berätta vart du kommer ifrån

Kan fort inte redigt få bort den där hemlängtan inom mig. Men det är väl inte så kosntigt oktober va fort senaste gången jag va hemma i min älskade hemby. Men det är alltid nått som saknas när man är hemma och Emmepemme inte är där. Det blir inte redigt hemma utan att spendera lite tid med fröken Emelie.
Men jag är så glad för hennes skull och att hon trivs bra där borta i amerikat .



Snook – Kommer ifrån

Det är torsdag idag vilket betyder att amanda kommer hem om 3 dagar. Tre nätter kvar. Fick en kommentar av en kollega idag "Ni är ju som ett nygift par"
och det stämmer nog otroligt bra.



Jag vet inte redigt vad mina grannar håller på med just nu dock. Jag lyssnar på lite musik på balkongen just nu men några balkonger bort är det nån som sitter och lyssnar på techno eller sån uns uns uns uns musik , Nån stans i närheten är det också nån slags livespelning. Tror det kan va puben lite längre ner på gatan.
Men nånstans i bakgrunden så spelar även en annan granne musik. Ett herrans väsens. Höjer man volymen höjer grannen bredvid lite vilket gör att grannen på andra sidan höjer lite så vi har litet av en ond cirkel här borta på Bakers Yard idag.

Nu tänker jag dricka upp min kopp kalmar te höja volymen lite och snart är det dags för en film tror jag allt. Imorgon är det ju trots allt fredag

when i come around

Pratade lite med Cathrine på msn varav vi pratar om shoppingförbud och att vi borde ha det tillslutet av september. Varav jag drar ur mig en klassiker "meen jag har inga byxor"
Cathrine påminer mig då om ett par rutiga jag hade back in the days. dvs för ca 1 år sen. Helt frenetiskt använde dom. Så jag börjar jag rota lite frenetiskt i min IKEA påse under sängen och hittar ett par rutiga ojoj tänkte jag dom här rackarna kommer inte jag komma i men jag testade i allefall. Men se där gick finnemang. Tänkte äsh jag går igenom den där tvättkorgen som jag inte brytt mig om på ett tag och se där ett par rutiga byxor till. Som också slank på. Jag behöver inte alls köpa nya byxor! jag har ju till och med glömt bort dom jag redan har!

Shit en helt ny värld öppnade sig där under sängen och jag kan nog klara ett shoppingförbud fram till i september! Men ingeting är sagt. Ibland behöver man faktiskt en tröja eller ett par nya byxor...

Dagen till ära annars var vi och drog på IKEA jag och cathrine köpte lite smått och gott. Lakan glas och ett skoställ. kom dock på när jag kom hem det va ju inte rätt skoställ men det kostade lika mycket och hette samma sak. Skilladen är dock att det här bara har en hylla mot det andra som hade två. Men snickarbex ska leta fram ett par snickarbyxor från under sängen och så ska vi nog fixa det med ;)

we all live in a yellow submarine

Idag är en sån där bra dag. En sån bra dag som börjar med en morgon när ipoden bara spelar vettig musik i shuffle mode och du bara hör dom absolut bästa låtarna.
En morgon som börjar med att du är på asbra humör och det inte sänker sig när du går till bussen.
En morgon när kaffet är för gott
En morgon när du inte är trött över huvudtaget!

Shit vilken dag!!


everyday should be a new day

Det är söndag. Exakt en vecka kvar tills min älskade flatmate kommer tillbaks från sverigeland. det känns fortfarande sjukligt konstigt att bo här utan henna. Vi bodde tillsammans i en vecka ungefär (på heltid då båda två visst är ute o far en massa) och på dom korta dagarna han jag känna mig som hemma här igen. Inte komma hem till en ensam lägenhet och skrika HEEEEEJ och ingen svarade. Nu när jag kommer hem är det alltid nån som ropar hallå innan man kommer in genom dörren! det finns alltid nån hemma att prata skit med och ligga på balkongen med och lyssna på fix you. Det finns alltid nån och laga mat med och nån att klaga med!

Jag saknar min Amanda!

