för en lång lång tid

Nytt håkan hellström album precis lagom till våren. Nu saknas bara lite sol och den där perfekta  ut o halvdansa på smågatorna här hemma. Måste bara lägga in den på mp3 med. sen .. sen är det vår!

Har skaffat fm-sändare till mp3 så jag kan lyssna på mp3 i bilen genom radion. Helt fantastisk ide! Vissa människor är grymt smarta! andra inte.. men det kan inte hjälpas

Igår var det utgång igen. Med ajda sussi o emmson trevlig kväll var meningen att vi skulle ut o dansa så vi började på palace sen så var stackars thorulf ensam på sin 20 års dag så vi drog o mötte upp han och martin på km. Martin drog dock direkt efter. trevlig kväll hoppas alla hade lika trevligt. Jag ha fan seriösa problem jag måste se till så alla har trevligt. hela tiden! ser nån deppad ut bex måste dra världens dåligaste skämt för att föröska få människan glad. suck.. men det kanske är en bra egenskap egentligen.

Nejee jag har nog egentligen inget och berätta livet går vidare och man måste ta till vara på sina motton. har släppt på mitt nu. funkade nästan utan mottot men neeee.. motton är till för att hållas.. ehm... ska nog ut o gå me emmson känner att jag vill prata skit i en evighet. dock ahr jag ont i halsen men va fan det kan ignoreras ett tag till.

Ikväll blir det hemmakväll med hela familjen är trevligt att ha bror hemma igen!

aaa just djag har vatt i sthlm sen senast jag skrev. vihade kul :D det var trevligt med massa shopping och tjejsnack . härliga kompisar jag har. ahh jag tror jag såg bambis kompisar på stan annars har jag hittat två exakta kopior.. men jag gick inte fram till dom kändesx lite fel.. hej visst känner ni bambi! njaaeee..

image30

over 'fore it started

Nu är det över. Äntligne men ändå inte. Som vanligt med Fn-rollspel. Fast den här gången var det så mycket mer och göra innan och under och man hade adlrig chansen att sova eller vila. Han äta ibland dock som tur var. märkte aldrig att man var hungrig dock och man förlorade kontoll över tiden . Men men nu är det slut och jag är en chockadask och en biobiljett rikare. och en jävla erfarenhet för den delen med.

Jag har saknat min emmson dock. och så missade jag emme och bex kväll igår för att jag somnade så förbannat tidigt och inte orkade. inatt ringde min mobil vid 23.41 mamma sa d till mig idag. jag kolalde och ja jonas hade ringt och jag hade svarat. dock har jag inget minne om vad det var om eller någor.. hmm.. grymt läskigt

Snart vill ajg ut o gå med emmson behöver frisk luft och massa sktinsack :D Det är Cfest ikväll och egetnligen vill jag gå... vet inte varför... men men får vänta tills nästa vecka då blir det fest i sthlm :D eller alelfall en jävla massa shopping!!

ohh jag fick sms av stockholmarna som bodde på skolan. de tackade och sa att jag skulle göra läxan vilket var en del av deras lilla halvsång eller nått.. :s udda människor men gud det var kul och snacka med om o jag känner mig grymt uppskattad för att ajg fick smset :D

because I'm not alone

Man måste jaga för att bli jagad!

Dagens självklara motto.. defintivt framtida motto med! Det är så rätt.. Jagar man inte så kommer ingen jaga heller! så självklart..

Det är det som kom ut av dagens fulbunk kopplad till lite sladdar.