siffror löften och svek

Sakar jag irriterar mig på när jag är på gymmet (mycket listor nu förtiden..)1. Folk som snackar skit och blockar maskiner... Det är okej att snacka på gymmet. Att gymma tillsammans är så mycket lättare än att stå där själv o se ut som ett ufo , Men det finns ett fel sätt att göra det på.
I Tisdag va jag iväg på gymmet en sväng det va smockat av folk för det är d vid 18.30 till 19.30. Men jag lyckdes ändå ta mig runt dom flesta maskinera utav dom som jag har i mitt schema.. förutom en...
På den maskinen satt en person. En av dom där biffiga typerna som tuggar tuggumi och stirrar sig själv i speglen samtidigt som dom gymmar. Han satt där.. Stirrade rakt fram.. jag tog maskinen framför honom först och tänkte "hmm undra om han faktiskt ska använda maskinen eller om han bara tycker det är jävligt nice och sitta o göra ingeting på den istället.. "
Så jag körde färdigt maskinen jag själv va på sen fortsatte jag på nästa... under den tiden satt Biffen kvar.. fort hade han inte gjort ett skit.. Då kom hans polare fram och dom stog och snackade skit ... biffen rörde fort inte maskinen. Tillslut hade jag gjort min sista maskin förutom den som biffen va på. Jag va precis på väg över till honom för att konfrontera honom för hans dåliga stil. Jag skulle övervinna min svenskhet och gå o säga till honom att " du kanske ska flytta på dig om du ska snacka skit"
Då reser sig jävlen och det kommer en benig brud och tar den....


2. Parfym... Jag är en nysmänniska ända sen jag kom till dublin. Jag nyser av folk som har för mycket parfym på sig.  Galet mycket också..
Men okej en liten dos så där när man kliver ur duschen o ska hasa sig iväg nånstnas. Helt ok för mig . Uppskattat till och med...
Men att innan du kliver in på gymmet dränka dig i 1 flaska parfym . Varför? Varför? du ska fan inte lukta gott när du tränar! FFS det är ett gym det är meningen att svetten ska rinna !
Lyckades hamna vid två sådana damer på gymmet den här veckan. Nysa + löpband = ingen hit!


3. Mobiler på gymmet... Jag vet inte, är det bara jag som inte vill bli kontaktad när jag är på gymmet. Va hände med voicemail eller caller ID nu förtiden. Du kan se exakt vem som ringt och när den ringde.. Men neda mobilen ska med på gymmet och gärna pratas i hela tiden. Okej om du snackar i telefonen när du kommer in. Men inte fan står du på löpbandet och snackar om uppdateringarna i ditt liv med en polare samtidigt.. Ring upp sen ffs! Vad är det med oss och att vara tillgängliga hela tiden. Gymmet = mobilfri zon


4. Otroligt roligt eg.. Men jag var fortfarande arg över biffen som hade suttit och blockat maskinen. Men gick upp och ställde mig på löpbandet och där lallar jag på så gott det går. Men maskinen bredvid mig va trasig.. Med stora bokstäver på dispalyen stod det  "OPERATIONAL ERROR" Under dom 30 minuter jag va där gick ca 1 person i minuten fram och klickade på random knappar för att få igång den. Det gör mig inte så mycket. Det värsta va ändå den tomma blicken dom gav mig när den inte gick igång. "trycka trycka trycka på massa knappar.... inget funkar... stirra på människan bredvid mig.... trycka trycka massa till... sen glo ilsketpå människan bredvid igen" NEJdet va inte jag som tog sönder den och JA den är sönder.. det står med feta bokstäver "OPERATIONAL ERROR"


Så där några små grejer som stör mig när jag inte vill bli störd

wouldnt it be nice

ibland skrattar jag högt åt vissa artiklar .. Dagens skratt

http://www.barometern.se/nyheter/oskarshamn/sjukhusbranden-under-kontroll(2961770).gm


