My sundown

Nu Nu är det bara ca 1 timme och 20 minuter tills amanda och karins plan landar i dublin! Är jag totalt överhypad för tillfället! Jajamensan , sitter på jobbet o hoppar omkring.
Veckan har ändå gått väldigt fort tackar jobbet för det ^^,
Har jobbat alla mina 8 timmar både lördag och söndag tack vare några servrar i USA..
Men nu nu! nu kommer dom hem! jag ska babbla sönder amanda när jag kommer hem hon kommer ha ont i öronen när jag är färdig :D Egentligen vill jag inget hellre än att åka så fort jag kliver av duty passet men har 2½ timmes jobb kvar sen men shit vad jag ska skynda mig hem!

what more can i do

Det är lite ensamt hemma i lägenheten nu och för att inte tala om på jobbet.. Min sametime blinkar inte alls lika mycket som den brukar göra. I vanliga fall brukar jag ha mina två små tards som pingar mig frenetiskt men icke sa nicke idag är det tyst..
Va tyst i måndags med men då märktes det inte lika mycket det va ju bara en dag, nu har det gått två ½ dag ..
Men bara några dagar kvar sen är dom tillbaka igen , Idag blir det pepparkaksbakining.. eller vi måste göra degen först... hmm får se hur det går men efter det ska jag och kausti bygga ett episkt pepparkakshus !
idag tänker jag även ringa mina föräldrar hemma i kylan och kolla hur dom har det, Hemlängtan blir alltid kraftigare runt jul

this year to save me from tears

Så ännu ett år av jul ska firas i dublin..
Förra året var jag hemma i byn .. eller inte på julafton då var vi hos mormor , men allefall.
I år firas i dublin förhoppningsvis med några av kollegorna som är kvar.
Men det känns lika fel varje år att inte fira jul hemma i sverige. Man får aldrig någon riktig julkänsla för det mesta blir det bara kaos..
Första året i dublin 2008 firade vi med fest hemma hos dahlberg , 2009 satt jag och elena hemma i lägenheten på dorset och käkade popcorn och kollade på harry potter. Sen sov vi eftersom båda två jobbat som galningar den veckan.
I år har jag faktiskt lite hemlängtan , har bara varit hemma två gånger under året och nästa år blir nog inte bättre , Solsemster planners och även venedig. En italiensk stad per år är mitt nya motto ^^

Where i belong

Motion City Soundtrack – Where I Belong
Hello there, how you doin'?
I've got all these thoughts just floating through my brain
They bump and they collide and cause a flurry of confusion
And it's getting on my nerves
I try to hold myself together
fighting off this mental weather when I can (sometimes I do)
But this shitstorm's never ending
And the atmospheric pressure's calling for rain

shine a light through an open door

Idag är ingen vanlig dag för det är amanda pandas födlesedag
Vi firiade amanda i lördags , men det är idag hon fyller år, Min allra bästaste! <3
Hur vi ska fira dagen vet vi inte redigt , vi ska över till karin o fika en liten bit och amanda ska få sina presenter som hon frågat om frenetiskt .. omöjliga människa ;).
Sen vet vi inte. antingen om vi går o äter en mumsbit, beställer hem sushi eller så äter vi en Supermacka.. En supermacka är en macka.. inte vilken macka som helst det är en baguette med smör på ena sidan och philadeplphia vitlök och örter på andra sidan. På detta tillkommer ett lager med pepparsalami , ett lager skinga , massa ost , paprika , gurka och Sallad...
Det är en supermacka.. Den är fantastisk!
Men vi får se vart dagen tar vägen , först av allt måste ju jobbdagen ta slut.. bara några timmar kvar...
Men eftersom vi har startat värdlens marathon av vänner känns det som att vi kommer hamna i soffan med filt och raggsocker och kolla på vänner.. Men det finns ju massa dagar för att göra det