jag är mannen i blått

Sitter på jobbet och lyssnar på sven ingvars.. jag känner mig lite nördig men är det midsommar behöver man lite svensk musik o tomas ledin gav inte den rätta kicken idag. Så det blev den här gamla goingen
Sven-Ingvars – Byns Enda Blondin
Den här skivan har jag allt för mig har hemma i skivsamlingen
Men just nu längtar jag ändå hem lite när jag man hör lekarna för midsommarfirandet hemma hos lövgrens.
och imorgon får det attan bli lite sill! Tvingar iväg Amanda och karin till ikea ;) tror dock inte dom kommer gråta över det.
När man sitter här i ett regningt Dublin så längtar man ändå hem lite till midsommarfirande ala lövgren på altanen där hemma. Sen om jag hade bott hemma nu hade jag ju säkert inte vatt med på midsommarfirandet idåg utan vatt ute och svirat nån annanstans. Men längtar hem lite det gör jag allt!
Nu blir det fortsatt sven ingvars i 50 minuter sen drar jag mig hemåt för powernap o sen vidare mot Magnus Betner i smithfield

I never said thank you for that

Jimmy Eat World – Hear You Me
ca 14 dagar sen ser jag det där bandet live! om exakt två veckor idag så lär jag och Karin vara på väg mot Oxegen redo för en helg med awesome musik och en massa regn säkert ^^ Vi får hoppas på det bästa dvs bara regn en av dagarna .. det är ju irland kan ju inte förvänta sig mer :D
Annars da.. joda det är fredag imorgon , midsommar , pappas födelsedag och magnus betner på en bar i smithfield. Kommer bli trevligt! sen lördag jaa då jobbar jag. Hoppas på lagom mycket samtal. Tillräckligt för att jag ska få lite extra pengar till italien kassan även fast den är väldigt fin just nu. (det är inte för att skryta utan för att mamma ska veta att jag har pengar o inte behöver oroa sig) Idag är det förresten en månad kvar tills jag träffar dom allesammans nere i Italien ska bli mysigt och träffa familjen igen!!
Idag har Amanda och Karin varit och tatuerat sig, Amanda skaffade en till på sin andra arm med Impulsive.. precis så där impulsive som hon är . Karin skaffade romerska siffror på insidan av sin handled , dom romerska siffrorna är hennes föräldras födelsedatum. Men nej jag funderar inte på en själv .. ser ut o göra för jävla ont ..
Har fått schemat för resten av juli med det ser fint ut, jobbar helg den här veckan, sen jobbar jag helg igen veckan efter oxegen och helgen innan italien. Det är samma helg! hur snabbt går inte tiden! Dessutom så jobbar jag inte en hel vecka försen tredje veckan i augusti efter att jag jobbar nästa hela veckan. Hej Vacation! först oxegen sen italien o veckan efter kommer ajda på besök. Sen ska jag ta ut några semsterdagar i september för att besöka hemmet och även förnya mitt pass.. om det fanns en like knapp för min vacation hade jag tryckt på den nu :D (facebook nörden har talat)
Nu är det läggdags mycket och göra imorgon!!

luckiest loser

Igår somnade jag 18.30.. kändes bra. fick ju sova ifatt all den sömn jag missade mellan söndag och måndag. Vaknade dock vid två och va pigg som en lärka. Me jag somnade om allefall.
I helgen jobbar jag. Känns härligt lagom till midsommar. Inte för att vi firar det speciellt mkt här borta. Gjorde det förra året dock. Lär väl bli lite sill och potatis och lite jordgubbar med vitchockladsås. Om jag lagar mat midsommar då är det d som ligger på tallriken. Inte tillsammans dock, jordgubbar och sill ingen hit tror jag.. eller .. kanske borde prova.
Ja ne annars händer inte mycket ska ner på stan idag och äta middag med Veronica som har sin sista vecka här. Det är så mycket folk som lämnar nu och det är en herrans massa leaving pints o gå på!

guess its just a silly song about you

Ibland samlar man på sig massa känslor. Det har jag gjort ett tag . den här gången va det dock Amanda som fick ta all skit. Verkligen all. Det är inte så att det är några major issues men ibland samlar man bara på sig massa tankar och tillslut går man rakt in i väggen.
Jag är ledsen för att jag gav amanda all skit och att jag va tvungen o gå mental på henne. Sa saker jag inte alls menar och inte alls tycker men vissa gånger vill man bara vara arg på någon...
min älskade bästaste vän det va inte meningen och gå mental på dig och det va inte meningen om jag sa nått dumt. Det går inte förklara men bästaste vännen i världen är inget jag någonsin tänker ta tillbaka
Du gör alla mina dagar i dublin till dom bästa och jag uppskattar våran vänskap så högt över allt annat och va skulle du och jag göra utan varandra och utan våran balkong våra galna internskämt och våra skumma upptåg.
Kan inte fatta att vi bara känt varnadra i lite mer än ett år. Jag tror hela tiden att du vatt med hela min uppväxt och vet varenda sak som hänt i mitt liv. Vi är så lika på alla sätt och vis. med vissa små saker som skiljer oss. Jag hoppas att våra framtidrömmar går i uppfyllese och att vi inte kommer ringa varandra om 20 år och inte veta vem den andra är. Bara för att jag är i fjortismode <3 och ännu en gång fööörlååååt

