thats me with no you

Ännu en god vän har lämnat irland nu. Det skumma är att man vänjer sig så hårt vid att folk lämnar, Men dom lämnar ju aldrig för alltid , finns kvar via internet osv men va ska festerna nu bli. Fester utan otto kommer kännas konstigt
Vi spenderade helgen med leaving pint , En grymt härlig fest och perfekt avslut om man ska lämna landet.
Igår va det dock dags och säga hejdå, Käkade middag drog en öl , försökte dra ut på smärta av att säga hejdå. Många gånger känns dom sista orden man säger till varandra så tryckta och man måste komma på nått vettigt. Igår sa jag inget vettigt det va hejdå feting kramen allan o så gick vi så fort vi kunde. jag tror aldrig en taxiresa med amanda och karin hem har varit så tyst, vi föröskte komma på andra ämnen att snacka om för att ingen av skulle bryta ut i gråtattack.

here we go again

har jag haft tid o redigera bilderna från italien än? nej
har kommit igenom ca 400 av dom. Det betyder att det är ca 800 kvar. men jag ska försöka komma igenom dom i helgen. Men så jobbar jag i helgen plus att vi har återbesök av några kollegor från förra sommaren.
Sen är det d faktum att helt plötsligt har jag och amanda börjat träna. Signade upp oss i måndags
Tisdag träning
onsdag spinning
Idag träning med instruktör
imorgon fest
lördag jobb + fest
söndag jobb + träning
måndag bio
tisdag träning
vi har satt tisadg och torsdag som träningsdagar
men så va jag bara tvungen att testa spinning igen igår och det gick bra förutom att jag fick kram i foten haha men det ska man väl komma in i snart ändå.
ev dissar vi träning på söndag eftersom att man måste någonstans ta en dag för sig själv med

you driving me crazy when are you coming home

Nu är det tillbaks på jobbet. Bilderna från italien kommer väl upp snart med men har inte hunnit med och ta hand om det än.
Igår va vi nämligen på beertasting på porterhouse north , Jag karin och Kim. Spännande faktiskt. Provade 8 olika öl har jag för mig. Två av dom va fruktöler som smakade asskumt.. Eller mer som gammal äppeljuice som nån hält öl i.. den andra detsamma fast med passion istället.
Men snart är det helg.. bara 1 timme och 40 minuter kvar på jobbet. har jättesvårt och komma in i det igen. Känns som jag vatt borta för länge. Helt lost och så vet jag att jag har semster igen på onsdag.. Vacationmode fortfarande