one by one dreams are gone

 

Spenderar hela dagens jobbdag med att lyssna på mcfly låtar från back in the days. Hoppas dom drar ut på konsert igen. Lite det bästa är att se dom live. Känner sig som 15 igen ;) asnajs!


This is our decision to live fast and die young

Idag har vatt en dag spenderad på IKEA. köpte mig lakan och en badrumsmatta. härligt härligt! ^^ Käkade lite god mat dvs köttbullar och chockladboll. Köpte även lite senapsill till mig själv. Ska bi så förgrymmat gott och käka !

Men idag är jag lite bakis och har sån förbaskad träningsvärk efter att jag och peter va på gymmet igår.
Vi började nämligen med gymmet på morgon. Elena och hennes kompis Mia som är på besök skulle vandra stan . så vi två gick till gymmet jag skulle ta det lungt så det blev ingen kondition bara styrka. och gudars skymning. Jag kan nte röra min mage mina lår min rumpa eller mina armar. Efter det va peter hungrig så vi bestämde oss att dra ner på stan. Dock ville jag först ringa mamma men hon satt i samtal med bror så det blev konferanssamtal mycket trevligt.

Men i allefall ner på stan bar det och vi käkade på charming noodles. Elena mitt och puttes gamla standardhäng. sen blev det ett glas vin på debenhams och sen hem för att lite snabbt sminka sig och fixa håret. Sen drog jag iväg till watervill och gänget. Vi var en del dvs Christian , Veronica , Amanda , Cathrine , Skäggjohan och kausti.
När vi sedan skulle bowla mötte vi även upp Isen och Murat.

Under bowlingen fick jag dock ett sms från elena om att dom inte skulle gå ut så jag drog med amanda och cathrine mfl till clonsilla in för att se ett band som hade spelat kvällen innan på the bell. Men bandet var riktigt bra och det va härligt att få skaka loss lite.

mr kaustilajnens bild



Keep 'em laughing as you go

dagens vidsomslänk från bror


var är den där regnbågen

Enligt min brors facebookspaming så visar det sig att jag har vissa finurliga saker för mig....
Så här kommer några av dom..

- Jag lämnar alltid lite te kvar i tekoppen för jag tycker inte om fnöset i botten

- Jag hatar yoghurt med klumpar det är så förbaskat äckligt! Dom är slemmiga läskiga och allmänt otrevliga!

- Jag har en överdriven faccination vid toastmackor. Mina egna då vill säga. Toastbröd skinka målilla senap och ost.
Tyvär har jag inte tillgång till lika god ost eller målilla senap här . Men när jag bodde hemma var det lite det jag åt jämnt och då menar jag Jämnt!

- Jag tycker inte om läsken trocadero och har aldrig tyckt om för det smakar hostmedicin. bara tanken på det får mig att nästan spy

- Varje gång jag har vatt ute när jag vaknar, räkar jag exakt hur mycket jag har druckit för att bedömma hur dåligt jag egentligen borde må.

- Jag måste alltid berätta för ALLA så fort jag har minsta skavsår på kroppen för jag tycker det är otroligt facinernade. Extra roligt var det när jag hade prickar över hela kroppen efter att jag åt pencillin för ett år sedan. Dom flesta på temaet ville nog döda mig då ^^


hey där

Så ännu en vecka har flugit förbi och det är ännu en gång fredag! Alltid lika underbart med helg. Planerna för denna helg ja dom är ganska många egentligen. Idag blir det då gå och lägga sig tidigt eftersom förkylningen fortfarande hänger i kroppen. Är dock lite festsugen men det är ingen annan som ska ut så det blir hemma ändå.
Elena och peter ska ha datekväll tror jag.. Vilket betyder att jag är ensam hemma här på bakers yard . Är lite väl ensam nu för tiden. Men det kan säkert va gött det med. Hade vi bott i den gamla lägenheten skulle jag lätt tatt ett bad men det finns bara badkar i elena och peters badrum och jag vill inte redigt spendera tid där inne.

"shit man jag var usher där ett tag" ja jag lyssnar på byz. Har lyssnat på samma låt hela dagen ;)

Imorgon kommer elenas kompis Mia tror jag hon heter. Jag ska iväg och bowla med kausti cathrine amanda och även skäggjohan tror jag nog. Bowling har jag längtat efter. har itne bowlat sen jag var hemma i november. Sen blir det in till stan och festa med elena och mia .
sen kommer ångestdagen nummer 1 . Söndag = IKEA dag, jag behöver köpa lakan och nått slags badrumskåp då jag inte har nånstans att förvara allt smink och gud vet allt vad man har i badrummet.




