god must hate me

för alla er där hemma som är lätt utråkade.
spela geochallange på facebook.
sätt igång
finetune.com
fin fina grejer så här när lugnet har infiinit sig på desken

dessutom vet vi alla vad det är för dag idag! FREDAG
cookie friday
casual fridag
och bara en allmänt härlig dag

Ännu en lägenhetsvisnig idag vid klockan 18.00 den här hoppas vi på den verkade jäkligt nice ! ligger bra och såg fin ut på bild men som alla vet bilder är grymt bra på att lura en!


please be all mine

fasiken va trött man vatt på sekunden. Elena och jag var och kollade på en lägenhet. Helt ok. men njaa utsikt över en skräpig gammal bakgård och njaa lite för nee. kände inget för den. men imorrn ska vi dra till nästa får se. den är lite av en favorit just nuö har dock hittat två till som verkar jävligt nice. den ena på parnellstreeet grymt centralt och härligt . den andra va jättestor och verkade också väldigt trevlig

imorgon är det fredag. är trött och behöver lite helg nu lite mys och lite pussar sen är jag back in buissnes för att städa rummet och allt sånt innan mina och hennes käre vän kommer hit på besök. förhoppnigsvis har jag nånstans att bo efter den 9 med :)


just dance

Idag när jag i vanlig takt är på väg hem från jobbet. kliver av bussen och börjar gå ner mot stan för att köpa mig en ny tröja.halvisslandes av allmän lycka ser jag nån med blommigabadshorts. "Hahah ser ut som leighs" tänkte jag och skrattade åt mig själv för att det va länge sen. när jag sedan vandrar resten av lroppen upp på filuren ser jag hur han ser bara mer och mer ut som leigh. o det va så härligt att få se nån som påmine om honom. jag va tvungen att vända mig tre gånger för att säkerställa att det inte va han. jag är fortfarande inte helt säker på att det inte va han men shit pommes . dom där byxorna drog  igång alla minnerna från frankrike med sjuka skämt och massa bealtes och 20 frågor. goa tider. det är mer än 6 månader sen nu.

är på väg att leta lägenhet igen. jag och elena från desken har iden om att vi ska skaffa oss ett litet ställe tillsammans. den 9 ska jag va härifrån. så nu jävlar är det dags and by the way mina kommer fasiken nästa vecka :O insåg det igår.. både hon och jag . hahaha men det blir gött. trångt som fan blir det nog här men men.




erkän att jag har de snyggaste strumporna ;)

har ni sett mina två små älsklingar på mitt nattduksbord med?
hmm ska ta en bild på dom senare.
tänkte att jag skulle fixa designen på bloggen med cathrine har suttit och pillat på sin i två dagar gissa att man blir sugen eller vad. men va fan nu jävlar ska jag orka göra den ordetnligt med :D

crazy crazy nights

gruff jag hatar internetuppkopplingen på det här stället så förbannat långsam!... suck. tar en hele evgihet för en låt att ladda på youtube.

men sen senast i torsdag var det jimmy chungs som gällde efter dett att både jag och alex har dratt på oss sån härlig förkylning känns som jag fick värsta smällen men men. sov hos honom på onsdagen. men i alal fall åt middag på jimmy chungs med dunken elena cathrine och maria. asgo mat och trevligt sällskap alltid lika gött :D
Fredag grymt seg. kom hem till alex la mig i sängen frös som fan och sen efter det var jag ganska körd hela kvällen fick massa glass och nyponsoppa och goa tider . omhändertagen ^^, kollade på ena sdålig film. eller jag somnade halvägs igenom. nee inte ens halvägs gick kanske 20 minuter men ändå. somnadeja g. sen sov jag inte speciellt mycket under natten men i alla fall. lördagen spenderades vi vid filmer som vanligt och sen på kvällen blev det leaving pint för dunken.
Leaving pint är för dom som lämnar landet flr nya äventyr, en sista pint med folket man lärt känna
Det var en jävla massa folk på fibbers denna afton. sjukt mycket
jaja sen idag har det vatt ännu mer film. jag 'r så förbannat slö på heögerna men nu har jag vatt sjuk skyller på det! men i alla fall snart läggdags igen. det är ju jobbatider imorgon! ^^


majs och cowboybrudar

idag skulle det ha ätits å jimmy chongs men så blev inte fallet vi tar det på torsdag. jimmyu chons är stans bästa kinesbuffe med massa mat och asgoda drinakr för en go peng. ^^ lite dyrkt kanske mend et kan man unna sig en torsdag!
Jag och maria som återigen har fempasset på vår egna begäran inser att neee vi slutar vid två lets do something fun! jo vi drar på stan och letar nagelfil men hittar ingen. tar en milkshake och hittar ett parisehjul så varför inte. hoppar in och åker sådär fem varn i hjulet. hade astrevligt insder att vi är gtym nära wollshed vilket innebär att vi går och tar ut pengar och sticker till woolshed och dricker en pitcher med heinken tillsammans. tar sedan en öl till ^^
klockan är 19.37 och man är ändå lite halvdragen.

