straightjacket feeling

två inlägg på en dag jag borde få pris!!
eller inte för vissa är det nog normalt.
jag har bara inget och göra så jag tänkte jag skriver nått i alla fall..
upptäckte att vattnet uppe på min toa fortfarande rinner så livet går vidare fast det är fortfarande lite svårt att vänja sig vid att hämta besticken på altanen diska i källaren hämta vatten uppe eller nere göra maten i köket och sedan äta på altanen. eventuellt tv rummet. det är helt sjukt va konstigt det är. vattnet i öket kommer vi ha tillbaks kanske i slutet av augusti! ¨så det blir kul liv nu.. handdiska är väl det som skrämmer mig mest.
Internet på vår vanliga dator muppar som fan eller det är inte internet utan brandväggen så jag är inloggad på msn på den och sitter och "surfar" på pappas som tur var har jag inga vänner att skriva med. Spelar musik på den andra datorn med. Det är lite komsikt fatiskt. Det bästa är att det fungerar att ladda upp många bilder samtidigt på bilddagboken på den här. Men dock har jag inga bilder här eftersom det är pappas jobbdator. Men jag har några på usb minnet som jag slängde upp förut .. var typ fem stycken men aaa va fan det är lite mer än inget ^^,

Nee nu ska jag återgå till tvn.. tror det var nån asdålig film som jag ska se . Det eller så kollar jag på nån av harry potter filmerna.

vad vet du om kärlek

Snabb uppdatering om dagen. Mom n dad är ochhandlar kakel. Bror är och spelar frisbee med R. Vattengubbarna stängde av vattnet idag. Så nu får man bortsta tänderna i källaren och gå på toaletten. man får diska för hand i diskhon vid tvättmaskinen. hur ska det här gå! familjen ha ju blivit vana med att ah tre toalleter att tillgå och nu har vi en!.EN! och dessutom har dom stängt av vattnet på min toa. Så alla som vill ha besök under en natt eller två eller tre veckor eller liknande får lätt besök av mig! vattnet kommer vara avstängt tills det att golvet är lagt tror jag. vilket kommer dröja.....

Ja det var en snabb uppdatering av idag. Resten av mina arbetslösa dagar har spenderats med fest och slit med köket. Var på bio igår med. Sex and the city. redigt bra! jag behövde en sån härlig tjejfilm precis just då! eller va säger du emmson ;) man behöver saker som håller häjrnan upptagen och nu snackar vi hjärnan och inte jöns. Jöns har börjat lämna sitt bo. Min hjärna är i fullgång med att tänka på saker nu.

jag tänker på att vara kär i kärlek. Att vara kär i det och inte han.  Tanken kom till mig igår med en kommentar från en kompis.  Det är väl lätt att bli förälskad i käleken det kan vi alla vilken sekund som heslt. Vi vill ha nått ! nått trevligt och mysigt när alla andra går och har det trevligt och mysigt. observera då att inte alla har det trevligt och mysigt men det tänker man inte på i sian egotankar. Men varför säger man att man inte kan sakna nått man aldrig haft. det stämmer ju inte i det här läget. Jag har inte haft asmygt och extrem kär i nån som faktiskt varit kär i mig. ingeting jag brukar sätta ord på men idag gör jag det. Saknar jag att ha nån och gulla med. Inte på länge nu. jag har hållt mig ifrån desperatheten som jag egetnligen tror att saknaden är. Man är deseperat efter nått och då blir man gärna kär i kärleken om då nån liten typ av det andra könen kommer imellan fastnar tankarna på denna männiiska. man tar första bästa utan att veta vad man gör egetligen. allt det här handlar jöns hjärncellen om. Fast när han flyger är det nått det gäller bara att sotera det flygande från flygande eller från en person.

Det där var dagens tanker och dagens funderingar jag fattar om ingen fattar för det gör jag knappt själv...

låt det ske ett under ta mig härifrån

idag river jag tapet med mor min. Jag lyssnar på pistvakt med. inte okej men va fan det är ingen annan som behöver lyssna på det mer än jag så :P. Sen i tisdags tror jag det var sen ajg uppdaterade senast. Har jag gjort jättemycket faktiskt! jag är duktig! Först och främst har jag målat kökstaket två gånger. dock bara grundlager så jag har två täcklager kvar med. Eventuellt bara ett. Men men. sen har jag rivit alla tapeter i köket. eller iv har lite kvar detär det på de höga höjderna. Jag och mamma tar det sist. Men på så sätt ahr jag vatt duktig. har vatt ute och joggat två gånger med!

