these are a few of my favorite things

Imorse när jag vaknade vid klockan fyra hade jag för mig att det va fredag.. Det är lite den värsta känslan som finns när man inser att det faktiskt bara är onsdag. Men inget o deppa över det inte, bara tralla iväg till jobbet och när man kommer hem igen är det bara två jobbdagar kvar.
Ikväll ska vi dock göra en av mina favoritsaker . Dricka en flaska vin tillsammans med Karin och Amanda. Tjejsnack massa asgarv och mina två härligaste muppar. Varje sådan dag är underbar.

take me out

Hemkommen från semster. Passet har anlänt på konsulatet och jag är ledig nästa tisdag för att hämta ut det. Kommer se ut som en brottsling på kortet har jag en känsla av..
Amanda ligger hemma jättesjuk o hostar som en galning den stackarn. Vi andra håller oss friska och krya.. förhoppnignsvis! peppar peppar osv
Men annars rullar allt på. Va skönt o va hemma i kalmar en sväng och se att allt stod rätt till och det va ju inga större förändringar. Till och med lappen på frukostbordet va kvar haha.
Igår ringde jag landlordföretaget eftersom jag har lite pengar som ligger fastlåsta hos dom plus att vårat postfack inte går att låsa och att båda våra toalettsitsar är sönder..
Idag va Kevin här , mr fastighetskötare.. Komiskt.. han kollade på mig frågade va vi gjrot med toasitsen.. o jag säger.. "ehh.. jaa det vanliga" Han kollar på mig skeptiskt och säger "jag har jobbat med det här i 2-3 år och jag har aldrig sett det där innan... "
Seriöst... va skulle vi göra på toan om inte göra det som alla andra människor gör..
Inte som om jag klättrar på den toasitsen heller med tanke på att det finns inget att få tag på i taket jag vill åt. Inbga höga hyller.. ingeting ! absolut ingeting!
Stackars kevin kommer få höra en inövad historia om en rosa elefant som kom förbi och ville låna toaletten..
Vi tänkte köra på Obama först.. men det lät flr overkligt..

I started a rock n roll band

Semster Semster Semster Semster!!!
Om en timme börjar min semster igen. Känns skumt , va ju precis ledig känns det som.
Men innan jag drar hem mot lilla kalmar är det ännu en helg kvar i Dublin. Så idag blir det lite shopping .. lite bara minimalt med shopping och sen ikväll är det lite fotboll som gäller. Lite fotboll och lite öl
Imorgon däremot är det en helt vanlig fest , Amanda va trött på leaving pints, födelsedagsfiranden och inflyttningsfester så imorgon är det en helt vanlig fest. Våran humor är aldeles underbar :D
Just nu ska jag njuta av den sista timmen med sametime och mina två tredjedelar amanda och karom. Gruppchat it is!