A lovestruck Romeo, he sings the streets of serenade

Så maria har precis pysst hem och jag har vatt och köpt mozzarella ost för jag tänkte att jag ville ha en macka men jag ångrade mig ^^-

så nu sitter jag här och luktar hårfärgningsmedel och lyssnar på romeo and juliet the killers varianten. Härligt Härligt. Efter att låten är färdig ska jag byta till mgmt - time to pretend. Ganska rolig musik så där

Maria och jag fixade oss varsin drink under tiden som hennes hår gojsade ihop sig . En härlig liten drink med frusen vodka (?!) tranbärsjuice och lime. jajamensan cosmopolitan. Väldigt gott var det i allefall.



dreamworld

det är snart läggdags här i bakers yard.
Men ett litet tips när man känner för att döda allt som rör sig..

http://www.stumbleupon.com/su/1ONIyq/8tracks.com/tylr/songs-that-make-you-feel-better


en playlist jag stumblande rakt på för några månader sen . Ända sen dess har jag använt den som hej jag är arg o ska döda dig musik . lite för att coola ner så där och just ikväll drog jag fram den här rackaren igen.

enjoy

juliet

Jag bara måste ha spenderat hela kvällen med den här låten ..

 

Annars har inte mycket hänt. Jag har äntligen lämnat brevet till mormor på lådan. Hoppas jag får nått trevligt svar om nån vecka .

och jag ska snart lägga upp bilder på det nyklippta håret. jag har bara inte kommit för mig att ta kort på det än. dålig hårdag idag ^^ känns så förbannat kort den här gången. Men det växer väl ut ^^ kanske kommer en bild om några veckor haha


total skandal

Idag är en tisdag.. Ingen vettig veckodag.


vad vet du om månljuset

Vi drog ner en sväng på stan imorse. Elena och Peter shoppade massa jag skrev ut bilder till mormor. Som jag nu ska lägga ner i ett fint kuvert och slänga iväg till sverigeland. flaskpost? skulle va spännande ^^

Senare under dagen har vi äterigen tagit en match monopol men efter idag har jag gett upp det spelet. Elena och Peter är fan inget roliga och spela med. Så jag sket i det och tänkte egentligen städa mitt rum men det är som vanligt när jag ska städa... Jag sätter mig vid datorn istället.
Skulle behövt klippa mig och åka till IKEA idag. men får väl ta det nån annan gång. måste köpa nya lakan och mitt hår har blivit aldeles för långt för att det ska se någorlunda vettigt ut, men förhoppningsvis ska jag klippa mig imorgon. får se om jag vågar. irländska frisörer har inte så bra rykte ^^

Nu ska jag kanske ta hand om min tvätt... eller ...

varför är vi inte fler, det är bara du som ler

Hemma från staden igen och har lyckats färga mitt hår igen. Va lite väl halvdassigt förut men nu är jag back on track mot min gamla färgade hårfärg. Exakt samma färg som det varit det senaste året. Stoppljus som min far skulle kallat det. Han är trevlig den rackaren.

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström och kollar på bilder från gymnasiet. Ja jag längtar hem ganska mycket just nu. tur är det att jag vet att mamma o pappa o bror kommer snart. Eller snart och snart men juni är faktiskt inte så långt bort. Tiden går fort. Det får vi hoppas på i allefall. I juni kommer alal nybörjarna på jobbet vara inbitna helpdeskagenter med. Det kommer bli härligt. Frågan är vad vi andra är då. halvdassig agent igen.

Bitterheten är het idag ^^

Imorgon kommer antaligen maria över så ska jag färga hennes hår. Förhoppningsvis går det bra och hon blir inte fläckig ^^ Den människan har så mycket hår

Nu ska jag återgå till håkan hellström och skriva ett brev till min mormor som jag skulle gjort för en månad sen. Förlåt mormor.


om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

Väntar på att maria ska ringa och säga att hon är på väg in mot stan så jag också kan börja dra mig inåt. Vänta  vänta vänta.... dock skickade jag sms och väckte henne så jag kan få vänta en stund till höhöhöh.