By the way. sånna här schyssta bilder tar ens kära vän påmitt rum när jag är dragen sent en torsdagkväll

all i want

det här är den jag spenderat heeela helgen med :D


are we humans

okej
1 skaffa fyllelås på datorn
2 skaffa fyllelås på mig....

gudars skymning jag borde itne ha tillåtelse att prata med folk ajg inte känner är jag är dragen. eller helt eneelt sluta dricka.. specielt om man alltid dricker mer än sin lille vän (alexander för er som inte hängde med) ...

and by the way.. vad gör man ångest. ! följa med ut och dansa eller stanna hemma?

stanna hemma imorgon är redan bestämt. jag ska fan inte fira alla hjärtans dag! jävla PISS dag!
det finns ingen mening med den ju!!

ganska lungt på desken idag. satt 8 i avail aslite i kö och inga samtal.. d e goa tider det ;)

" man tar inte med kaka till kakkalas " citerat världens bästa mormor


so funny funny

hej alla där hemma
puss och kram sakner er så!

the kids arent all right

höhöh jag har paniiik på mig själv för att jag är typ.. konstigt förälskad. så där som jag hatade folk för att dom va när back in the days. om jag va jag o jag inte var i förhållandet útan såg oss skulle jag fan spytt eller nått. jag mår illa av tanken samtidigt som det pirrar så frenetiskt i min mage hela dagarna att jag vet inte vad jag ska ta vägen!!

nu vill jag ha besök av ajda och sussi!! i så fall skulle det bli. CHIPS! SPRIT! FILM! MYS! FIKA! och en jävla massa tjejsnack! gudars.. 



imorrn är det woolshed och pitcher som gäller igen. och alex besök :D:D
borde egetnligen städa mitt rum men what the! alla som känner gmi inser hur det ser ut här inne!!

igår hadejag världens bästa kväll med elena! gick ut o gick snackade girltalk och käkade kines mat! gött mos! kollade på en japansk tecknad film med. howls moving castle! gudars är vi kära i killen i filmen eller vad!


breakdown

för alla som undrar varför jag var packr igår när jag kom hem så.. vi har lite mkt att göra på jobbet. lite för mkt.lite för program som ska installeras. virus i installshare och aa.. nee det är inte bra kan jag säga. plus det att idag vid lunch blev det ännu mer. saknar er där hemma så mkt idag att det gör ont i mig! kom o besök mig! nu med en gång! jag får panik på det här!!

samtidigt som idag märker jag att mm det va en go grabb jag fick tag på. ^^, bex är käääääääääär!!

o just det fick tag på tvättmaskin idag....i mitt rum hänger nu tvätt överallt. plus det att jag har en tvättmaskin kvar! hur i helvete ska det här gå!


one by one

klockan är 18-20 jag kan inte skriva rent... o jag är full!!! så går et om man har helvetetets dagen på jobbet o ashärliga typer att dricka pitchers med ^^


money cant buy me love

idag är en sån där extra pirrig dag när pratar om saker som .. vad ska jag säga till mamma om oss och varför frågar din morfar om mig ? och får kommentarer som.. kanske borde ändra status på facebook. haha gulligaste sättet ever ^^,

bara för er som inte vet.. jag tror allt att jag har en liten pojke som jag kan kalla min ^^


nine in the afternoon

klockan är 05.24 jag och maria sitter o roar oss på jobbet med att skriva i gruppchatten (två pers.. hmm räknas det som gruppchatt) humorn är på topp. vi äter frukost. snickers o kaffe tryckte i oss lite toblerone med innan.. mm härligt!

glömde dock mina träningskläder i morse! så jävla dåligt!! får träna extra hårt imorrn! lär inte hände men jag kommer  i alla fall hem i tid så jag kan tvätta! ska nog ta en sväng ner på stan i alla fall och se om jag kan hitta nått fint beöver lite nya strumpor med...

orkade aldrig ladda upp bilder på facebook sen. gör väl som vanligt. dom kommer när dom kommer helt enkelt

don't look back in anger

jahaa ja nu var man hemma igen ^^
sitter och äter bilar och väntar ¨på att elena ska svara på vilken tid bussen går imorgon. jag börja fem för första gånge.. Klockan fem! det är tidigaste passet det betyder att ajg lär få gå upp vid 03.30 imorgon för jag antar att bussen går 04.15 men men det är gött ändå får extra mkt pengar eftersom jag börjar innan sju ^^ 25% extra i timlön :D det betyder att man kanske kan unna sig ett par nya skor snart. får massa klagomål för att mina är håliga och massa sånt. förstår aldrig vad folk snackar om när dom säger så om mina härliga gamla converse och vans... det är ju sånna dom ska va!
har börjat med att vara nyttig nu med. börjat på gym och allt :D så nu jävlar. tränade dock bara två dagar förra veckan. kan bero på att det va fest torsdag .sen fredag fram tills idag har jag hittat på annat. tränade tisdag och onsdag. det va dom dagarna jag kunde. men den här veckan! wophoo imorgon blir det att köra igång igen! ska bli härligt.längtar efter löpbandet! ^^
ska dessutom flytta sen i början av mars jag o elena från jobbert har bestämt oss för att ta vårt pick och pack och sticka iväg till en liten tvåa tillsammans. ska bli gött att flytta ut från det här rummet.
oohh nya bilder på väg upp på facebook förresten :D