bring it all back

Min haka är knallröd mina läppar är totalt utrokarde det saknar något nu...

världens mysigaste helg. fan att det redan är söndag.

idag nu när jag kommit hem.. nu är det bara s club 7 som gäller ^^

emmson älskling grattis på födelsedagen i efterskott. jag ringde igår det va inget långt samtal . grattis till lillkusinen med ^^ jag glömde massa frågor som blev det en han eller hon`? lever den och mår bra? lever DU och mår bra?

and by the way hur är det med resten??
sussi du måste stanna positiv det kommer ta vara på alla vänner där hemma dom kan hjälpa dig med allt! ta vara på alal tillfällen för fika sprit kakor och extrem härliga dagar med vänner. sånna jag missar . jag saknar er alla önskar att ni kunde va här hos mig uppleva allt! vi skulle festa som galningar dricka guiness gå på söndagspromenader gå på stan i evigherter och fikor! vad är det för fel på irländare! vet dom inte vad fika är eller?!?! ;)

and by the way. det har varit fint väder i dublin hela helgen tills det att jag tog bussen hem och det började ÖSregna!

and emma har nog rätt...

kiss me down by the brooken threehouse

jahaa jobbet rullar på livet går vidare och vet ni vad jag är lycklig men ajg skanar er där hemma det är inte många som lägger kommentarer som mina  ;) haha men det är fan sant! och jag är på goood väg! sms hit och dit blickar, händer, ben ,  leenden rodnande kinder och små hot. wuuööö :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

var nere och lämnade en liten papperstrana till honom idag gjord av post it lappar han gav mig ^^,
stormy wheater

fasiken ! det här är livsfarligt! gudars det ör upp det är ner men mest är jag glad och nervös hela tiden går omkring och flinar samtidgt som ajg typ börjar gråta jag fattar itne avd som hände. nu vill jag bara lära känna honom lite till så jag vet vem han är så jag är säker på vad jag gör jag orkar inte en omgång till av allt det där andra. det är rena rama helvetet. kan inte jag få lite gran nu bara en liten bit. en liten sipp. fattar itnejag är så jävla rädd för att fastna jag vill inte det om jag sak behöva fastna för fan.. heller!

när man går hem man flinar för sig själv jättesmileyet allan. Man tänekr på endast det leeendet bara dras ut mer och mer.. fan  fan fan fan fan! jag börjar fan nästa gråta för jag är glad. det säger allt den här gången. är det bra eller är det dåligt?? alla som orkar lyssna är välkommna. faaaaaan jag fattar inte!!!!

 

one wish

nu har jag snackat skit med min mor över skype. hehe hon är härlig hon.. jahaa va har du gjrot idag?! varav man inte svarar ( vatt hemma hos en jobbarkompis vars bror man är intresserad av och sovit på hennes sova och drömt halvknas drömmar moahhaw) man säger lite fint istället att jag var hemma hos cathrne käkade tacos och kollade på tjejfilmer tillsammans med elena. och snackade massa tjejsnack. fan va go helg man haft. o jag har uppdateringar för alla som vill höra men det är för mkt för att skriva här så fråååååga ;) ha det asbäst alla goa och glada lev livet för det är fan så detska levas!Emmson det betyder inte att det är bra det betyder att for ones in my life så är fan mina känslor besvarade-- inte för att det är mkt än.men kära vänner fan va gött!!!!!!

it tickles in my tummy

jag saknar mina gamla kamrater hemifrån.

http://www.bluebox.se/search.asp?page=2&countrs=12&size=12&method=search&alt=&sokfalt=badankor&visa=

fick med mig en endast en av alla mina små vänner där hemma.. :(

and by the way jaa jag kom ut från dörren efter mkt om och men och jag har nu fått nycklen till dörren. en av de få faktiskt ^^ kan bero på att man går upp tidigast... till skillnad mot resten som går upp vid nio på morgonen! slashasar!!