Igår var det ju ibm fest . Inte en människa där eller jo det va det men inte alls mycket. Men det va en trevlig liten stund men kvällen slutade tidigt som vanligt nu förtiden. Saknar festerna som pågår i en evighet. Hmm får se om det inte kommer nått snart

amanda kausti/bloggkungen och kaustis fan



jag och amanda



jag och elena

Förändringar kommer och går förhoppnigsvis kommer det snart en ny vind mot dublin med. Jag har tagit mig ur det här innan precis som min älskade emme pemme säger :D Fattar inte att hon är så långt bort och att vi inte träffas alls lika mycket som vi alltid gjort. Fastän jag återigen känner mig lite halvego för att jag bara pratar om mig själv nu. Mår alltid lite bättre bara om det är några korta sekunder med henne på msn. Det kan ge så mycket Det är som att ringa mamma när man är sjuk ^^



Nånting säger mig att du blir borta en lång lång tid

det är över nu

Jag vet inte men det kanske börjar bli dags att dra sig iväg från dublin. Frågan är vart mina drömmar bär mig. Hemåt eller italen eller gud vet vad. Egetnligen vill jag spendera massa av min tid med emme pemme min gamle vän för idag saknar jag dig så hårt.

Idag var det IBM fest men som vanligt orkar jag inte. Jag vet att det inte finns nån chans och jag orkar inte hoppas på nått som inte finns så jag sket i det. Fastän repliken "haaaaaaaaaaaaaave you meeet bex?" direkt hämtad från how i met your mother hade passat fint. Men jag orkar inte våga.
Jag saknar gamla goda tiden då det va jag maria och elena . Jämnt.
Nu är det massa nytt. Tillräckligt mycket nytt för att jag kanske inte ska orka.
Ska jag åka hem?


scream my lungt out

Så idag har jag varit hemma ifrån jobbet. Härligt Härligt. väckted vid 05.15 av alarmet av att jag skulle ringa o sjukanmäla mig . Somnade om och sen vid 8 .. ja klockan 8 på morgonen ringer manpower o frågar om jag är sjuk och om jag kommer till jobbet imorgon. Najs!
Efter det har jag inte gjrot nånting och det har v arit helt underbart!
Imorgon är jag redo för nya tag. Hoppas det blir en lugn fredag bara. ja förutom ibm festen på kvällen. och oh ja jag ska gå. citerrar barney från how i met your mother. "Whenever i feel sick i just stop feeling sick and be awesome instead!"

Nu kom elenan ut med ansiktsmask på mohahahashw! alltid lika roligt och dra jättefina skämt om hur fin hon är.

Mamma pappa bror helene crhister och fredriks biljetter är nu bokad. Ska bli undertbart och få hit familjen. 18-21 juni. Hoppas tiden går fort! :D

 

vår utsikt under kvällstid . I allefall när croke park är tänt


how i met your mother

Idag gick lilla bex hem från jobbet. Härlig förkylning som slog till. Imorgon ska jag återigen vara ledig.
Det är ju st patricks day här borta idag. Tyvär är jag inte ute och delar dessa festligheter med alla fulla turister och irländare som springer omkring på dublins gator.

För er som inte vet nått om st patricks day
http://www.collegehumor.com/video:1930647

Stog ute på balkongen och hörde att dom hade massa nonsens för sig på croke park. Vet inte vad dom gör men det va trelivgt med lite klassiska irländska låtar på balkongen

 

Vår utsikt över croke park

Kan höra när publiken jublar på rugbymatcherna med . Fina grejer


Kissed my girl by the factory wall Dirty old town, dirty old town

Så imorgon är det st patricks day och vi firar detta med en härlig irländsk låt



Dock ska jag jobba imorgon men efter jobbet blir det defintivt ner mot stan för att titta på alla gröna hattar och fulla irländare :D Alltid lika roligt. Dock har jag inte laddat kameran så det blir väl inga bilder antar jag ... Lite tråkigt men så kan det gå. Jag är aldels för sliten och trött för att gå upp ur sängen nu. Halsinfektion antibiotika och nu har det övergått till en härlig förkylning. Men jag får väl ta och fira på fredag istället

En bild från förra årets st patricks day. Jag och alex drog in till stan efter jobbet. Men gudars va mycket folk det va. Varenda pub är full och varandra gata är smockad med folk. Men jag tror fasiken att jag ska ner en runda imorgon med beroende på hur mkt jag orkar. Men hallå man kan ju inte missa sånna festligheter bara för att man råkar vara förkyld! Gosh

 

 

Grattis till cathrine som lyckades ta sig till blogg.se förstasida :D

 

Happy st patricks day btw!

