all by myself

jag och elena sitter och kollar på bridget jones. sitter med varsin dator i knät och det är det vi gör ikv'äll!
nice som bara den!


you gotta keep it strong

Dagen till ära är en sån dag då jag känner mig uppskattad speciellt här på jobbet. Det är fortfarande väldigt lite samtal och sånt härligt och vlädigt många av oss här är också på semster så många extra upgifter blir lediga. Sånu har jag massa arbete för mig idag . det bästa md det är att bara för att jag får extra arbetre så känner jag mig uppskattad för mina kunskapar ch dessutom älskar jag att göra just dessa uppgifter! dock kommer det bara vara idag men jag uppskattar det i allfall! man tar väl vad man får!!

Igår var det torsdag det var nachotallrik och massa öl så man är inte 100 % idag .. min tröja luktar jätteilla! men ajg överlever!
hade en väldigt trevlig kväll dock. så mkt att prata om hahha... gudars skymning folk man umgås med 24 / 7 men ändå är det lika roligt att få snacka skit med dom!

Ikväll ska jag och elena kollla på bridget jones äta popcorn och göra ansiktsmasker och det mesta som går att göra!.
Ska bli härligt.
fast det är ju fredag vilket eg är alex dag men jag tyckte han kunde få leka med sina kompisar och spela tv spel. mohahw!


welcome to paradise

 Idag har jag och elena har haft tråkigt på jobbet....









giraffer...

jag har kommit på varför jag inte tycker om giraffer!!

A giraffe can clean its ears with its 21-inch tongue.


Förutom incidenten när jag var liten och giraffen på kolmården föröskte dricka upp min sunkiss.. dom där rackarnas girafferna!! Inte konstigt att man är lite freakad av dom..


Im an addict for dramatic

Gårdagens Taking back sunday konsert avslutad!
så jävla grymt det var älskar livemusik och älskar taking back sunday. kändes dock konstigt att gå med alex jag är ju van att gå på konerter med extrema fans typ som när jag bambi och emme gick på Simple plan konserter  eller jag o tilly i london på mcfly eller jag o emme på mcfly nu i höstas. så det va lite konsigt att gå med nån som inte kan texterna eller vet vem adam lazzar är och hur jävla cool han är!
Men konserten va asbra! gillade den perfekta bladningen av gamla och nya låtar! dom spelade your so last summer min absoluta favorit låt :D
Helt underbart! vilken känsla det va!
Såg asbra därifrån jag  va med. Fanns en räcke längre back och en liten upphöjningen . jag ställe mig på räcket så jag såg så jävla bra det va som att va lång! så jävla gött va det! men fan va ont i kroppen det gjorde efteråt spände mig ju hela tiden för att kunna hålla mig kvar i räcket!
Adam och hans mic swingade så jävla ballt var det live precis som jag ahde hoppats !
Publiken kunde väl vatt vettigare fan va många 14 ¨åriga emofjortisar! elena skulle spytt på dem allesammans om hon va där! men nice som fan! jag fick inte så många bra bilder men hade alex med jättekameran med mig så där finns en hel del goa bilder!


on my own

nu är jag på väg mot stan, har vatt ledig idag då det är för lite samtal och för mycket folk så det va lika br. var så väldigt trött och sliten igår så tycktre jag förtjänade det. Sov till elva då elena kom hem då hon bara jobbat halvdag o nu är det bara att ta på sig skorna och sticka ner mot stan
tänkte jag skulle dra förbi urban outfits.. hoppas på att hitta lite kul gerjer
sen skajg vandra grafton för gamla tiders skull. det var så länge sen jag var på södra sidan av staden. sjukt konstigt men det blir itne av . här uppe ar man henry street som har mycket fler affärer och större utbud. inte för att man hittar nått ändå. irländkst mode är fööööör jävlligt! specierlt river island
ska föröska dra med mig kameran och ta lite bilder på allt det förfärliga som finns!
ska möta upp maria sen förhoppningsvis
vi tnkte att n'ästa vecka ska vi föröska börja med att äta konstiga dietsmoothies till lunch och fortsätta så i två veckor. det går helt emot mina principer men jag känner att nee jag vill ändå prova innan jag tracker ner på allting som har med smootihedieter att göra.
personligen har jag alltid tyckt (tack vare min mamma ) att mer motion och äta nyttigare dvs inte gå ut o äta macdonalds o bk varje dag är det rätta sättet att gå ner i vikten. skippa saker smo läsk godis chips m.m
dock har vi sagt att torsdagar får vi ändå dricka öl och 'ta nochotallrik för det är det underbaraste som finns.

senare ikväll bär det av til TGI fridays och deras stora drinkar och team night out!

