jag va bara inte gjord för dessa dagar

Tänkte jag skulle föröska göra mig i ordning för kvällen. Folk är på väg och jag ska bjuda på lite nachos så jag tänkte att det är nog dags att dra sig till affären men jag orkar inte redigt. Jag ahr kämpat för att komma iväg och handla hela dagen.
Jag hatar att handla. förstår inte dom som kan tycka det är kul gå och stirra på mat .. bestämma va man ska ha för mat.
Jag har i allefall gjort det hela lite enkelt för mig och skrivit en inköpslista

Men jag tänkte jag skulle slänga upp lite bilder från i torsdags när jag och amanda hade torsdagsdate med varandra. en väääldigt härlig tradition. totalt älskvärd. På torsdagar behöver man lite lyx.

Vi stack iväg till steakhouset i Blanch

 

Självklart var jag för hungrig för att komma ihåg att jag hade kameran med mig försen efter det att jag börjat med att steka min första slice.. Nom nom nom

 

 

min date för kvällen ;)

 

På hårfärgen på bex kan man också se att solen har lyst den senaste veckan :D

Idag... ösregn...


start making my day

6 minuter kvar av lunchen sen är det tillbaks till Avail. Som vanligt är det bra fart på de inkommande samtalen vilket betyder att alla mina roller läggs åt sidan tills dess att det blir lungt och tyst. Nu förtiden ska jag inte ta samtal över huvudtaget. Eller jo i nödfall. Men det är få nödfall som jag ska va avail eftersom att händer det nått stort är det jag som tar hand om det..

Ser så fint ut på min sametime ruta nu för tiden. Visas alltid ett litet visitkort när man kollar på sig själv

Rebecka Lövgren
Escalation Manager, PCM coordinator and Quality Analyst

sen står det lite annat drabbel med som vilket konto jag är på och mitt telefonummer på jobbet ^^, men det får inte publiceras inte ;)

good girl

en låt från gamla goda tider tillägnad emmepemme ^^


Im burning

Hittade en bild på herr kaustis blogg. http://kausti.com/blogg

Denna är i från i lördags när det va parkhäng. Amanda har resten av bilderna på sin kamera så dom lär väl dyka upp om en vecka eller så på http://iomia.blogg.se


slightly sarcastic with a good chance of rain

Så hur mår nu mina små husdjur efter flytten till Bakers Yard. joooda jag tror allt dom har det bra här borta precis som jag :D

Den här lilla älskligen står på mitt handfat. Den fick jag av ajda pajda när hon va över i oktober(??)



Här är mina små vänner från maria som står i duschen



thailändarna från emma :D



Toahärskarna ^^



Här har vi den blandade skalan . Vi har de två små med hjärtanen. Sen i mitten har vi new york ankan som införskaffades när jag var hos emme och hälsade på i februari, är han inte underbar? Sen har vi lifeguareden och den lilla irländare. mmm fin samlingt jag har dock

Sen har jag också de tre som står på mitt nattduksbord. Djävulen som blinkar och den andra blinkande som matchar de två med hjärtanen på ^^ Sen har vi superman med. men dom kan hittas i det andra inlägget. Hittas i kategoring Badankor <3.

som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

Har precis pratat slut på mina mobilpengar med amanda så jävla gött ^^. Ska bli härligt om några veckor då jävlar!

Sitter med en öl på balkongen med solen skinandes. Det här är helt underbart . Önska man va ledig imorgon fast jag tror inte min hud skulle hålla med om att mer sol är bra. Hela jag är röd . Va nere vid floden förut mitt absoluta favoritställe här i dublin. Sitta där med vattnet bredvid sig massa svanar och hundar som springer omkring och leker med varandra. Det är faktiskt mitt absoluta favoritställe här borta. Finns ingenstans jag trivs så bra som där en söndagseftermiddag.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lars winnerbäck - elegi och njuta lite mer av dagens väder.
Längtar tills jobb imorgon ;)

Mina fötter har fått spelet och ser just nu värre ut än den prickiaste prickikorven. :S hmm



Jag vet, superkul ^^,


vem det är spelar ingen roll alls

Igår blev det parkhäng i st stephens green. Vädligt fin park asmycket folk!.
Det var jag amanda cathrine esa micke och kenny som var ute o flaxade i solskenet. Satan va varmt det va dock och jag är knallröd. Jag har inte ens nån solkräm hemma . Inte ok med tanke på att det är fint väder även idag. Så jag och mina axlar kan itne redigt va ute o det fina vädret. Mina ben skulle ju lätt klara det med tanke på vitheten som skiner ifrån dom. Skumt att man aldrig kan få färg på dom.

men det va en mycket trevlig dag i solen med skratt vindruvor jordgubbar sangria och en liten macka. Det va härliga tider. Dock tänkte vi dra ut senare då det va champions leage final va det dock helt omöjligt att sitta nånstans så jag drog hem och lämnade resten för sitt öde i dublinatten ^^,

tyvär har jag inga bilder för jag glömde kameran ... återigen.

det är över nu

KLockan är halv tolv och enligt termometern på datorn är det 22 grader ute. AJg ahr spenderat hela förmiddagen på balkongen liggandes lapande sol och druckit vatten. blir varmt ute!
Inävntar folk som är på väg in till stan sen ska vi dra på parkhäng med bulmers lite jordgubbar , vindruvor och nått mer gott och äta! Helt underbart!

Den här veckan har varit intensiv, Jag har haft mycket att göra samtidigt som vissa stunder har jag inte gjort ett dugg.  Igår när jag kom hem från en snabbstund på stan med amanda och kausti la jag mig i min säng somnade och sov gott innan klockan ens slagit åtta. Han dock städa mitt badrum innan jag somnade.

