friday night come alive

takmålningen i köket plus badrum är nu avklarat! axlar och rygg värker och jag är astrött! men inte ger jag upp i morgon är det shake that as dags! jag ahr aldrig vatt så pepp inför att gå och dansa! var ute och joggade idag för att se hur mycket go det finns kvar i mig och jag kan säga er att i morgon slutar jag itne dansa förrrens knäna viker sig åt fel håll!!

Ska sova länge i morgon och sysselsätta mig hela dagen så att kvällen kommer fort !

Ibland behöver man bara inse att man har världens bästa vänner för att komma ur en viss formsvaka!

going through the motions

Igår var jag, emme, emmes kopis isabell från tyskalnd och sussi i växjö. hade en sån härlig dag med god mat härligt kaffe och långa bilresor. tappade bort oss ett tag med på vägen men det klurade vi ut efter ett tag.  Dom andra köpte sig varist par skor. Jag köpte ett nagelack. slog på stort .. har inte ett ruttet öre nu. eller jo lite men det sparas.

Jag ahr kommit fram till att om vi sticker till le france så kommer jag missa min födelsedag. eller jag kommer ju fortfarande fylla år menjag kommer inte kunna fira den så mycket. plockar lite vindruvor och kanske få ett grattis sms. med tanke på att det är dyrt och ringa o jag lär jobba. och jag tror inte det lär uppskattas om jag pratar i telefon istället. Det gör mig lite deppig. inte för att jag brukar fira min föelsedag speciellt mkt. och inte helelr brukar jag tycka att det är askul. förra året var jag på föreläsning på min födelsedag. Det var ju lagom kul... kom hem vid halv elva på kvällen har jag för mig. JAg vet inte när jag ska fira den heller för jag vet inte när jag åker. jag vet inte det gör mig bekymrad...

Vi ska ut och dansa på fredag. ska inte det bli härligt om nått!!! och utgång i morgon! får se om jag kan få ett bidrag av min mamma så jag kan följa med och dansa dock..

Igår när jag kom hem möttas jag av allt jag inte vill mötas av. Det var länge sedan jag tyckte att det var jobbigt att komma hem. Men gud igår var ingen kul dag. Det var tryct stämmning all energi flög ur min kropp. och jag fick inte ro nånstans. sussi räddade mig och vi stack till ljungnäs för att njuta av tillvaron filtar och massa te. Samma visa idag. en brasa med sen är vi färdida. lite marshmallows :S

Ps bambi har välrdens bästa resa

)

HÖHÖHÖ

ticket to ride

idag är en söndag vilket betyder att ingeting görs. precis som resten av dagarna i veckan. Men i alla fall . mor och far kommer hem. skulle lätt kunna ta en vecka till helt själv här hemma. eller bror är ju hemma med men jag överlever. Taket är fortfarande inte målat. ingen överaskning där inte. Jag har dock diskat det mesta av disken.

Jag har läst konstiga bloggar nu n vet sånna som alla andra läser. Men vissa av dom går inte in i min hjärna. Jag känner mig helt hjänrdöd efter att ha läst dom. Varför är bloggar så jävla populärt i dagens samhälle. Det roliga är att kunna veta vad ens vänner håller på med när dom är borta. varför skriver jag blogg o jag tycker det är så hjärndött är en grymt bra fråga.... ville väl bara få ur mig lite text.

just nu känns allt lite trist nä mamma o pappa kommer hem börjar dom jobba igen och min bror flyttar snart till varberg. När fasiken åker jag? det vet jag inte än. och jag vet inte vad som händer sen. Just nu är det dags för en vändning. Det är nog slut med onsdagsutgångar det lär väl inte va så många av oss som hänger med då vissa faktiskt går i skolan nu. Hela sommaren har man vetat att onsdagar är då man får möa sina vänner igen och umgås och skratta och leva. får se när alla lämnar staden. vi blir bara färre och färre


a hangover you dont deserve

jahapp nu kommer snart mor och far hemma igen. känns trist att veckan gått så snabbt. Jag har inte målat kökstaket en sista gång men det kommer.. skulle gjort det idag men fastnade i extremt slö läge o orkade knappt gå ur sängen i morse. så kul var det. dssade emme o isabell (hennes tyske vän) för att jag skulle ta tag i skiten och måla taket o diska berget som är nere.. men nej nej. ursäkta för det. Men ja ghar i alla fall diskat lite av disken. nu är det fullt i diskstället så jag väntar tills det torkat så kan jag sätta igång med nästa omgång snart =)

Har fixat vindrusgrejen nu. mer information kommer med post till mig inom snar framtid. jag är så grymt lugn över det.. vet inte vad det är. endet känns bra. 8 sepmteber verkar det om att vi tidast behöver va i frankrike. kanske dags att börja öva på franskan nu... baguette!