Sen har jag ju inte vatt helt utan social kontakt med mina vänner. I onsdags var det utång. Bara sån helmysig kväll med kompisarna :D Jag och emme staplades åt mot hennes farmor och sov där. Satt vid köksbordet till tio över två eller nått och snackade skit och drack MASSA vatten för att vi skulle slippa bakfylla. vilket vi också gjorde. kan bero på att vi sov aslänge med :D. Sen gav vi oss ut på stan för en hedlig bex och emme dag. jag ahde dock glömt att ta med mig andra skor så jag gick i högklackat hela dagen- hade faktiskt skoskav sista 100 metrarna hem. emmson köpte sig en ny assöt tröja ^^ jag köpte en typ klänning halva priset 100 kr. fick 100 kr av mamma för att jag målat taket och så sa hon att jag inte skulle supa upp dom så jag köpte en klänningistället ^^ dock så var det pengar som försvann lite ledsamt men det gör mig glad :D

Ikväll ska vi hem till elin som äntligen är hemma igen! HÄRLIGT! jag var dock inte och mötte henne på centralen igår var lite för trött för det. förlåt men så kan det gå. vi ska ju dit ikbäll :D ska bli härligt :D få se om hon oxå är som man kommer ihåg henne ^^för en lång lång tid

Nu har jag absolut ingeting att göra.  Väntar på att min bror ska komma hme så vi kan riva ut resten av golvet i köket. JA renoveringen är igång. redan.. köket kommer nån gång i augusti.. innan mom n dad åker till rhodos medan vi andra får en hel vecka fri från att gå upp vid nio och tjat om att fixa disken eller riva upp köksgolvet och sånt. Ska bli härligt. kosntigt längtar tills augusti. men det känns inte som om jg har mycket att längta efter nu. Höst och dublin så fort som möjligt. det är väl det. jag känner mig helt känslokall idag. Jg har tänkt släppa jöns nu. Släpppa ut honom från hjärnan och låta bli att känna. Istället för att kicka mig så kickar vi jöns nu. beslutat.! inge mer jävla obsession nonsens nu skiter jag iallt! nu jävlar!!

på onsdg ska vi ut och glömma allt! dricka lite ^^ sova hos emmes farmor som inte är hemma och så dagen efter sak vi äta jättesen frukost och sedan bara dra på stan hela dagen! kanske ska se sex and the city filmen då med :D

Ska vi gå ut och möta livet du och jag

Jag hade asmycket jag ville skriva om innan men jag har tappat allt tills det att jag satte mig vid datorn. Djuphetern har gått ur..

Idag bär det av hem till emma som fyller år grattis till henne! Dublin kompis ^^vi ska kolla på fotbollen sen blir det utgång. nykter utgång för bex eftersom jag itne kommer hem annars. eller jo jag kan vlä hitta nån att sova hos men det är lika bra att jag kör själv. tar den onyktra utången en annan gång. fyllot inom mig som pratade där.

Jag har insett hur mcyket jag kommer sakna av Stagg och sp3c. Börjar sjunka in att man faktiskt slutat nu. Man kan inte träffas och snacka om helgen nu. Det är jättekonstigt. vem ska man avreagera sig på när man är irriterad på nån på bussen eller om det inte fanns varmvatten på morgonen. Jag kommer skana alla våra små filmkvällar vi hade back in the days när vi alltid kollade på härliga barndomsfilmer. eller spelkvällar men det konstiga myrspelet hemma hos elin och brainstorm! vilket spel! Massa internskämt som bara försvinner upp till intet. vad ska man göra av dom. Det fanns alltid en härlig känsla när man kom till skolan på morgonen. Det var aldrig jobbigt att gå dit om man tänkte på sian fina små vänner.
nu behöver man fan itne gå upp för nånting. jag är arbetslös jag får sova hur länge jag vill om det inte vatt så att jag har en mamma som tycker om att väcka sina barn vid kockan nio på "sommarloven" ibland får vi sova till tio. då är det helg. Det är bra för då vet man om det är helg eller vardag annars är man helt borta bland dagarna.
nu tappade jag tråden lite. Fast jag hade ingen tråd från början. haha.. jag kommer skan tiden som varit nu,.och jag kommer alltid minnas våra kvällar och dagar tillsammans. Våra små resor till litauen rom dublin och kristianstad. Det spelar ingen roll om amn var med i klassen ett år eller tre alla var vi delar av ett perfekt pussel ^^

Nu ska jag och ajda och resten av oss ut och möta livet som magnus uggla så snällt påpekade när jag och ajda åkte hem mot lilla rockneby i solnedgången i måndags

this could be love - alkaline trio

Idag har jag ett sånt behov av att snacka skit med nån, dra massa historier som personen inte hört innan, få gensvar, vettiga svar på rågor och bara få höra någon annas ord. Idag är jag så ensam. Det har vatt fullt tjo i flera dar att jag glömmt hur det är att vara ensam. Så jag gick direkt på alkaline trio musiken när jag satte igång datorn idag. Det var lite deprimerande av mig. Men nu vill jag bara höra massa skvaller från nån och nån som lyssnar på mitt skvaler och min ånger över nogt så oviktigt som flygande saker.(denna flygande sak har blivit nämnd allt för många gånger på senaste)