Just nu sitter jag hemm i min säng och bara väntar på att det ska gå en vecka. En liten snabb vecka det kan väl inte ta så förbannat lång tid!


spritt språngande galen nu faller jag nu går jag sönder

Fick ett extremt infall av hemlängtan.. Jag saknar mitt lilla kalmar och lilla rockneby funderade seriöst på att åka hem nästa helg torsdag till söndag.

Men kalmar är inte bra på alla sätt. En dålig sak med Kalmar. Det är HELT omöjligt att ta sig dit utan komplikationer eller svindyra tågbiljetter, Det är inte precis nära till varken köpenham stockholm göteborg eller någon stad med vettig kommunikation ^^,

så det bilr väl till jul jag får se mitt älskade lilla rockneby igen

Här en bild på vägen man cycklat på för många gånger när man skulle upp till gamla IP




när färgen flagnar på fasaden

Sitter just nu hemma i soffan och lyssnar på ett härligt åksväder som rör sig över dublinstad nu. Jag kan inte säga annat än att lyssna på åska och regn som smattrar mot ett glasruta är nått otroligt mysigt.
Dock gillade jag kanske inte att jag det började precis när jag klev av bussen, men nu med mjukisbyxorna på i soffan och med en filt över sig då är det nått otroligt mysigt.

Det tråkiga är att det är så väldigt ovanligt att det åskar i dublin. Jag har vatt med om det en gång innan men då var det ca två smällar och inget mer. Dock börjar det lite väl många nu. Önskar min lilla amanda hade suttit här i soffan med mig!

 

Orkade inte redigt ta fram kameran så det blev en webcam bild. man ser dock inte redigt mängden med regn ^^


alla som inte dansar

Idag har det hänt igen. Det där magiska som händer väldigt få gånger. jag har lagat mat ! och en plus i kanten för att jag gjort en matlåda! WOHOO!! jag är helt otroligt duktig en gång i månaden. Har även lyckats flytta ihop alla ölflaskor m.m från festen i lördag till en soppåse ! Najs, Satt igång tvättmaskinen med fina grejer :D

jag har kommit fram till att jag inte tycker om fetaost ika mkt som innan. Käkade fetaost som godis förr nu .. knappt okej i mat. skumt. tror jag förätit mig på det

dagens intressanta tanke


dum av dig

okej första gången en spotify länk kommer upp här
Men grymt bra låt

Daniel Adams-Ray – Dum av dig

just to stay alive

Amanda jag vet hur mkt du saknar mina historier om mina blåmärken så här ska du få se :D

Amanda kom hem igen!


my kisses in the night

Andra dagen utan Amanda på desken. Det går bra...... Jag har ju min maria kvar ;) och noobsen.

Ikväll blir det faktiskt bio, känns som det va länge sen men kom på att jag va på sex and the city två för ett tag sen. Inte så minnesvärd film får hopaps kvällens är bättre

Jag gör allt för att slippa stanna hemma kväll en fredagkväll så jag sticker ända ut till blanch bara för sällskap men det ska väl gå det med. Det går ju faktiskt bussar och jag är ju van att åka den vägen.

Annars händer det inte mycket här borta. Jag behöver klippa mig igen. men som vnaligt vågar jag inte redigt gå till de irländska frisörerna. Det får vänta ett litet tag ^^.

 

Ny tröja från lördagenshoppingtur ASSKÖN!


och jag längtar bara hem igen

 

När jag kom hem idag väntade en lapp på mig.

Jag läste den och sedan föll en tår

Lappen va skriven av amanda som åker på semster i 2½ vecka idag.

Sen kände jag mig jävlig patetisk...det är ju bara 2½ vecka... aldeles för länge

 


whatever you do

Det har hänt lite skit här borta nu. Nånting skumt har hänt sen i december, jag saknar min älskade lilla teamleader som tur var är han tillbaks på måndag då jävlar hoppas jag att han har nya krafter för då tänker jag ta fram mina extra krafter. Den där extra lågan jag vet att jag har inom mig, på senaste har all energi jag föröskt skrapa ihop bara gått till spillo, varför slösa min energi och mina skratt på nånting som inte funkar.

