ut och fiskar

Ännu en utekväll förbi, men vilken kväll =) känns så konstigt att man snart ska lämna det här stället.Men va fan det är minst tre månader kvar tills dess.

Men men snart ska jag ringa till min emme som har jobbat idag igen. hon skulle åka hem med nio bussen. jätteintressant... men men det var ite det jag skulle skriva om idag.Idag ska ägnas åt Jöns. Den ärade hjärncellen Jöns!
Jag ska berätta hur Bex' Jöns funkar.. så här är det. när Bex (den vanliga hjärndelen som man möter varje dag) är grymt stressad och borde koncenterera sig på saker som till exempel plugg eller liknande. då sätter gärna Jöns igång med att flyga. Jöns är en väldigt bra flyger, extrem starka vingar. Men nu på senaste har Bex varit väldigt upptagen med plugg och därför har Jöns tagit över hela hjärnutrymmet (han brukar bara få tillgång till en viss del annars. kallas drömmar) men allefall nu har han kommit in i vardagsbexhjärnutrymmet. och då jävlar är det irriterande1 man kan inte tänka på nått annat än en flygande jöns vilket stör mig som fan! men nu nu när allt stress i bex har lugnat ner sig då lugnar Jöns också ner sig. nu när man faktsikt har tid att sitta o dagdrömma då jävlar ska Jönsjävle lägga av. förstår ni vad jag menar. Jöns är en extrem konstig hjärncell.koej när han flyger omkring lite vacker och fint. (observera att han ser ut som den gyllene kvicken fast grå istället) men nu jävlar nu har han lugnat ner sig. Det är så det ska va. Håll Jöns lugn dag är det idag. och han har varit jävligt lugn! allt gick över igår prexis som jag lovade :D Inga mer stalker poäng till mig! WOHOOO!! (för en extra förklaring gå in i bexhjärnan)

handle this

Jahaapp.. det är itne alls mycket att göra nu... eller itne men de  bara för att jag är ute i sista minutern. jag är väldigt bra på det! nästan min specialite. Men va fan nu har jag skrivit två av texterna till form och design arbete. En kvar! o det är om stolen som inte är färdig än. så det skulle jag kunna skriva imorrn på min tre timmar långa lektion. Sen har jag en anna liten rest som också ska betas av imorrn men det känns inte jättefarligt. och sen sist men itne minst är det kalmars framtids arbete som ska vara färdigt. Min mamma klagar på mig för att jag klagar.. Så jag får itne sitta hela dagen och plugga nu för det borde jag ha gjort igår och i förrgår och i förrförrgår. det är sån jag e.. Mitt sätt att fungera.

Men nu ska vi skita i det. Eller allefall fem minuter sen är det rakt tillbacks till mina små texter. dessutom dasnar jöns runt i min hjärna just nu. Förösker hia honom! men njaa.. han kommer va elt hyper snart och sen flyger han in i vägen .. eller hur emma ;). fin diskussion idag på nkn :D. Men nu lyckades jag hindra mig själv från vad jag inte ska göra. Altså inte höja stalkerpoängen.! Men men jag låter jöns flyga en stund till va fan. I alla fall tills imorrn då är det utgång =) fira betyg ! wohoo!

ruby lips on a smile so sweet

Jahaa då var det snart slut på hemma helg med mormor. hon åker hem idag. hon brukar åka hem på måndagarna annars men hon hade jättemycket att göra den här veckan. hon är världens hurtigaste 82 åring. eller kanske inte finns nog folk som är ännu hurtigare mn hon är grymt upptagen med kyrkokaffe och glasbruksresor och allt möjligt helt otrolig! :d det är min mormor det :D fick ett halsband av henne som kommer matcha både min balklännig och studentklänning bara för att vara så tjejig som bar jag kan va! upptäckte att min klack har gått sönder med och kände mig aldles ledsen inombords. Så nu måste jag klacka om den med...

Igår fick jag ryket och stack hem till ajda och studsade på emmas studsmatta som inte var hemma.ville komma hemifrån en stund. åkte vid åtta va hemma lagom ca 3 låten i eurovision. kollade dock ine så mycket. Familjen lövgren var fullt upptsagna med speedway gp i göteborg.. så kan det gå. Vi såg i alla fall charlotte sjunga. sen började vi kolla på röstning men insåg att vi var för trötta så jag vi gick o la oss innan röstningen var över... Missade björn men det var lungt insåg att allt björn gör ligger på youtube sen.

fixade med lite annat igår med. skönt att träffa sofie igen. Kändes ko0nstigt att sitta där med allt snigelbajs och bar tänk på allt som var då. Insåg hur mcyket av det jag hade förträngt...