Nu ska jag va inne en stund redan nu är min ena armar härligt röda av detta underbara solsken!
Idag är det att inviga dom shorts och linne i sommarsolen :D
Är inte det här för härligt!

love love kiss kiss

Idag är jag inne på min trejde kopp kaffe och ska snart börja på en coca cola för första gången på ett tag.
Innan hade man ingen aning om vad maria höll på med på jobbet. nu vet jag. Fy valiken va mycket det är.
Har vatt på två möten idag. Känner mig helt plötsligt grymt viktig.

då kommer säkert tanken men bex va gör du och skriver blogg om du har så mycket att göra. Joda till och med jag har breaker. Nu är en sådan. I 3 minuter till! Helt underbart!

Tur är det att mamma och pappa kommer om ca 30 dagar då är jag ledig i två dagar . Kanske inte så mycket men tillräckligt för att få en nystart och en nykärlek till jobbet.

Förhoppningsvis bär det också av till kalmar runt den 24 augusti för att emmepemme kommer hem. Missar dock ajda som åker tillbaks till västerås samma dagar. Lite dåligt planering. men kanske hinner med att hälsa på henne vet inte säkert dock. Känns som jag inte vill stressa när jag väl har semster.
Snart är det sommar med, känn solen strålar och en bulmers på väg! och lägre call volume! Wohoo!

lavasten

i fredags var det grillfest i duggregn med teamet. En redigt trevlig kväll Lite håkan hellström lite safety dance och kvällen var molto trevlig.
Lördag sooova... sen ringde amanda och vi drog ner till st stephens green med lite subwaymackor och solksken. Efter det drog vi vidare mot temple bar och fitzimons men först ett stopp på hm då jag faktiskt köpte mig en jacka . Har nu en jacka skulle behövts för två måander sen men nu så :D
Tog en öl och gick hem runt nio på kvällen. Lagade mig lite middag och lite goda matlådor har man nu i kylskåpet väntades på middagstid.

I torsdags var dock jag och amanda på ett av de aboslut godaste ställen jag har ätit på sen jag flyttade hit.
Vi åt en härlig köttbit serverad på lavasten så man fick steka den själv på stenen och sen doppa i en jättegod pepparsås och vitlöksmör. Det va så underbart gott så jag skulle lätt kunna äta där varenda dag , men jag anar att man skulle tröttna efter ett tag ändå :P
Kalaset gick på 15 € för pommes med. Men gott va det!

Har tyvär inga bilder då kameran har legat på soffbordet hela veckan :O

uppsnärjd i det blå

en solig dag som denna
när solen skiner och allt är vackert
då kan man inte annat än vara glad
att få sitta ute i solen
att få njuta av livet
att få träffa sina vänner

en annan molning dag som denna
när regnet öser och allt är grått
då kan man inte vara annat än fundersam
att få låta tankarna vandra
att få hoppet att svalna
att få vara lite egen för en stund

En dag som denna
när vissa moln försvinner men andra stannar
då kan jag inte annat än att hoppas
att få låta tankarna vandra
att få njuta av ett leende
att få veta att livet väntar bakom leendet

we can go where we want to

Kom på att jag har helt glömt bort att visa bilden på min nya ubersöta tesil. Jag är lite väl obsessed vid den men jag dricker mer te och det är snart dags att fylla på förådet av kalmar te. Tur att mamma och pappa kommer
40 dagar kvar nu. Känns väldigt lite.

 

Hittade den i en liten prysaffär på henrystreet. Samma ställe som jag hittade min badanka som hänger på min nyckelring. Prylaffärer kan vara något av det roligaste som finns .


feel good inc

Idag är fredag och det har äntligen lugnat sig på min mailfront här borta på desken. Jädrans Mcaffe update.
Men det är över nu och allt är tillbaks till det vanliga. Lungt skönt och man har tid och dricka sitt kaffe innan det blir svinkallt.

Idag blir det en liten öl så här på kvällskvisten och maria ska gå och klippa sig hos sin otroligt underhållande frisör som svär på japanska och klipper som om det vore allt. Men han är härlig han går även vid smeknamnet ankfrisören då han putar med läpparna nått otroligt när han klipper håret. Det är underhållande gör mig ingeting att sitta och titta på :D


we can leave your friends behind

Så där ja ännu en måndag har passerat. Ganska lugn och skön dag med extra fina stunder

Amanda kom ihåg! En deal är en deal och ingeting kan bryta en msn knuckelbump! ;)

Men annars är det inte mycket på gång. Det är mest som vanligt. Har verkligen haft en underbart trevlig helg med dans dans dans shopping och film :D Trevliga tider..

nu är det dock dags för gå och lägga sig här borta i tjotahiti!


we can dance

En hel dag har det varit idag. Alla dagar är väll egnetligen hela men det har vatt fullt upp. Vaknade imorse snackade med amanda på msn och sen bar det av till stan för att möta henne för en heldag med shopping. Fick ju äntligen in pengarna för shopping. Är i stort behov av en vårjacka.. kom dock inte hem med en vårjacka. Mer två linnen en tesil och ett par shorts. Skumt det där med shopping man hittar aldrig det man söker efter ^^, Efter det kom jag hem varav maria skriver till mig på skype att vi ska ut och dansa och så blev det. Har nu spenderast kvällen på en klubb som barar spelar 80-tals musik och dansa loss. Vi körde lite stampa med leroy moves och föröskte hela kvällen få djn att spela saftey dans. Vilket också va en av de låtar som vi värmde upp med här hemma. Men ack nej jag fick helt enkelt sätta igång låten själv när jag nu kommit hem igen.

 

Men en härlig kväll och dag men mina ben och fötter värkar nu något otroligt..

Gymmet imorgon?