oh boy

Snöfallen fortsätter och graderna va visst nere på -10 inatt enligt irish times. Chans för att bli fast på jobbet finns om det börjar snöa ännu mer , så mamma om du läser och jag inte är hemma någon eftermiddag den här veckan är jag antaligen på någons soffa i waterville haha.
Prisa gudarna för vinterjackan jag fick förra året jag va hemma. Den har räddat än från många kalla och regninga / snöiga tillfällen här borta!

Men men nu ser det inte ut att börja snöa på ett tag :D förutom inatt.... vilket betyder att jag kanske inte kan ta mig till jobbet imorgon..oj.. va synd.....hö hö hö

hoppas få lite träning för mitt nya konto i eftermiddag. 6½ dag kvar tills jag byter roll och jag längtar ! ska bli kul med en ny utmanning ! lille desken kommer gå fint utan mig och när jag tänker efter en gång till. Jag kommer inte sakna den!! allefall inte jobbdelen och kollegorna är ju kvar wooop wooop snart är det dags för julsemester med!


1:a advent

Vem har sagt att man inte kan få en vit jul i dublin?

this year to save me from tears

Så här är den. Denna vackra skapelse står just nu i vårat vardagsrum. Ser ni va fin den är?
Julstämningen börjar infinna sig på bakers yard, Imorgon blir det bättre. Då blir det lussebullebak och glöggdrickande och pepparkaksätande.

alltid samma terror år efter år

Så snön är tillbaks.. eller snö och snö. Det är någon slags bladning av snö och hagel. Men det är minusgrader och det är vitt på marken.

Kanske inte världens bästa bild på snö men det är för kallt för att ta kameran med sig ut och ta kort på snön .. eller den så kallade snön ^^

Idag ska vi dra oss ner mot stan för att köpa mat och julpynt till granen. Vi sätter upp grannen redan nu eftersom jag drar hem den 16 december så vi hinner känna lite julkänsla tillsammans. (mer jul ge mig)

Imorgon är det adventsmys med lite gött folk. Vi ska baka lussebullar och försöka göra knäck om vi lyckas hitta sirap dvs. Saffran och jäst lär ju också bli krångligt och hitta men det går alltid försöka.

juuul <- spotifylistan för helgen :D

 


somwhere in the pages we forgott

Jag försöker hitta på nått att göra som låter tillräckligt kul för att jag ska göra det....
Det är torsdag eftermiddag / kväll och Amandapanda är hos Theo så jag är solo här i lägenheten (solo för att jag måste börja öva italienska nu innan juli)

Det står just nu mellan att
1. Ut och jogga i det askalla vädret
2. Städa mitt rum
3. kolla på big bang theory och chilla lite

nånting jag känner för är 1 men det är verkligen svinkallt hemma och jag har inga joggingkläder som klarar kylan plus att det börjar bli för sent för att jogga nere vid floden där jag annars joggar.

Nummer 2 kommer verkligen inte hända.......

Det kommer nog sluta med nummer 3 men jag njaa det verkar inte så jättekul ändå...

Tvättmaskinen har jag redan startat och den torktumlar just nu, Jag har färgat håret för att underhålla mig själv och jag har gjort lite gymövningar här hemma i min ensamhet... Hur tråkig kan en torsdag bli egentligen?

bottom of my heart

Jag jobbar med julmusik i lurarna idag (japp jag hittade hörlurspluppen igen efter att tappat bort den ännu en gång efter att jag hittat den)

Bowling For Soup – All I Want For Christmas Is You

Måste ju köra lite bowling for soup med. Kausti gav mig det perfekta mellantinget.
Det är första advent nu på söndag och första adventsmys väntar. Vi ska sätta upp julgranen, ja jag vet grymt tidigt men det känns vettigt eftersom att jag är bortrest under julen så vill jag ha lite julkänsla tillsammans med amanda panda innan jag åker hem.
Om man nu säger bortrest när man åker hem :S
Bortrest från dublin

aja skumma grejer det där. Men om 14 dagar byter jag team. 10 arbetsdagar kvar på det här kontot känns lite skumt att lämna MITT team här, men jag kommer ju finnas på andra sidan byggnaden och kaffepaus måste man ju ha nån gång under dagen så jag får knata över till mitt älskade abb då.

Nu ska jag återgå till den delen av jobbet som inte är lika kul. Gå från break till avail men vem vet väntar säkert en trevlig kund på andra sidan ^^,


best of you

Jag har återigen tappat min hörlursplupp... Jag undrar var dom tar vägen hela tiden..