we love them

Helgen är över.. skummaste helgen på länge.
Fredagen spenderades hemma med en kopp te och film. hittade en ny serie att titta på Workaholics. Hela serien påminner mig om IBM. lite överdriven dock men annars. Gillart.
Somnade runt 10 o sov till 8 dagen efter. Tror jag behövde sova lite.. Sen va det städa och gå ner på stan och fixa inför ett år på bakersyard festen som vi hade påkvällen.
Trevlig kväll massa folk .
Idag mår vi dock inte så bra här borta. Allefall inte vi som bor nära Croke park. Det va take that konsert igårkväll och det lät som bara den! Konserten höll på fram till halv tolv o jag somnade nog inte försen sista låten. Hade dörren stängt och det va jättevarmt inne på mitt rum. Kunde inte öppna dörren för då skulle jag höra ännu mer och jag ville bara sova. Att gå upp vid fyra imorse va inte alls kul. Nu sitter jag o dricker kaffe för att föröska komma igång. Men snart har redan halva dagen paserat. Hoppas resten går fort, ska jag hem göra paj och så blir det nog en joggingtur idag. Ska bli så gött!

du och jag nu

Ibland är det skönt att sätta sig en sekund, ta fram telefonen och ringa en gammal vän hemmifrån dricka ett glas vin och bara snacka skit. Just nu längtar jag tills ajda kommer hit. För det va henne jag pratade i telefon med idag.
Det va längesen vi träffades men ändå snackar vi så ofta i telefon. Allefall en gång varannan vecka och det betyder så mycket för mig att veta att du mår bra och om det du gjort under tiden vi vatt borta ifrån varandra.
Nu är det bara en liten tid kvar tills du kommer hit och det ska bli så kul! du ska få se den nya lägenhete, du ska få träffa amanda , du ska få följa med mig på d2 eller annan ösig nattklubb och jag ska visa dig dublin igen fastän det är tredje gången du här. Men främst av allt ska jag visa dig steak on a stone på din födelsedag!

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2011&m=aug&d=22&h=22&mi=0&t=ajda-t55kommer-t55till-t55dublin&yn=&c=pi&mc=no
(kausti kommentarar du ajda <3 på det här är du skyldig mig minst en öl)

knock me out

Idag hittade jag gammal musik. Idag är det The Used för hela slanten
The Used – Paralyzed

Im not scared anymore

Jag har ett problem.
En korkad kollega. Jag vet inte vad jag ska ta mig till...
jag har föröskt med allt "idiotsäkra" förklaringar, upprepar dom 7 gånger , erbjuder min hjälp med ärendena men ingeting fungerar.
Jag har seriöst behövt skriva ut exakt vad han ska säga i telefonen när han ringer.
Jag vet inte, va jag också korkad när jag började här?
jag hoppas inte det altså!
Men jag får väl ta det till en utmanning... Jag börjar tröttna på utmanningen dock.
Det är som vanligt, har man en utmaning som är svårt då kan man fixa det.
Men har man en som är JÄTTESVÅR så förösker man en stund tills man inser att det är totalt OMÖJLIGT!
just nu har jag kommt till stadiet att det här kan faktiskt va helt omöjligt!
och nej kära mr gunde svan "ingen är omöjligt" det funkar inte i det här läget!

Please save me

31 dagar kvar till Oxegen
46 dagar kvar till Italien
Tiden bara flyger förbi just nu! Vet inte vart jag ska ta vägen, det är snart juli och då börjar allt jag längtat efter!
En vecka efter att jag kommer tillbaka från italien kommer Ajda och hälsar på med.
Helt galet , dock ska det bli skönt med lite ledighet jag har inte varit ledig sen .. räknas operationen som ledig? I så fall va det i början av februari sen dess har jag jobbat och jobbat och jobbat.. Men det har gett resultat jag är ju grym på mitt jobb :D
och inte en sjukdag sen dess heller!

hooray for beer

Bowling For Soup – Hooray For Beer
Solen skiner nått otroligt här borta. Man skulle nästan kunna tro att det är sommar ^^,
Eller det är ju faktiskt det. men det brukar inte bli sommar i dublin. Förra året lyckades  ju vädret ganska bra speciellt när mamma och pappa va här.
Men igår va jag o amanda uppe på femte våningen och solade. vi har till och med lite bilder där uppifrån nu ! ska visa dom så fort amanda lagt in dom på sin dator och lite sånt där. vi va där ute från typ halv fem till halv åtta och det va sjukligt underbart! Lite lätt röda i ansiktet men idag ska vi försöka hitta ett solskydd för vi ska ut till Tyrrelstown och grilla med lite norskar. tror nog allt att det blir ett glas vitt med.
Dessutom jobbar jag ju i helgen så jag tror att femte våningen kommer få lite mer besök av oss i helgen om vädret håller i sig! Annars kan vi ju alltid gå till mountjoy square så länge som jag har mobilen med mig . När vi jobbar helg behöver vi bara vara 30 minuter ifrån datorn hela tiden och mountjoy square ligger typ fem minuter ifrån lägenheten så
nehee nu ska jag nog ut med en kopp kaffe och njuta lite till av solen! (ne jag anstränger mig inte så hårt på jobbet när solen är utanför men det gör inget för jag jobbar med sev 2or den här veckan)