jag mår illa

asbra start på dagen...
Är astressad till bussen springer ner f´ör trappan går fram till ytterdörren vrider på knoppen och INGETING! dörrjävlen 'r helt stilla. Provar med att peta ner en spärr å¨de spm har fastnat en gång innan men ingeting om inte mer motstånd! börjar hysteriskt titta på dörren och inser att det finns ett nyckelhål till dit det ska in en äldre nyckel en sådan jag absolut inte har ser lite ut som dom vi hade i rathmines. men det är ju skitsamma m jag sittter fast i summerhill springer ut till bakdörren som leder till bakgården vet inte om det går att komma ut till gatan därifrån men i alla fall går fram till dörren och där hänger två nycklar i mer gammal format. provar med att ta nycklen springer mot ytterdörren igen men ingeting nycklen går inte ens in i nyckelhållet! så jag springer tillbaks förösker öppna bakgårdsdörren men även den är låst med nån jävla sepenyckel. Går istället och förökser knacka på hos min granne här inne.. knack knack bank bank men va fan inget svar.... han ärsäkert inte hemma. tar frm min mobil och ska ringa till IBM o säga till att jag blir förösenad och orsak o allt sånt som man måste göra. men ack kommer till nån jävla invandrarbrudstelefonsvar!! får panik skicakr sms till martina som är den ända kontakt jag har till min landlord men hon svarar inte. förökser hitta ett kontrakt så jag kan ringa mr landlord men nej nej ingeting. så nu sitter jag här började för 20 min sen och kan inte komma ut från mitt egna hus... väntades på att nån förhoppnigsvis ska vakna snart....

let me entertain you

sitter på mitt rum id bulin. gött eller vad med trådlöst nätverk och en laptop.. mmm livet leker :D livet tillbaks i dublin känns gött en sak är dock bestämt nu jävlar är det dags för fest .. hmm ska nog börja med lite fibbers på torsdag ska föröska få med lite folk ut på drinkkväll. det vore jävligt nice! hmm jaja får se.. kanske ska käka lite tacos i helgen gött eller vad! men fan ska nog bli lite fotboll med. bra för jag har fan inte tränat på en evighet! bara gått o gått o gått.. men va fan det är inte tillräkligt! jag vill ha redig motion! jaja men nu är det back in dublin. men d va gött att va hemma hänga med emme o snacka skit och snacka skit med resten med för den delen ! ;) känns gött att ha dator med sig hem nu i alla fall


by the way

fatta att flygplatser ar bland det trakigaste som finns! men fan va gott det ska bli att komma hem till Sverigeland! kopa mig en dator sa jag kan uppdatera jamt sitta pa msn om kvallarna och snacka skit och allt sant gott. Men shit inte trodde jag att nar jag ar pa vag harifran anda har lite ont i magen for att lamna allt.

Kan man langta efter tva stallen samtidigt?!


spending time

okej. ett par fa saker maste klargoras
Bex kexs ar inte kexiga pa nagot satt.. eller ? men nee... d tror jag inte.. vi far se det kommer bilder jag LOVAR! speciellt nar vi ses pa onsdag morgon! gott d ska bli att sova pa kopenhamns flygplats.. suck men va fan! det ar bara fran 23-03 typ.. inte lang tid alls ^^ ajg alr sakert sova som en stock med eftersom jag ska jobba innan.
ja just det sak nummer tva. perrongen klockan 9 onsdag morgon da ar jag hemma. vet itne vad alla sager men jag tror pa lunch tillsammans??

ooh! jag har skurbbat duschen fran mogel! o jag fick tva balser!!!!! suck... men jag ar lite stolt .. som vanligt


how do you do

hohooh

nu sitter man har igen och fnissar for sig sjalv.. vet ni vad? pa tisdag gar mitt flyg hem!! fy fan va gott ! jag saknar alla som FAN!

men nu fan ar det jobb som galler. eller inte nu har fan slutat for veckan i helgen ska ajg stada och tvatta sa att det ar rent och fint nar jag kommer hem fran sverigeland. kanns battra att komma hem da. Dessutom har jag tagit ut mitt mogeldraperi.. har fan gjort mig sjuk! sa nu javlar aker det ut. i morgon ska jag rensa duschen och skura den sa jag far ut allt. ska stada toan. ta upp alla klader fran golvet och satta pp bilder pa vagarna. ska ta och skriva ut lite fler.! sa jvla gott .. jag ar fan helflum idag! sjutk sjukt sjukt!

jag ar fnissig i tanken... det bubblar lite .. langtan av att komma hem samtidigt som vem vet jag kanske missar natt har ? men va fan... det gar val ta igen... maste sluta FLINA!!!

men men jag tror det ar roxette som gor det for fan!

det dar langtar jag efter!! gammal bild! men fucket vad jag langtar!!