Linnea har kommit hem och jag har nog aldrig vatt så glad över att se nån! Hon var precis som vi kommer ihåg henne :D Fantastisk dålig humor och alltid massa historier på lager. =) Det som känn konstigt är att vi här hemma har förändrats. eller har vi verkligen det? Jag är fortfrande exakt samma människa som jag var i höstas. vad än vissa säger. visst jag är ute och festar och njuter av livet ibland. njuter av uppmärksamhet och flygande saker. Det är inget fel med att föröska vara lycklig. Jag har aldrig vatt så lycklig som jag vatt undre den här tiden innan. En helt annan lycka. en lycka att älska att vara med vänner och bara njuta av skitsnack och allt annat runtomkring. Det ahr ingeting med alkhol att göra att jag är lyckig det har med att jag utvecklats och vågar ta för mig av livet. Jag blir besviken när jag hör gamla vänner ord.
Okej vissa sker är kanske udda . kanske fredagens utgång är inget jag brukar göra och inget jag planerat. torsdagen on the other var bara jag. Det var bara jag som höll koll på flygande saker hela kvällen Det var mitt gamla jag som väntat aslänge på det. Det var det gamla jag som samlat stalker poäng i flera dagar bara för att jag är för alltid beroende av att vara beroende. Det var det gamla jag detär även det nya jag det är samma jag. Men vissa har svårt att förstå. Att det alltid är jag vem fan skulle det annars va!

Det här var väl ännu ett förvirrande blogginlägg som ingen kommer förstå men jag skiter i det. vissa kommer förstå och vissa kommer man diskutear det där med över en kopp kaffe mitt i natten eller en glass mitt i parken.

hello to my new friends

Jag har gått och för'lskat mig ^^ hihi i en väldigt liten söt otroligt bra sak. jag sak presentera den med en bild för det är det den gör bästmin canon ixus 80 IS är den itne underbar?!

fick den av mom n dad och bror i för tidig studentpresent för att den skulle hinna laddas innan studenten. visst d tar inte fem dagar och ladda en kamera men ändå ^^ IHH så glad! jag sak ha med den överallt! :D njaa.. kanske inte överallt är fortfarande så extremt rädd om den. Jag kommer dentifint inte sakna min gamla samsung allefall.. shit pommfritt den va asbra när jag fick den och jag absolut vrålälskade den då! visst d finns massa minne(n) i den typ den var ju med i dublin rom och london :D men jag e säker på att lilla ixus kommer funka minst lika bra i flera år :D

jag rokar inte skriva om allt annat som vi hittat på nu typ balen och allt sånt det var helt underbart kul men det får vi ta nån annan dag är för hypad över min kamear nu ^^

canon ixus 70

Idag var vi lediga. inte en ända lektion härligt :D inte för att vi haft några vettiga lektioner nån av dagarna på senaste. Mest slöandes och fikandes. men man överlever ...

Jag och Ajda tänkte att vi skulle gå igneom stadens utbud av kläder idag då min hud inte uppskattar solen så mycket just nu. (en lätt knallröd ton har tatt över stor del av den) Men det blev ganska mycket sol ändå va fan den lyser ju hela tiden! Men dude jag kalra inte det är helt underbart! Vi fick lite sällskap av lite allmänt löst folk som kom och gick.

Igår satt vi nere vid hamnen och itttade på oranga män och käkade glass matade fåglar med isbitar och lite annat smått och gott. Det är så livet ska vara ...Var inne i stan sen på eftermiddagen och shoppade med mor. sånna nödvändigheter till balen typ smink och balväska. Så nu har man allt färdigställt tills på fredag. Bal blir det då

Imorrnkväll är det athenaätning med klassen ska bli askul. Sen är det utgång med. Shit vilken dag. ^^

runda och färgglada
så fyllda av magi
mina små vänner
hänger på väggen och väntar på nästa äventyr
magin kommer aldrig gå ur
hur mycket man än skakar
partyringar förblir alltid partyringar

 
höhöh tänkte va lite fyndig men men..

ja just d mamma o pappa har lovat mig en ny kamera i studentepresent. Canon ixus 70 är vad jag bestämt att jag vill ha. evnetuellt den senare . ska kolla vart den är billigast och sen så slipper jag min gamla sketna uppmuppade dumdum samsung!