 


carpe diem

Jag upptäckte förra veckan att det va v.10
I tre år var v.10 det viktigaste som fanns det va det man såg fram emot hela året och det va alltid lika roligt att få vara med och alla underbara människor man mött och alla otroligt goda mackor som åts och det var ett jäkla håligång hela tiden. Stress är inget jag har problem med efter 2008 v.10, Det va då man sprang med kaffekoppen i ena handen tansborsten i den andra och en bunt med papper under armen och samtidigt snacka med alla man mötte i korridoren för att se till allt stod rätt till...

Jag saknar våra fn rollspel och tiden under gymnasiet. Det är en hel evighet sen jag själv va där men ändå minns jag allt av det som att det var igår.
Ingeting har heller hjälpt mig så mycket som människa som fn rollspelen. När jag började gymnasiet var jag eg tyst och snäll liten typ som inte gjorde så mkt väsen i världen. Men så fort jag fick smak på det där med att tala inför folk så satt det som en drog sen. Man skakade som ett as innan man gick upp till podiet efter det slog man till med ett tal och sen var det frågorna den värsta biten men jag kommer ihåg det som asroligt fastän jag va så nervös. Kommer ihåg litauen där jag presetnerade UK och jag kikade dom små litauernas små arslen. Det var en sån otrolig egobost och ofantligt lärorikt och varje dag vet jag att jag förändrats som människa tack vare allt det där och jag lever som en helt annan människa tack vare det.

Under tre år förändrades man så otroligt mycket . Tänk om jag hade valt en annan gymnasieutbildning så som media som jag alltid velat innan jag insåg ville läsa engelska. Jag kunde ha missat så mycket.
Ingen utanför vet egetnligen va FN rollspel är men vi som är insatta i att är helt otroligt insatta och helt obsessed
Jag svammlar mest nu men jag började fem imorse. ^^

Men 2008 års fn rollspel är det jag minns bäst och alltid saknar. Det var så otroligt roligt att se lärarna från utomstående skolor respektera mig som om jag vore så mycket äldre än jag va och lyssna på varje ord jag sa. I vanliga fall finns det ju ändå en viss gräns mellan lärare och elever. Den lärare jag minns rätt visste inte att jag va elev på skolan. Helt plötsligt försvan den gräns som fanns mellan oss och helt plötsligt var jag den som hade övertaget. Sen fick hon reda på att jag var elev och man fick en hel drös med beröm för allt man hade gjort.
Fastän det mesta va att stå o kopiatorrummet dricka kaffe och snacka skit. Men tiden då man lallade runt bland alla elever speciellt de få utländska vi hade som bodde hos värdfamiljet och frågade om dom trivdes och om allt va bra. Sån otroligt underbar upplevelse

Satt och läste charlottes blogg nu imorse. hittade vårt lilla avslutgningsblogginlägg som vi fick av henne :D




http://strandkungens.blogspot.com/2008/06/en-hyllning-till-min-kra-sp3c.html

so sick so sick

Så där ja nu har jag återigen halsmandlar stora som klot :D Japp hela desken tycker dom är facinernade likaså jag :D wohoo partys on. Imorgon blir det till läkarna och sedan antibiotika om jag har lite tur. eller a det kommer jag säkert få.

Dåligt att man blir sjuk samtidigt som det är mycket på jobbet men då jag får ju vila och behöver vila.

Inflyttningsfest blir det på lördag i allefall då jag vet sen tidigare erfarenhet att antibiotikan bara gör mig piggare :D

away away away

Så det är Hets On på jobbet och det finns ingen ro här. eller jag roar mig just nu. Bubbelhjärnan hetsar resten hetsar. Bex tar det lungt. Orka med all denna hets. Jag går på marias linje. vi går mental istället :D

Den nya lägenheten är najs och vi får nätverk på lrödag äntligen! Klarar mig inte ens en vecka utan nätverk hemma man går ju bonkers!

Men allt shit är flyttat nästinpå inga av mian grejer förutom hälften av kläderna är uppackade. Papper och Massa shit över allt men det ska väl gå och ordna till

Har dratt på mig en lätt förkylning med men det går bra. Har ont i halsen tror jag fått halsfluss igen men njaa det börjar lätta nu och jag har ingen feber har nog bara allmänt ont i halsmandlarna... om det nu är möjligt.
Men men vi får se hur jag mår imorgon.

 

Urban dictionary for the win :D


94 drog dom till usa

Det är 25 minuter kvar till tom kommer och jag har inte ätit nån frukost mer än en redbull. Känns som en toppendag idag.
Jag är ledig för att flytta och fixa med checkar och hyror och gud vet allt.