Desken känns inte lika go som innan och det är inte lika roligt att gå till jobbet som det va förr i tiden. (innan december)

Nu ska jag lyssna på aldeles för hög musik och skriva jobbet jag skulle gjort i två veckor men inte redigt orka börja på och som jag inte redigt kunna koncetrera mig på

Först av allt ska jag käka nått och visa något aldeles speciellt

we left a scar size extra large

Idag har det varit shoppingrunda i ösregn. Dagens bästa köp

hmmmmm grööön klocka från swatch  :D

lights will guide you home

Amanda och Cathrine stack precis till woolshed eller va det murrays :S
Jag stannar hemma är nått fasligt trött vet inte vad som hände där.
Först lite scrubs avsnitt sen är det sängdags

Känns som veckan gått fort har inte haft så mycket att dona med på jobbet och det mesta har bara flytit på. Menjag är fortfarande nått fasligt trött tror en förkylning knackar på dörren

Får se om jag får betyget från bootcampet med snart. om jag lyckades ta 80% klämman

Dagen till ära var jag mycket arg på min manger igen, ddenna gång för att jag skulle fått en helt ny roll om hon inte stått i min väg, men lika glad är jag för det med gladast är nog... räven?

Nya tider väntar runt hörnet

sakta vi går genom stan

Helgen har varit helt underbar.
I lördags morgon var det mariadate på stan med lite sushi och en herrans massa snack eftersom vi vatt ifrån varandra i tre veckor. Helt otroligt länge för oss två ^^
alltid lika trevligt med maria :D

Senare på kvällen var det fest och iväg för att möta noobsen på 3 crown alley och sedan vidare till Q bar för dans . En ootroligt trevlig kväll.
I söndag blev det av till mataffären och sedan laga nachos för att flumma runt i köket på söndagkvällen

Livet med amanda på bakers yard är helt otroligt underbart och det är så otroligt roligt o va tillbaks i dublin fastän jag bara varit borta en vecka har jag saknat staden och människorna något otroligt!

Första dagen tillbaks på desken efter lååång tid borta och det va härligt, härligt som bara den. Jag gillar mitt jobb o det tänker jag fortsätta göra!

feel the shot

Nu är jag hemma i dublin igen och det ääär så väldigt härligt :D

Igår kom jag hem från flygplatsen efter att totalt failat på provet men men det finns fler dagar ^^

Ikväll är det utgång. Amanda Cathrine och Kausti är på woolshed och kollar på fotboll jag dissade det för en 30 minuters sömn. Kom hem vid 1 igår ungefär så


I will try to fix you

Sista dagen av allt det här är imorgon. Sista dagen ska vi ha ett prov. Det är helt omöjligt för mig att förstå saker jag aldrig jobbat med , saker jag aldrig kommer jobba med. Om jag nu inte tar mig ashögt upp i det här företaget.
Visst det kan väl hända det med

Men man märker så väldigt snabbt att man är yngre och att man inte har erfarenheter. Det är HDF GKH DNJ GL JDSH och KJDS överallt och jag har ingen aning om vad nån av dom betyder. Inte skulle nån av mina kära kollegor hemma på helpdesken veta det heller.
Jag kan plugga hur mycket jag vill på det här men det kommer aldrig gå in.
jag vill tacka för möjligheten från fröken manager men jag skulle kunna hata henne för att skicka iväg mig.
Speciellt när jag hör läget hemma. Va fan gör du AVAIL! (tillägnat min älskade lilla team leader)

Men det är en möjlighet , en möjlighet för mig att visa allt jag går för och jag vet att jag går för mycket


Om en vecka får vi resultaten, misslyckas jag har jag ett försök till
Men jag är inte den som vill ha en andra chans. Har jag gett det ett försök har jag gett det mitt allt.
Det är en bra sak egentligen

Jag anar det här låter som rabbel rabbel rabbel men jag förstår. Jag kan eg inte berätta vilket företag jag är ute med vad vi utbildas i eller för vilket konto jag tar samtal för.

Nu kör jag Coldplay - Fix you
för att minnas vad som väntar där hemma och det är fan inte dåligt! Kommer hem imorgon vid tolv på natten.
Hoppas på att amanda är hemma sätter mig på balkongen utan mygg och en kall öl
Sen är det lördag. Då ska jag fan ha kul!

Måndag är det jobb och jag ska göra mitt allt för att få dig (fröken manager) att förstå att du är dum i huvudet!