Jahap gårdagen bestod av baksmälla en redigt jävla kraftig en och rockneby markand. meisg. marknaden var så mkt mer när ma var yngre det va kul o springa omkring där och titta på alla fula saker som man då tyckte var nödvändiga.. nu är allt bara skit! foppatoffolor och sockervadd.

onsdagen var trevlig jag var jättefull o det var inget bra. jag erkänner men jag vet att jag denna gång inte var ensam för jag dansade fan inte själv i elins vardagsrum till mgnus uggla. det var minst tre pers med mig hela tiden =P vi stack till KM som vanligt. sen åt vi pommes på cafe corner GOTT!! jag åt väldigt snabbt i alla fall. tror jag.. sen hem till elin för sentimental snack in i natten med jimmö . missade kanske några detaljer.. hm hmmm.. men jag tänker itne dra mina fyllehistorier i min blogg... nu blir det lugn utgångar framöver. d där va sommarens sista känns det som

centrumhets

ja jag vet jag måste fixa designen det ser förjävligt ut.....

mamma och pappa lämnade jag inne i staden igår. dom är nu på rhodos och lever livet i en vecka vilket betyder att vi råttor dansar på borden här hemma!! Började med att jag och ajda skulle ut o ta en öl på lördagskväll.. vilket resulterade i tre cider och att vi kom hem vid två. träffade kakan och emma o hade en allmänt trevlig kväll... spontaninetet eller nått tror jag det heter en det var jävkligt neat!

I morgon är det Ajdas stora dag. hon fyller nitton eller arton den andra gånger för vem fan vill fylla nitton. man väntar ju bara på tjugo!! men grattis i alla fall ^^


låt det ske ett under

titta! eller tirra som dom sa på filmen jag o min mor såg i förrgår... höhöh lite nytt.. lite småfixning sen jävlar blir d fint =)

IQ

jahaa nästan en vecka sen senaste inlägg.. nee men det känns alltid så.. hela min vecka cirkulerar runt onsdagar bara för att det är det ända jag gör förutom att vara hemma. har gått gansak bra i sommar ändå trodde jag skulle dö långsamt eftersom  ja skulle ha ett hus belarmat med folk hela dagarna och bli omkring bossad .. har trivts gansak bra med att måla tak. kroppsarbete och man får tänka på allt möjliga och sjunga med radion . Men varje sekund jag har fått vara ensam här hemma har jag tatt vara på! harvari skönt att bara låta tankarna flyga omrking i ela huset o inte bara i min hjärna att gå mrking ta o äta vad man vill och bara må bra. sitta vid pappas dator efterm vår egna inte funkar och sånt. tystnadend är det bästa! fyller upp den gansak bra med musik men det är min musik o inte pappas jill johnsson eller p4!

Idag är det rix fm inne i stan jag och ajda ska till borgholm och se magnus uggla ! yay! ;) nu ska vi ut o leva livet du o jg..

ja just vi åker o plockara vindruvor i september ja ajda sussi o emma.. eller det är relativt bestämt vi ska bara anmäla oss först! sen jävla sticker vi till frankrike! sen kommer vi hem efter max 2 ½ vecka  sen packar vi om våra väskor och jag o sussi sticker till dublin! hinner säkert med en utgång med innan vi sticker.en sista för att minnas kalmar livet! Jag kommer nog sakna mitt Kalmar nu. när jag sett allt från en annan vinkel förr ville jag alltid härifrån men va fan sommartid är det bästa staden! vi har nära till ölands bästsa stränder, vi kan shoppa i obefintliga affärer, vi kan dra till långviken, vi kan ta en öl på olearys ,, asdåliga bussförbindelser, vi kan festa på ondagar på km, allt folk, alla vänner, allt liv ,alla fina kullerstensgator som man fastnar med klackarna i och vårt älskade stagg..

everybody knows

Så vissa saker i ens vardag kan ibland va lite klurigt. Idag tlll exempel eller i ett par dagar har jag varit väldigt tacksam för en sak. en snabb slängd kommentar att jag inte ens han tänkte själv. skit i det skit i det. aldrig har de orden gjort sån inverkan på mig. Det kändes direkt att det var fel att tänka nått annat än skit i det. det gick bra den här gången tills d att ämnet kom upp igen. så jag ber vänner omkring mig please dont mention him again. just nu verkar det som att jag har skrapat ihop ett hop med människor som ska undvikas vd utång.. jag håller med elin kan dom inte gå o gymma eller nått i stället!

på onsdag fast allt folk som ska undvikas är det förhoppningsvis utgång! denna vecka är ännu färre hemma. blir väl jag och ajda och emma om vi har tur som får umgås ^^

gårdage spenderades med att föröska hitta jobb i dublin har hittat en massa jag kan söka men så kom jag på att jg har bara ett svenskt cv och jag tror inte dom fungerar lika bra där borta.. hmm lite fel språk kanske!