Jag tänker ju lätt inte städa på ett tag. Tvätta ur skåp och garderober dammsuga och våttorka är inte alls det roligaste jag vet. Mer det tråkigaste faktiskt. Jättetråkigt! JAG HATAR ATT STÄDA! oh ja det krävs caps lock för det.

Nu ska jag plocka undan resten på elenas rum och sen ska jag föröska övertyga tom om att inget är sönder och att sacker och ting är rena här inne. Kommer ju gå bra...

Inte fan har jag hunnit duscha än heller. Blir en dusch i den nya lägenheten sen istället. För att testa ^^

 

Sista bilden från dorset street och förhoppnignsvis sista gången som man slipper se dom fula tavlorna som hänger där i bakgrunden.

 

Dessutom kanske jag inte kommer ha nätverk nu på ett tag.. Irland...


breathing

Idag tog jag ut lite time to time jag hade att ta. Slutade dvs 1½ timme tidagare och vilken helt otrolig dag att göra detta på. solen har lyst här borta i dublinland och väntapåbussentiden gick aldeles för snabbt. kom hem och tog mig en macka ute på balkongen utan jacka.

Sen kom det.. Det där med att jag måste packa ner allt jag äger igen i små påsar och väskor och kartonger och gud vet allt men nu är allt packat och vi är redo att flytta ut. imorgon vid tolv kommer tom förbi och kollar in skiten sen drar jag vidare mot den nya lägenheten för att möta den nya landlorden få nycklar. Sen ska det bäras... och bäras och bäras. Jag kommer få min lilla motion den dagen i allefall. Bekväma skor blir det!

men det roligaste idag var ändå det att när jag och elena skulle gömma undan våran älskade (min älskade elena tycker inte om den... ) barstol, vi gick upp för den sista trppan och hittade en dörr som stog på glänt .. Öpnnade och vi hittade taket. med utsikt över hela staden och det va underbart vacker. Vi sprang och hämtade ölen och där har vi nu suttit en stund och nostaligat oss över våran gamla lägenhet. men nya tider kommer :D
Imorgon börjar dom

kom och dansa med oss nu

Idag har jag snackat lite med helen min extra mamma. Dom ska komma hit i juni tillsammans med mamma och pappa och förhoppnigsvis min favoritbror :D

Så då blir det massa folk och massa kul. Det är något jag saknar hemifrån så är det att gå över till olssons eller svenssons  och käka mat och spela spel osv. Det är helt underbart faktiskt. Det är inte många helger man spenderade hemma under sommaren specifikt då är det alltid middag här eller där eller ibland hemma men då var man ju inte ensamma hemma.

Varje år dagen innan nyår eller liknande brukar alla familjerna dra ut på vinterpromenad. För det mesta hänger vi barn med förutom vissa slöfisar. I år va dock alla med... förutom jag och det kändes lite tråkigt att få se bilderna från vinterpromenanden med ätaochgrillakorvstopp och komma hem och äta köttfärsås och spaghetti.










Nästa år vill jag också vad med..


feeling stupid

Alla Barn kommer ni ihåg det här inlägget..

>>http://bexthemoron.blogg.se/2008/may/ut-och-fiskar.html#comment<<

jajamensan jöns is back on track och det är jävligt roligt HAHA

take a chanse on me tonight

Så idag har vi börjat den förjävliga nedpackning av allt shit man äger. eller jag började redan igår med att packa ner kläder jag inte använder så mycket. Jag fyllde min resväska som jag flyttade hit med.. lyckat. jag kommer aldrig kunna flytta härifrån..
Men i allefall så var vi ju även tvugna att se till så lite av sakerna vi hade hemma försvan. Vilket betyder att vi just nu dricker slättarna ur vodkaflaskorna för att slippa flytta på dom..

 

Jajamensan vi är classy som fan här på dorset street. Asnajs!

och för er som är uppmärksamma jajamensan jag har bytt piercingen i läppen

 

jaja kanske inte syns så jävla mycket. Men det är nu en svart piercing med två kulor. Jättefin och mycket mindre än den förra ringen. vem vet jag kanske byter tillbaks lite senare. Men då kommer jag väl reagera konstigt för att den är så stor. (nej tack inga snuskiga skämt)

 

Nu ska jag kanske återgå till att packa ner ännu mer shit men det är så förbannat jobbigt. ni inser inte hur mkt skit det är här. Dessutom har min digitalkamera laddat ur och min laddare verkar inte vara på min sida så vi får se när den vill ladda igen och då kan jag snart lägga upp bilder på den nya lägenheten. Finheten själv

 

Bakers yard Here we come!