Give me everything

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
Så helgen har varit fullspäckad.
Eller inte lördags jag sov länge. Sen va vi nere på stan o handlade mat. Kollade nya skor åt mig med tanke på att mina håller på att falla sönder just nu. Nu är dom dessutom dyngsura med tanke på att imorse när jag gick till bussen så spöregnade det.. snett underifrån. Prisa gudarna för att jag kan ta ut fodret på min vinterjacka o använda som regnjacka! vilken fantastisk jacka!
Som tur va.. eller jag vet inte om det är tur. Men jag har två par extra skor i min desk. Så kom in till jobbet o bytte skor till mina klackar som är torra och härliga. Strumporna hänger på torkning över min dataväska ^^,
Får hoppas det är torrt tills jag går hem vid 18 idag.
Men annars fortsättningen. Helgen va det..
Lördags käkade vi middag hemma hos oss. Tacos. Grymt gott!
Men den här söndagen tror jag att jag har gjort mer än va jag har gjort på en söndag på 2½ år.
Först va det ut till don lakjsgdkfgds.. (ingen som kan stava det ...) det är allefall en liten kustby där dom hade redbull flugtag i år. Men det blåste som inåti...! plus att det va strålande solksken och ösregn om vartannat. Vi såg tre av dom tävlande sen drog vi tillbaka in till stan. Gick och käkade och sen vöer till woolshed för att kolla på lite fotboll. Sen va det bio.. kom hem vid 22.00 på kvällen då va mina ben så trötta efter allt gående och det krävdes en hel del att stå stilla i extrem blåst ute vid redbull flugtag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback