it's times like these when silence means everything

jävla skitväder
jävla skithumör
jävla skit

gosh kan inte den där jävla solen komma ! regnet börjar redigt ta på mig nu den där gråa himmlen..

idag har jag städat skåp... det var ungefär lika kul som det låter
imorrn ska jag städa skåp ... plus att jag kanske ska till IKEA .. ska nog bli ungefär lika kul som idag
på fredag ska jag antagligen lägga mig o dö långsamt i min säng lyssnades till några hemskt deprimerande toner.

De är sommar det är meningen att man ska vara ute o bara njuta. jag kan säga en sak det är svårt att njuta och städa skåp samtidigt. plus det faktum att jag hitils på sommarlovet bara har städat .. förutom en dag då cyklade jag en jävla massa istället. men den dag var allefall trevlig.. och midsommar då.Kul o komma tillbacks till skolan.. folk frågara "jaha bex va har du gjort på lovet?" "Jag har städat!"  yayness!

watch the world

jahaa midsommar över .. som vanligt asigt trött efteråt och så orkar man itne äta ett skit för man åt aldeles för mkt igår. dåligt! att man inte fattar och slutar göra samma misstag hela tiden. men men det är väl så d ska va .. antar jag.

Vet inte redigt vad jag sak göra nu under sommaren blir nog massa dötid att göra ingeting . göra som jag bruaklr göra. läsa berg av böcker och lyssna på asigt mkt musik och bara njuta antar jag vara glad att det inte är skola. dessutom kommer ju sjunde harry potter boken nu o femte filmen! issh va jag längtar helt otroligt läste ut den sjätte boken igen idag. Så spännande =P .. frågan e om man kommer läsa böcerkna ever again efter det att sjunde boken släppts och man läst den och fått svat på alla frågor. kommer jag vilja läsa den igen. jag kan ju itne ge upp min harry potter obsseison bara för att den sista boken kommit.. nej nej =)

nehee imorrn blir d av att fira pappa 50 år. ojoj .. kinamat med familjen och mormor.
orkar inte med nån bild idag...

everybody loves to party on a saturday night

McFly.. ihh jag ska se live !
 
en jävla massa studenter o studentfirande har d vatt nu. I fredags var vi nere i skåne hos rasmus o frida och den nya hunden nixon :D världens sötaste =) såg smackmannen och lite annat fn rollspel folk eftersom d va på söderport. motlo trevligt var det allefall. det var massa folk där som sa att jag var lik min pappa konstigt alal brukar säga att jag e lik min mor. men men jag kan se dragen d e nämnligen så att jag e deras barn och det e meningen att jag ska likna dom =P. drack mocca shake dock har dom döpt om det! puckona!! det heter inte kaffe cool l! så jävla ocoolt!!

japp sen igår var vi hos martin allesammans och hälsade på minigrisar som välte när man klappade dom på magen . motlo trevligt även det.. inte bara grisarna utan hela vistelsen. Var dock jävligt varmt och jag hade jätteskitiga fötter för jag fick skoskav så jag o linnea gick barfota i stan badade fötterna i fontänen på larmtorget mysigt! :D dock inte det trevligaste vattnet men det räckte för mig

så idag var det psykologigrej muntligt gick väl lika bra som att ställa in ett kylskåp.. orka prestera så här sent på terminen. bröööl! men men sen var det av till studenten på jenny tillsammans med min bror letade rätt på marcus och et var fortfrande asvarmt var lite lagom jobbigt men jag klagar inte!! =) sen var d hem, byta skor och så vidare mot olsons för massa god mat och gryymt god kladdkaka mumsigt!

imorrn är det avslutning för moi! jag ska ha utvecklingsamtal först dock. sista dan i skolan asbra! :D men men har man charlotte som mentor =P japp avslutning i aulan lie pannkakor sen ska vi bada på granudden. :S ingen aning var det e men ölands nånstans.. ska bli trevligt en sista dag med klassen när elin o linnea är med. kommer bli konstigt utan dom dock!

image6
jag o linnea! :D