Söndag.... Taking Back sunday och emme pemme börjar sin resa mot de stora landet i väst.... är stolt över Min sparkling vän för att hon vågar och åka fastänm hennes mamma eg vägrar att låte henne åka. Follow your dreams! det äör allt som betyder nått i den här världen!

quackpack

ni kanske undrar hur det går för bex och hennes badankor här i dublin och allt jag säger är.. Dom Lever och Mår bra!









the romance is dead

jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder fr¨ån senaste. händer inte så mycket här i dublinland annars.
Idag var jag på carlsberg och jag har nästan lärt mig norska nu...
eller inte fy fan va svårt det kan va men jag fattar mer än av danska i allfall



söndagen var jag som sagt och shoppade med alex och cathrine., alex hittade lite den fulaste kavajen i världshistorien.. den är inte bara blå som man tror på bilden utan den skimrar  lite småläskigt i svart...



river island en redigt dålig affär man hittar knappt nånting där inne alls. alla kläder känns typiska irländska...



cathrine på väg hem .. kom hem lagom tills att det började spöregna och åska :D



jag och alex var och åt mat på yamamori igår en reltiavt nice japansk resturan här i dublin. har vatt där några gånger innan men dagen till ära skulle vi äta ramen .. men ändå i den vänstra flaskan hittar vi ljus thailändsk soja! den bästa som finns. till höger ser vi en flska med lemonade. som man öppnar trycker ner en pigg i och en kula trillar ner i läsken och den blir.. (trumvirvell) bubblig!!
vi hittade dom i en orientalisk stormarknad..



alex hittade asskum sjoamjök med smak av jordgubb och typ sojabönor i.. eller liknande. kan se smarigt ut... jag kan lova att det va det inte!



bex har köpt nya hålla-reda-på-nycklarna grejerna. visst är dom fina :D och så hänger självklart min älskade anka bredvid! den både skriker och lyser :D precis som jag ..

neehee nu ska jag fortsätta med att underhålla mig med att lyssna på ruby ruby ruby ruby ruby ruby i en evighet ... har redan lyssnat på låten om o om o om igen sen jag kom hem vid 16.55.. klockan är nu 18.59
men snart är det läggdags.. lyssna på regnet som skakar fönsterregnet och föröska kolla på numbers samtidigt.. hmm får se hur det går.
Imorrn är det torsdag igen och jajamensan! det är woolshed som gäller!

förresten ni som vill läsa om annat folk på desken läs deras bloggar.

http://elenamarenitch.blogg.se


http://ciams.blogg.se

purple rain

Samma sak denna vecka inte har vi jättemycket att göra. sitter just nu och kollar på förra veckans allsång på skansken. Vem är han den dåliga komikern eller imitatören?
eller dålig o dålig men jag tyckte inte han va asbra!
tackar vet jag lite larz krister eller va dom hette . hööh

I helgen har ja shoppat shoppat och shoppat och så festat lite grand!
Lördagen kom jag hem från alex oxh stack ut på stan för att spana runt lite. hittade en massa skit. Varav en jag ska skicka hem till mamma. en anka mohahhaw
ska vara så där häftig som allt annat folk och lägga upp bilder på det jag köpt! dock har jag ingen chans att lägga upp bilder när jag är på jobbet men det får bli när jag kommer hem.
Dom få gångar jag lägger upp bilder är när elena har med sig sin minneskortläsare. men jag orkar inte pilla med den just nu.
Färgade mitt hår igår dock. blev ingen störe skillnad ska nog färga om det om ca två veckor. lite rödare. nu är det mest mörkbrunt. typ som jag har det på vintern.

does your mother know

Fortfande lungt och skönt på jobbet
inte mycket på gång...
Igår var det woolshed det var ju änmdå torsdag var längesen som man käkade nachotallrik och drack pitchers med fosters nu. men det är livet. det är det som håller livsgnistan uppe som maria så fint utryckte det igår.
Vi tror från och med igår att livet går ut på nachotallrik och öl

En annan sak jag kom på idag ...
satt och kollade på jonny english. värlens sämsta film ^^
men absoluta favoritdelen när han springer omkring i badrummet med tandborstar och sjunger med till ABBA. Saknar dt där ltie gran var länge sen som man stog med tandborste / stekspade / smörkniv / vad man nu råkade ha i handen och sjöng med musiken o bara levde ut den..
Tror allt att det blir en omgång snart..


Capital ME

inte mycket händer på den desken idag. dom flesta kundera har semster så vi sitter här och glo på ingeting. Funderar på vad jag ska hitta på. 

putte sitter och flummar runt som vnaligt
-bex bex bex vet du att det finns nån som heter Hulken!
och jättelfinet allan på det...
så har vi det här i mitt och puttes hörn.
värre konversationer finns.
konstigare samtalsämnen med för den delen det där var bara ett smakprov

Snart dags för morgones första samtal.. eller nehee...
har gått 45 mintuer sen jag började i vanliga fall brukar man ha tatt ca 5 samtal så här dags på dan.
semstertider dom bästa tider! ;)

come on and have your way with me

Jahaa ja helgen är över.
Har vatt hela helgen hos alex och var har vi gjort! Jo vi har spelat tv spel. eller lördagen spelade jag tvspel och alex läste bok. Vi gjorde våfflor gott :D jätekosntiga tjocka våfflor med ägg i! ägg!?!? så gör vi inte hos lövgrens .. men men man tar väl seden dit man kommer eller hur är det!
Vi spelade sacred 2 jag är lite väl besatt. springer runt med min high elf och hjälper folk ! mohahahw!
Alex var och spelade fotboll på lördagsmorgonen. när han kom tillbaks siter jag helt frenetiskt och förösker slå ihjäl skelett och lyssnar på taking back sunday. Galet!
tänkte jag skulle hitta lite häftiga bilder från spelet men så kom jag på hur nördig jag kände mig... WARNING!!

nehee nu ä det lunch. senare idag blir det kaffe med elena och maria härligt nu när maria är tillbaks :D
lite skitsnack lite allmänt snack det ska bli niiiiice!

