get off my back

höhöh idag var jag, elena och putte på arcadhallen på oconell. hade askul spelade airhockey , rambo , deal or no deal m.m
Dessutom stog vi en hel evighet och petade mynt i 20 cents grejerna där man puttar ner gejer


kan jag gå med dig hem från bussen

Sitter just nu vid köksbordet och har ont i huvudet och kli i halsen. toppenbra! jag och elena låg och solade ett tag när jag kom hem från alex imorse. men det var alldels för varmt vi gav upp gick in och satte oss vid varsin dator. Tänkte jag skulle spela sacred som jag fick låna av alex men nee det va inte alls lika kul på datorn som det är att spela med alex på ps3 hemma hos honom. Men men hoppas på att det blir lika bra väder imorgon och att jag i så fall har kommit över huvudvärken och halskliet så man kan gå på zoo. har ju vatt planerat en hel evighet. börjar bli dags nu.

Får se hur jag mår ikväll var meningen att jag elena och maja skulle ut men just nu känner jag att nee den huvudvärken jag lär få av att gå ut kommer ta död på mig. men men vi får väl se... ska snart ta en dusch och käka lite

Gårdagen bestod av att sluta klockan 14. elena slutade 14.30 så vi dorg till blanch shoppingcenter för att jag tänkte fördriva tiden tills det att alex skulle komma hem från jobbet. vi drog omkring i affärenerna men ingeting fanns där i vårt tyckte så vi drog till TGI Fridays och tog oss varsin extremt stor drink. slutade med att vi tog en till var sen. I allafall vidare mot Lidl för att köpa lite smått och gott och sen tog elena en buss hem och jag gick hem till söt där vi käkade lite kinesmat och sedan spelade tvspel. sen var det lläggdags för bex som gick upp vid 3.30 på morgonen.

i never leave you

idag skiner  solen i dublin! woho! och jag som slutar två vilket betyder att jag har minst två timmar i solen på våran lilla bro. och hell yeah det är där jag sitter nu! sol sol sol :D Bex mår bra ;)

på fredag sticker maria en sväng till sverige då tar jag över hennes uppgifter som disp.. YAY .. vetefan hur det ska gå mend et finns MASSA folk att fråga om man vill ha hjälp.. man kan till och med ringa maria och fråga.. hhaa på semestern. vore kul men men får väl se hur det går. Murat är grymt orolig han kommer ha näsblod hela jävla nästa vecka!!

aa just det disp är den som skickar ut olika tickets till olika resolvergrupper.. hmm sa kanske inte så mycket..

ice ice baby fort

jag och elena en söndagsväng till affärn



ice ice baby

ännu en söndag i dublin. börjar fem den här veckan yaaaay ^^ ska bli skönt att sluta tidiigt dock. :)

midsommar spenderades med att jag var ledig så jag drog hem till alex efter torsdagens woolshed och sov gryymt längre bara för att jag kunde. sedan drog vi in till stan för att hämta senapsill och sedan käkade vi en härlig cesarsallad och en bulmers pear på the church. Good shit det va ju ändå midsommar. sedan stack vi och handlade potatis o jordgubbar och drog hem igen för at tlaga midsommarmiddaggen. potatis knäckebröd och sill. sen efter det var det jordgubbar och vitchockladsås mumma!!!
sen fortsatte vi kvällen med tv spel och estrella chips

lördag morgon och jag och elena pös in till stan för att köpa bhar. sen var det en fin kopp kaffe och off till frozen dublin. massa folk som stod still vid spiran i fem minuter, fan fastnade i en sån härlig pose att hela foten somnade men vad gör man inte. sedan drog vi vidare till en park kommer inte ihåg va den hette men vi hade lite tid över så vi drog till q bar med maria för en drink.. sedan råkade vi snappa upp några fripass till kvällen som vi dock inte använde. vi ar med i ännu en freeze och efter det gick vi o köpta bulmers tiull kvällens fest i tyrrelstown. jag och elena vimsade bort oss elena smått hysteriskt och jag  helflum med en bulmers inte oke,j.. speciellt om  man var på elenas humör just då ;) tillsslut kom vi fram och drack lite till drog hem mitt i natten stannade på bk och käkade mat.

idag är vi slöa

170609

Har ni tänkt på när man går på tex kolmården eller liknande ställe och så är man inne i djungeldelen där det ofta är varmt och fuktigt och dom har insepalt ljud av regn och krokodiler som plaskar i en liten damm?
Det där inspelade ljudet jag tror fasiken dom spolat in det härifrån jobbet... seriöst tror att en krokodil kommer hoppa upp o bita mig i tårna vilken sekund som helst!


no need to look back

Så där tillbaks på jobbet
kanske itne asroligt ingen alex att krva med på sametime den typen är ju ledig en vecka till means vi andra får tassa oss upp till jobbet ligger han kvar i sängen och drar sig.. jävla mupp!