Men men idag blir det skrivning av alla form och desing arbete som är kvar. Fast först ska jag nog sola och måla färdigt nått jag började på för ett tag sen . och dagens mål är att inte tänka så otroligt mycket på det ja gite ska tänka på!! det du lös den kommentaren!

image40

ta chansen och hoppa

ta chansen och hoppa
upplev kärlek
känna känslan
leva livet

känn för det helhjärtat
känn vinden under vingarna
eller ta ett fall
hur hårt kan d vara egentligen
 
hur långt ner kan vi komma
jag har alltid dig min vän
jag tar emot dig
du tar emot mig

under en fyllekväll fick jag höra
glömmer han jackan tar jag den
det är riktig vänskap
jag vet känslan

jag vill ta en chans med dig och din väns jacka
känna våra vingar
önska mig lycka till
och du min vän tar emot mig
 tar emot mig när jag hårt slår i

rebecka lövgren maj 08

heart of glass

Idag är äntligen kalmargrejen färdigt. Vi gick runt stan i ca 2 timmar idag och lyssnade på varandra och vad man hade haft för ämne. jag och ajda skötte oss realtivt bra tror jag allt :D hoppas det allefall. var färdiga vid 2 tiden och jag o emma frågade hon på länsmuset om vi fick gå runt på utsätllningarna och det fick vi så vi sprang ner till rörelse av vikt utställningen .. Massa leksaker sånna stora grejer. typ värsta röret som snurrade o så skulle man hålla kvar sig.. typ gladiatorerna. låter asbarnsligt och det var det men gud så kul!!! dom hade dansmatta med men det var bara häflten så rolig som d där röret altså. ohhh o så var det typ ett "rum" med så här lekisplast.. ehhh. som hängde ner från taket i en labyrint aktig grej smo också var allmänt rolig speciellt när emma typ halkar inne i den och ligger och kan inte komma upp o jag typ viker mig av skratt.. extrem härlig utställning. dock sprack mina byxor. ganska komisk sitatution det med. men va fan! det får man ta dom e inte jättesöndriga. kan fortfrande ha dom ^^ har inga pengar att kööpa nya för så :P

men nu när kalmar grejen är över känns d som allt e över men egetnligen har jag en hel hög väntades på mig. tror jag får ta och hia mig lite med reliions och filosofi arbete. kanske lämnar in den lite sent. sen e d egetnligen inte asmkt kvar. d ska fan ordna sig det här! en vecka exakt kvar tills betygen sätts :D extrem utgång på det sen:D

hihi jag har besätmt att jag får drömma ^^ drömma om vem jag vill :) allefall ett litet tag..

can feel the fire of the city lights burn It's hard to find angels in hell

idag lyssnar vi på yellowcard och skriver arbetet jag skulle gjort igår och funderar på talet som ska vara färdig imorrn och längtar till imorgon eftermiddag då ska vi ha massa trevligt! men lungt vi ska ha lika trevligt igen nästa gång =D ännu en utekväll i det kalmaritiska kalmar. dagen till ära kägger jag upp en sångtext och jag tycker alla borde slå låten på youtube och bara ta sig tid och lyssna på den!


 Yellowcard - city of devils

Man once sang to me
Look at you saving the world on your own
And I wonder how things gonna be
Cos the time here it passes so slow In a city of devils we live
 A city of devils we live
Find somebody to learn
Boy you gotta love someone more than yourself
 I can feel the fire of the city lights burn
It's hard to find angels in hell [

 Flying alone
 I Feel like I don't belong and I,
Can't tell righy from the wrong, why,
Have I been here so long In a city of devils we live
A city of devils we live Questions I can't seem to find
To the answers I already hav
e And you can't see the sky here tonight
 So I guess I can't make my way back [

 What if I wanted you here right now
 Would you fall in the fire burn me down
 If I wanted you here right now
 Would you fall in the fire burn me down If I wanted you here right now...
 In a city of devils we live In a city of devils we live
A city of devils we live In a city of...


In a bottle with all my mistakes

ibland kan det vara så förbaskat svårt att föröska hålla sig på bra humör. Specielt när omgivningens miner börjar sänkas sig lite.

idag var väl en typisk måndag. samhälle religion och mona på eftermiddagen och sen efter d blev det fika. Var inte lika fint väder idag som det har vatt på senaste men va fan man överlever :D hade ett härligt samtal med ajda idag på nkn. när vi egentligen skulle arbetra ordentligt med vår fina brandkår men det gick åt pipsvängen.