älskar eftermiddagar med kaffe eller öl o goa vänner ! finns det något bättre?!

new again

Bex satt och kikade runt lite på nätet. Jag tänkte ja just det taking back sunday släppte ju nytt album undrar va det hette så jag googlar taking back sunday går inpå deras officiela hemsida och nemen titta europaturne.Nej men TITTA! dom spelar i dublin 26 juli!

Så bex skriver till alex att han ska gå på konsert med mig och nu sitter jag här hipad. skiter i att jag är förkyld och lyssnar på nya taking back sunday albumet och inser att det är fan inte många dagar tills jag ska se dom . jag och min precis inköpta biljetter! Jag ska se adam lazzara och hns jävla micsvingade LIVE!  jag känner mig som fjorton igen ! vart ä mitt nitbälte, atticuströjan, svarta stuprör, kajalen och conversen ? dags o rota fram dom i garderoben (så långt in ligger dom inte)

ojoj vilken dag!!

some bitts are crucial



irländare och deras reklamer ^^

rock!

kom på att jag och alex var ju på bio igår. Vi kollade på year one. filmen med jack black. hde förväntat mig lite mer jack black lite mer musik. men njaa var väl halvsådär- önskade den va bättre.
valde mellan den och ice age. verkar som det blir ice age nästa gång.
nee den var väl kanske inte nått och rekomnedera om det inte är så att du sett det mesta andra som går på bio just nu. okej då...

men men jag elena och putte stack till charming efter jobbet. som sagt världens sämsta service fick be om notan tre gånger då dom kom fram med fatet man lägger pengarna på men inte själva notan. komsika typer.

nu sitter bex nerkrupen med en härlig kopp kalmar te.. (dock börjar kalmar tèet ta slut , vet inte vad ska jag göra!!)  och ska sätta igång ännu ett avsnitt av numbers. lite väl besatt.
 
o just det upptcäkte idag att taking back sunday har släppt ett nytt album.. fast det är utan fred..hmm mena dam är ju kvar i allfall. adam lazzara en av de coolaste s¨ngare jag vet. sätet han svinger den micken på.. han hade nog tråkigt när han växte upp ^^


so tired of beeing sick

Bex är förkyld igen... Inget kul alls. så idag ska vi trösta oss med att gå och äta soppa / nudlar på våran favoritkines resturang. Charming noodles. bara namnet säger ju allt! Asdålig service billigt och jättemkt mat! jada där trivs vi :D

I helgen ska ajg bar aumgås med alex. elena och maja skulle till en jättenice klubb utanför dublin i en liten studendstad men men den här förkylningen vill jag hellre spendera hela helgen sovandes. ( jag vet alltid lika trevligt sällskap)
Kolla på japanorama eller numbers eller varför inte bara för att det är helg o jag är förkyld och ta tillbaks traditionen från förra gången jag var sjuk. House!
känner mig alltid lite friskare då...

Vidare så rullar det på. har jag sagt att jag o putte ska crosskillas mot öl.. hmm..
det häner inte så mycket på den gröna ön just nu.. mer än att det grönskar .


my hero


down and out

Ännu en vecka har seglat förbi. Det har spöregnat mestadels av dagarna förutom måndag occh tisdag. onsdagen spenderade jag med alex vi hade det jättemysigt gick och snackade skit på kvällen tog en frappucino på starb ucks och gick hem och kollade på numbers.. tycker om den där rackarn lite väl mycket :D

torsdag var maja här och jag elena och hon tittade på lite film . jag gick o la mig gansak tidigt det hade åskat hela natten så jag kunde itne redigt sova.

men men fredagen spenderades som alltid med alex hemma hos homom. käkade fajitas, kollade på film och sen somnade jag igen. utmattad efter en vecka som disp

Ja just det jag och putt putt ska crosskillas till carslberg SE . altså ett annat konto så vi kommer göra extra jobb för dom som nu mitt i sommaren när dom är på semester. ska bli najs att göra nått nytt.

idag blir det utgång med maja och elena.
saknar dock maria....
men hon är väl snart tillbaks från sverigeland hoppas vi

inget väsentligt inlägg men allt för att uppdatera lite i allfall

do the piff piff

bex håller på och förösker fixa sin blogg går inte jättebra för henne dock. inte jättesnabb på at uppdatera.

en klassiker