Suckerpunch

ooooh idag känns det gött i benen. Kom hem från jobbet helt slut eg bestämde vi oss för att sova tidigt men jag fick när jag låg i sängen o tittade på dagens statusuppdateringar på facebook för 5711 gången att nehee jag ska ut o jogga. ooooooh shit va det gick bra för en gång skull, joggade nästinpå hela vår lilla runda men .. gick väl en så där 250 meter o sen va det på att igen!
Det va nått otroligt skönt , kom hem och amanda tyckte jag va lite röd i ansikte.. Kollade mig själv i speglen.. Såg lite ut som jag inte sett sol på 5 år och sen hade legat o glassat på en solig strand i thailand en hel dag..

Men för att komma med lite tråkigheter ska min TL sluta.. MIN TL! den bästa team leadern av alla. Men jag vet att nya äventyr väntar lille Murat där ute och han kommer sköta dom otroligt bra. Hur det går för oss på desken är en annan fråga men vi lär överleva ! Men minnet av murat dagarna kommer alltid finnas där :D


so here i am , I'm trying

mm kaffe :D
Jag tror att om jag inte hade lärt mig o dricka kaffe i yngre dagar hade jag lärt mig det den här veckan.
Imorse lyckades jag med nått så fantasikt som att ställa om min klocka fel. Går inte snooza på min mobil så jag måste ställa om tiden när jag vaknar... funkar inte om man ställer klockan på 15.20 istället för 05.20 men upp kom jag o till bussen han jag så det va väl inte så farligt... jag överlevde men det krånglar i hjärnan när man vaknat för sent.. jet lag?

Men det mesta är färdigt inför måndag, känns gött jag kanske till och med klarar mig från att jobba i helgen ! woop woop så jag ska läsa harry potter hela helgen ^^ Måste ju läsa boken nu när den 7 filmen snart kommer!

en dag till

Om 7 arbetsdagar då ska det bli skönt att leva igen. Just nu är allt som har med utanför jobbet i sleepmode. Till och med mina blogginlägg är jobbrealterad med jobbskämt.. känns lagom gött. Dessutom har jag dragit på mig en släng av hlasfluss igen. Grymt passade. Hela mitt huvud snurrar och min hals är grymt irriterad på mig. Ska försöka att inte prata så mycket tills jag fått i mig lite antibiotika meeeen känner man mig vet man att det är ganska omöjligt. som tur var har vi sametime på jobbet funkar grymt bra om man inte orkar använda sin hals.

Jag kunde lätt jobbat hemifrån idag meen jag har ett möte till att gå på och det är vid 15.30 lagom bra tid...
slutar fyra sen med och mötet lär dra över tiden så då lär jag inte komma härifrån försen fem och då ska jag direkt till pharmacyt och hämta ut anitbiotikan för att sedan dra hem och jobba nån timme till.. woop woop


high up above or down belove

Helgen va underbar och jag det kan ha varit en av de bästa födelsedagarna på flera år . Amanda väckte mig lördag morgon med jag må hon leva spelandes från youtube ch framdukad frukost med jordgubbar och vindruvor och färdigt kalmarte. Sen fick jag presenter en liten badanka och omatchande strumpor kan det va det bästa?

Efter det spendrade vi hela dagen vandrades nere på stan i solsken och svettades för det va så varmt och gött, Vi käkade även lunch på ett jättehärligt tacoställe där vi tog en frozen margaritha satt och snackade skit och bara njöt av det härliga vädret som infan sig.

Sen köpte vi is och öl och begav oss hemåt en powernap och lite powernap och sen fyllde vi badkaret med is och öl och det kom en herrans massa folk. För varje människa som va där är jag tacksam det va så hilma härligt att alla kunde komma , verkligen alla! Vi drack öl och bulmers och skrattade och det va så hräligt. Sen drog vi iväg in till stan stannade på en pub lyssnade på live music och sen ner på nattklubben som bara spelar 80 talsmusik.

runt två tre nån gång drog jag och amanda till donken käkade en hamburgare och sen hem för balkongsnack och fix you :D

Jag vet inte varför men det va en helt fantastisk dag fastän jag saknade lille maria, fröken sjukling meeen hon kommer över på lördag då ska vi göra sushi

 

Här är också min födelsedagspresent till mig själv. Min nya väska :D

 

 


King for a day

Sitter hemma på balkongen nu och fastän jag inte varit borta länge är det skönt att va hemma. Sova i sin egna säng duscha i sin egna dusch och snacka skit med Amanda ^^,

Vi sitter och planerar inför min födelsedag, Jag blir alltid lite nervös inför födelsedagar .. att ingen ska komma att jag ska sitta själv på mitt rum och somna vid halv sju utan att någon sagt grattis till en. Men den här gången kanske det kommer över folk annars kommer alltid maria och amanda vara här och dricka en bulmers med mig.
Men oron den finns där


Men i allefall hemma va gött träffa mamma, pappa , bror, mormor, olsons , svenneheims (inkluderat världens bästa emmepemme), svenssons och ajda :D
Gå på kalmarsgator och bara njuta av tystnaden .. dock hade jag lite problem att somna det va så väldigt tyst runt omkring mig...

out and about

Nu är jag hema i sverigeland och älskalide lilla rokcneby igen.
Det är så fasligt skumt och va hemma . Allt är likadant. förutom att mamma och pappa har en ny tv och en ny dörrmatta och lite annat som man reagerar på.
Det värsta är eg att jag hittar ingeting i köket. Spenderade 10 minuter imorse med att hitta allt som behövs för att göra kaffe. Går inte så bra att gå på rutin jag har itne redigt bott in mig  det här köket.

Nånting som är grymt skumt nu Emme och jag är i Samma land och samma by o vi har fortfarnde inte träffat varandra...

Om en timme möter jag emmepemme... en liten liten timme