Den 24 maj ska vi fixa med den där. Ska bli härligt och bli av med det. värsta bördan i typ fyra år synd att man skulle svika sitt 14 åriga jag och inte ta det på rätt dag bara. kändes så jättefel! men nu är det tillräckligt varmt för att vi ska kunna sitta ute allefall. får se om vi skrev någr brev är itne säker på det .jag tor fan itne vi gjrde det. emmson är helt övertygad över detta dock. men jaja får väl se vad det var vi la ner i den. blir väl en sentimental dag. men vi ska väl överleva som vanligt!  Treenigheten. shit va länge sen det va..

har fortfrande inte hittat nått sommarjobb känns lite halvbittert faktiskt. Inget jobb inga pengar. inga pengar ingen fest ingen fest ingen sommar ;) eller nästan allefall. Känns konstigt innan var jag helt besluten att åka iväg redan i början av sommaren nu känner jag mig aldels sentimentel typ sommaren kommer aldrig bli som den varit. Det är sista sommarne med gänget. jag vill vara alal tillsammans hela tiden. spelar roll jag vill bara umgås och skapa massa MASSA massa minnen!

image39


I'm sick of beeing alone

134 sidor in i boken ! wihooo! fast då har jag bara läst 70 av dom resten är hittat på sparknotes <3 kärlek!!! dock hittar jag inga bra qutoes där heller.. hmm får föröska dra fram några asdåliga. dom säger inte så mycket bra sker i dubliners. måste säga d ! välj inte den boken ! det är bara massa småhistorier som handlar om folk som mår dåligt. är inte in the mood för böcker om folk som mår dåligt! ska fan ta fram och läsa en redig tjejbok sen! typ sex and the city bok! jag har säkert hela sommaren på mig att läsa sen har inget sommarjobb ändå. om jag inte lyckas tvinga med mig nån att åka till dublin tidigare .. fast jag vet itne redigt om jag vill missa sista sommaren hemma ...

Jag tänkte på nått innan det var asviktigt och så tänkte ajg skriva det i min blogg för jag kände för det. Var nått i stil med pistagenötsinlägget.. men njaaa.. det kommer inte..

jag ska ringa till emme när hon sitter på bussen idag :D jag vill prata med henne om en grej! kan inte vänta tills imorrn!! eller jo egentligen men ändå.. hmm udrar vad det blir för helgunderhållning den här helgen. ingen utgång imorrn alelfall och jag måste stanna hemma för min mamma.. jag frågade sussi om vi kunde ha filmkväll på lördag istället men dom skulle visst hem till emma.. såå nja det blir väl hemma helg

mhmm skönt och snacka skit med emmson.. jag har kommit på vad jag saknar med att gå i skolan.. Fy fan va jag inte vet vad som händer! har ingen koll alls på det senaste skvallret. o jag tror jag råkade vara taskig mot emma idag. men det är lungt jag förklarar mig imorrn! men tillbax till ä,mnet. Jag står inte ut med att inte veta vad som händer! jag måste veta allt jag får panik annars! jag läser folks bloggar och fattar inget dåå! då e d fan kris i min värld..så nu måste jag till skolan imorrn och ajg BEGÄR! att nån berättar allt som har hänt den här veckan och vme jag ska gå till för att få mer information om veckans händelser. så är fallet! inget annat nonsens!

It's not your fault

Har dratt på mig en sån där härligt extrem förkyldning. Jag brukar alltid känna när förkylningar kommer men den här gången fick jag inga signaler innan. Eller jag fick nog dom för jag var grymt tjurig hela fredagen och lördagen trodde d berodde på allt annat men njaa.. Vi skyller på förkylningen

Har psykologi B prov på torsdag måste gå till skolan då. måste in imorrn och hämta mina papper och allt sånt. har itne pluggat ett skit innan precis som vanligt. Dessutom kom jag prevcis på att engelska boken ska vara färdig den här vekcan rättare sagt på torsdag jag har läst 38 sidor nu. Blir en massa läsandes ikväll. Men det ska nog gå bra. Den är astrist men det ska väl gå bra ändå.

Kul att läsa om mina läxor och skit hela tiden. men men snart över. den 28 maj sätts betygen! Utgång ! blir det då. missar nog utgång den här fredagen :P haha men det är nog okej va fan jag tror vi vatt ute varje fredag sen dess att Thorulf fylde 20. eller jag trorr inte vi var ute veckan efter. Herregud för mycket festandes på senaste. kanske därför man e sjuk nu. Men men va fan nu ska väl allt ta och lösa sig snart tror jag. har vatt en jäkla massa konstiga grejer pågång på senaste. men men tiden har sin gång ...

The sounds of this small town make my ears hurt

jahaa valborg över. Det gick fort. världens tråkigaste väg att köra till emmaboda men va fan man överlevde
jag vill ha utgång imorrn.. ingen annan dock. enmansfest ^^
har inget vettigt och säga
trött och seg
önskar allt vore lite annorlunda
bara lite...