovet är snart slut bara imorgon kvar sen är det back to school. Massa FN igen orkar inte redigt med mer. måste fortfrande fixa fler värdar.. suger!

Men lovet har vatt bra färutom magsjukan i början den va inte askul!

På måndagen var jag och ajda på ölands köpstad och kollade läget fanns inget ting var grymt ifnt väder dock!
 På tisdagen var jag och emme i växjö med hennes mamma o syster och vi badade i simhallen där och gick runt på stan.
Onsdagen var vi o spleade lasergame (jag blev top gun!) och jag bakade bananmuffins!
Torsdag jag bakade bullar! duktigt jag vet
Fredag var inne i stan med mamma efter det att jag läst igenom halva icas stora kokbok som jag fick av min mormor helt fantastisk bok! står allt möjligt i!  hur man kokar kaffe .. jag visste redan det dock. :P men men fin bok allefall asstor!

Köpte mig en kofta igår när jag var på stan med mamma den är asigt mysig! :D

It's only natural

körkort till mig igår.. ville bara säga d... körde in till skolan idag inga problem körde till affären me....

just trying to keep it in line

Idag är min bror hemma eller rättare sagt han ko igår =) Det är vldigt väldigt tomt i huset utan honom. ett plus var att han hade med sig mitt ps 2 med sig hem =D nu kan jag spela asmkt tv-spåel sak bara införskaffa några först. Singstar står högst på listan. Tänkte ha en tjejkväll väldigt snart o spela singstar kanske lite eyetoy o dansmatta beroende på vilka som kommer då emma har en av sakerna o emme det andra och så har dom båda två olikasingstar spel vilket e asbra då kan vi nämligen joina in altlsammans och ha allt! och ha askul! jävligt mycket askul!

Mom n dad åker till mormor nästa helg vet itne om jag ska följa med. Det beror på ifall mina clasmates vill hitta på nått med mig på fredag. kanske singstar kväll eller utgång! utgång skulle va jävligt kul iv har ju lte o fira på fredag. Sportlov ffs! så hääärligt! tor aldrig ett lov har varit så här efterlängtat som dte här! fy fan va mycket det har varit i skolan förstår inte vad allt kommer ifrån! det är helt otroligt.

men men ikväll ska jag och emmson kolla melodifestivalen.. äta middag hemma hos mig.. surprise! :) o bara snacka skit hela kvällen :D dessutom ska hon ta me ett ps2 spel till mig så jag kan provspela mitt lite =) ska köpa ett på måndag har kommit framt ill att jag hr 700 kr att köpa tvspelo för. eller runt 700. så d ärcker förhoppningsvis till ett singstar med mickar alelfall. ska kolla netonnet o se om dom har nått billigt sen ska jag köpa ett begagnat på game ska även kollaom jag får tag på tony hawk så jag kan köra lite skatebord =) inga bilspel allefall! Inga bilspel är tillåtna på mitt ps2.. det ahr antagligen spelats för många sånna på det redan innan.

de är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Det känns så konstigt att det börhar närma sig studenten mer och mer. Måste ta vara på alla tillfällen som möjligt med mina klasskompisar det känns så konstigt att behöva lämna dom efter studenten. Seriöst det är inte lång tid kvar. Vem ska jag fika med hela tiden och vem ska jag dumma mig me sen? jag måste hitta nytt folk tänk om jag inte tycker om dom som jag gör me de jag umgås me nu. kommer jag hålla kontakten med några? det hoppas jag verkligen sepcielt vissa anar att dom vet vilka dom är. Jag vet inte va jag ska göra efter gymnasiet heller fan heller att jag stannar i denna stad och i denna by fan heller!måste härifrån

London är det ända som kallar asmycket Vill dit vet inte hur.. Man har ju inga släktingar man kan bo hos så då blir det egen läghnhet vilket är asdyrt men om man delar blir det billigare. Men ändå måste hitta jobb för att täcka kostanderan dessutom måste jag ju göra nått efter det att jag kommer tillbacks. kan ju inte jobba på starbucks hela livet... ;)

dagens stora förundringar..

image27