Inte för att det bran på sjukhuset mest åt kommentaren någon la


"– Det var onekligen dramatiskt och vi tvingades att ta trapporna ned och fick inte använda hissarna, berättar hon"


Tvingades ta trapporna ned.. ?! Nehee really?! det brinner inte fan ställer du dig i hissen då!

leaving on a jet plan

Saker jag längtar efter att få göra när jag är hemma
- Umgås med Ajda och Emme
- Dricka te med mamma och pappa vid tvn
- Klippa mig
- Jogga min gamla runda och se hur det går nu
- Köpa nya joggingskor
- Gå på promenader
- Snacka skit med bror
- äta familjemiddag med jättegod mat
- äta leverpastejsmacka
- besöka mormor
- pizza från e22an
- ta en runda i kalmarstad och se om den ser likadan ut som innan
- köra bil
- cyckla.. vet dock inte om jag har en just nu ^^ har för mig den är sönder, får låna mammas annars
- träffa mina extra familjer

where you came from

Kings Of Leon – Radioactive
Har förlängt min hemmavistlese i oktober. va meningen jag bara skulle vara hemma 12-16 , men jag hade för många vacationdagar kvar så jag tog ut två till så jag kan åka hem 10-16 , eg skulle jag kunna åka redan på fredag eftermiddagen men väljer att spendera den första helgen i dublin istället för hemma , Kan ju inte missa för många dublinhelger.
På fredagen är mamma ledig från jobbet då ska vi åka upp till mormor och jag anar att vi får fläskfile i svamp o löksås.. en redig gammal klassiker som man alltid får hemma hos mormor , gör mig absolut ingeting den smakar mycket bättre när mormor gör den än när jag gör den rätten.
Idag bär det av till gymmet... Hej hopp hurtbulle!

its been a long night in new york city

Här är en av de små byarna som vi besökte.. kan namnet ha varit .. Avoca... tror jag. Besökte nått väveri.. inte jätteintressant men otroligt fint va det
Ett utav stoppen va där dom spelat in PS I love you. En film vi faktiskt såg på min födelsedag här hemma. Bra film , rekomenderas. boken är bättre dock. Inte långt bort spelades braveheart in med.
Här är folket jag åkte med.. vi börjar från vänster. David , Marcus , Rebecca , Sara , Kausti och Amanda
En liten del av guiness ägorna. Sandkanten som ligger till höger sägs vara tillagd där för att sjön ska se ut som en guinness ..
Här var vi.. vid.. en kyrkogård i en liten by.. jag har ingen koll på namnen alla va irländska o helt omöjligt att föröska fundera på hur det stavas o just nu orkar inte jag inte googla heller. Men nånting med Kevin.. som va en munk allefall. Stället plundrades av vikingar 4 gånger och av den egna befolkning ca 11 gånger..
Här va . the upper lake.. otroligt vackert va det.. vädret skiftade härligt under hela dagen. Hade både mössa och solglasögon med mig. Men det är ju irland så

galway girl

Sharon Shannon – the galway girl
Otroligt bra låt, mamma lyssna på den. Typisk irländsk så just nu sitter jag på jobbet o längtar för att gå till en irländsk pub o lyssna på livemusik men det får vänta tills helgen. Jag jobbar helg men en öl borde man hinna med en av kvällarna.
Idag va jag en sväng på gymmet innan jag tog mig till jobbet. Det är helt otroligt hur skumt det känns att träna på morgonen. Ställer klockan två timmar för tidigt , tar på mig träningskläderna och lallar iväg.. Först när jag kommer fram och har kört lite konditon i 10 minuter fattar jag att jag faktiskt är på gymmet och tränar och klockan är 6.30 på morgonen. Men det känns bra nu.. förutom att jag är helt slut i armarna .
Imorgon ska jag dra med kim på box fit class med. Får se första gången jag testar. men det ska bli kul som fan! :D
Ska försöka lägga upp lite bilder från wicklow här med. Helt fantastisk liten dagstur, otroligt vacker natur!