Men men härligt och träffa folket igen!
desken har saknat mig! jag har no ändå saknat dsken lilte jag med. fastän ajg trics där hemma finns så många minnen men här finnns så mycket nytt.
beror väl på vad man vill ha.
känner mig lite som harry potter när han åtrvänder till  privet drive varje sommar för att bevara sin beskyddning som finns där. så känns det att va hemma i rockeneby en vecka. nu är ajg redo fönya äventyr. Funderar på att åka till london en helg. bo på hotell äta hotellfrukost. gå lite på shoppingatorna och bara goa sig i att fika gott äta gott och njuta av livet.
men vi får se!
vem vet vad livet har att erbjuda
det blir i allafall woolshed på torsdag inget snack om den saken!

years have passed

ända uppdateringen från kalmar!
dagarna går fort här borta. har snackat massa skit med mammsen och pappsen och bror. vatt inne i stan och lullat runt. kommer knappt ihåg allt vi gjort . men mat har vi ätit jag har shoppat. alex har mest köpt mat ^^ medans vi andra köpt nya skor. badankor m.m så nu harjag ökat förådet med badankor på kanten av vårat badkar hemma. men det ska väl gå bra :P stackars elena måste bo med mina ankor..

känns konstigt att åka tillbaks till dublin men gud jag längtar lite ändå. saknar rutinerna där. eller rutiner och rutiner men torsdagar med elena och maria är något man alltid saknar.dock saknar jag int att prata med våra kunder men jag ska väl överleva får jhu pengar i alla fall. hoppas jag kan lyckas med att få ledigt lite mer i sommar. klarar inte redigt av att jobba febrilt. men men.

nu bär det snart av på maserkad jag och alex dör av utråkning fr utlkläddnanden. det blir nått enkelt ork inte redigt. imorgon bär det sedan av till skåne och hejdå rockneby för den här stunden. lär saknas min lilla hemby den är grymt fin när man slipper bo här..

under my pillow is a knife

Så där jag. loggade precis in på telefonen och nu är det dags för 8 timmars arbete... jag börjar redan dö långsamt! Lär bli många toapauser idag...lite call back vila med kanske ^^, sssh men jag är grymt ambitiös annars! fråga vem som vunnit dom senaste tre tävlingarna på desken!

Jag vet inte men det är nått med nått med loginknappen som varje morgon får mig att bli toanödig.. men men..

Ska bli skönt att inte behöva jobba ett par dagar nu. får ju fortfarnade betalt ^^ ,
Stackars teamet som kommer dö utan min närvaro
hem till sverige. längtar efter att få gå hem härifrån idag.. eller inte hem egetnligen ska hem till alex men det är typ hem...MEn sedan imorgon blir dt en lätt sovmorgon ( det är i alla fall inte 04.20 som i vanliga fall ) till ca 7.30 kanske.. ooh :D ska bli skönt! sen blir det tio dagar av sovmorgon!!

You know that I need you




Titta vad jag hittade på datorn. Altså inte videon eller så utan låten. en sån där man kan men inte redigt vet va fan den heter eller vem fan som gjorde den så hej hopp där kom den spelandes i shuffle mode på 23 mb data med musik!
så nu blev det om o om o om igen samma låt
en av de bra saker med att man bor själv eller jag bor ju inte själv bor ju med elena men jag får spela samma låt om o om igen om jag är på mitt rum eller har hörlurar i ...

Jahaa idag förösker jag packa kläder till Sverigeland men vetifasiken vad man bär för kläder i det landet så här års. är det kallt ösregnar det är det strålande solksken ska man ha 70 långärmade tröjor med sig eller en kjol till..
paniken kommer krypandes...

A just det helgen extrema solbränna har börjar att flagna och ör fortfarande röd. haha ser helt freakad ut på ryggen men nu jävlar ska det fortsättas packa jag ska diska muffinsplåten och jag ska förhoppningsvis hinna med ut och jogga!

Customer calls in

jag är sjukt arbetskadad just nu!
kan inte komma på en låtrad fastän jag sitter med hörlurar i
min solbränna är kvar. jag är röd och vacker fortfarande ... kommer säkert bli en jättestor skorpa över hela ryggen istället för att det lägger sig.. men men vi får väl se.. lite spänning i vardagen
(det är sånt vi vill ha eller hur emme?)

igår hade ajg extrem prata ed emme behov. det bara skrek i mig så
men så loggade hon in sista minuterna innan jag gick hem o så sa jag JAG MÅSTE prata med dig! o sen ..
gick jag till en uteservering och drack svensk cider och njöt av det OTROLIGA väder vi har i Dulbin dessa dagar. kommer vara borta imorgon sen kommer man väl inte se sol på en evighet här.
Hoppas på bra väder när jag är hemma men det verkar vara att hoppas på för mycket

nehee nu ska jag fortsätta snacka packning med alex som inte vet hur han ska få med sig alla sina tekniska prylar medasn jag mest har ångest för glasen till daniel.. hmm.. vi får se hur det hela går. på fredag bär det ju äntligen av!

change the light

Jahaa så vi är hemma från vår lilla teamtrip. rödbränd som fasiken.. min rygg mår inte bra men vi överlever ;) det är ju ändå bara fyra dagar kvar tills jag åker hem ^^

har inga av bilderna med mig från teamtripen till jobbet men dom kommer ikväll
men vi hade asfint väder och var på ett jättefint ställe
kan dock inte komma ihåg namnet... mkt försvinner in i luddet i mitt huvud

Insåg att ajg skrev exakt samma sak i båda inläggen i fredags ASBRA! ville bara bevisa att jag är ascool som har internet hemma nu. Ett helt eget nätverk ^^,

men men sitter på jobbet och orkar inte redigt anstränga mig idag... All ork försvan grymt snabbt idag. eller har varit så ett tag. ingen ork för att jobba vill bara ligga kvar i sängen och sova bort ett par dagar varje morgon. men men hoppas väl att jag hittar tillbaks under semestern det värsta är väl att alex är ledig en vecka till efter det att vi kommit hem... gruff.. ska lätt ta och ta ledigt lite randomness dagar i sommar. Man kan ju inte jobba hela tiden!