Jag hittade den jag tappat bort sen två månader tillbaks i min väska i fredags.. tror inte att jag då lyckas hålla kvar ett helt par hörlurar. Nej nej första jag märker imorse på breaken va att då va den andra pluppen borta... Det är lika magsikt som att man alltid tappar bort ena strumpan

Påtal om magi, vi va och såg 7 harry potter filmen igår .. min ända fråga nu är när kommer den på dvd så jag kan se den 5 miljader gånger till?
Jag gillade den. följde boken fint och dom har fått med asmycket. Jag va imponerad, visst vissa grejer va väl kanske lite annorludan från böckerna men dom fick med meningen med det hela och det tycker jag är det viktigaste!
Blir ju bättre i film då. Skulle va assvårt och förstå filmen om den skulle följa boken.
Tycker det är så läskigt när det är stor bild dock, syns så tydligt när man sitter med handen för haha. såg ut som jag satt i skydsläge ala hejjagskakrashamedettflygplan vid vissa av ormklippen men jag gillar inte ormar speciellt inte när dom hoppar mot kameran det är lite av det äckligaste jag vet!

fingerprints

Idag längtar jag nått ooootroligt till sommaren. I helgen berättade mamma att planeran för att åka till Italien i sommar fortskrider och dom har redan börjat spana på lägenheter och hus som vi kan bo i. Olssons ska med också :D

I slutet av juli åker vi antaligen iväg och stannar i 10 dagar. Det ska bli så kul och så mysigt och Itanlien är ju det bästa landet av alla dom jag besökt (MAAAT). Vi ska åka runt och leka stenvändare och njuta av värmen. Lär va kokhett där nere då men det gör mig ingeting! det är mitt i sommaren och det är inte som om det finns så mycket sol här borta på irland ^^,

 

Här är ett av hotellen som det har kollats på.

Jag ska äta glass tills jag dör! och äta mat tills jag dör. allt ska innehålla mozzarealla ost med mohahhaw!

(japp jag har redan börjat spara pengar mamma)


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Kom hem från jobbet, käkade lite paj från igår (så sjukligt god fetabaconochbroccolipaj) och sen drog jag iväg ut och joggade. Amanda är sjuk o har sovit hela tiden sen jag kom hem så jag vet inte redigt hur hon mår just nu.. Ska se om hon vaknar snart.

Men joggingrundan gick sådär härligt bra som det bara går en gång och bland. Sprang på där i mörkret. Va tuvngen är ju kolsvart nu redan vid fem! och svinkallt har det varit idag! Känns som vintern är på väg.. Men det betyder ju att snart är det dags och åka hem en sväng och amanda fyller år snart ^^,

Nu ska jag fortsätta lyssna på daniel adams-ray nya skiva

Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan

Himlen luktar plast

 

Så lite bilder från senast.


hem

40 dagar, 10 timmar, 0 minuter och 40 sekunder

Sen är jag hemma i kalmar igen


just a small town girl

Vet ni ibland vänder dagarna. Idag är en awesome dag. Teamet var helt otroligt duktig idag och jag kände mig som en stolt hönsmamma över allas otroliga arbeta. Vi sänkte allt som skulle sänkas och höjde allt som skulle höjas . En sån otroligt härlig känsla

Fastän jag va nått otroligt arg på morgonen när kunderna är lite vääääl självsäkra ibland "har du bytt lösenords på ett tag?"
"VA SKA DET GÖRA ÅT SAKEN, DET KOMMER INTE BLI BÄTTRE OM JAG BYTER LÖSEN!!!!"

Slutade med att jag övertalade kunden att byta lösenord och alla hans problem va borta... Bra jobbat där grabben!

Men nu , nu blir det utgång för att fira en otroligt fin dag

hur ska jag kunna lämna teamet?!

 

nu är väl kanske fyra av dessa 8 personer kvar. Men fortfarande


i feel like a zombie coming back to life

Idag är ännu en dålig dag. jag vet inte dom verkar förfölja mig.

Jag är trött på att behöva vara glad över att göra ett halvdant jobb jag har ångest över prestation.
Jag sätter min ribba högt och jag SKA hålla den. Håller inte jag den är jag inte glad
får jag då inte dit att nå upp till mina awesome höjder jag kan nå är jag ju inte nöjd och då kan jag inte heller vara glad.

Låter antaligen inte alls rätt nånstans för många , eller oförstäligt helt och hållet. Men ibland orkar man bara inte mer

http://www.youtube.com/watch?v=cWs493FwXgE&feature=related