highway to somewhere

nu är jag stressad därför satte jag mig vid datorn för att skriva ett blgginlägg.. det var nog det smartaste! eller inte!
Är på väg in till stan snart. det blir utgång dock är det inte så mycket folk som är med. thorulf ajda jag o elin elefant. linnea likvagn är ju på scoutläger och sussi är i polen. emme ska hänga med ingvar och emma a jobbar.. emma g kommer väl kanske helt omölig att få tag på ibland den människan! men men... det ska nog gå nån gång.

Jag är försenad idag för att min mamma vill att jag äter hemma för att spara mina pengar. lasagnen ska ta en timme och jag satte in den i ugnen vid tjugo över fem. jag fick inte gå och duscha innan den var insatt i ugnen heller men nu har jag duschat allefall. ja just det bör nämnas att jag borde vara inne i stan vid kvart över sex...hmmm dagens schema går inte redigt ihop ^^

höhöh nee nu ska jag lyssna på peppmusik, fixa håret och sminka mig..


do you remember how it started

Idag hade min hjärna massa funderingar dock försvan alla ur när jag inte orkade tänka på dom mer. har varit en redig tänkardag. Gått och filosoferat för mig själv samtidigt som jag öst sand i den 30 gradiga hettan. men ack nej det är inte det ända jag gjort! jag har vatt med far min på bygg max. Vilket ställe. hur ball känner man sig inte när mn kommer dit i byxor fyllda med färgfläckar jag passade in bland alla andra ;) herregud det stället är fullt med karlar i olika åldrar som bär på plank och funderar på vilken mdf skiva dom ska ha. Det härlga var när vi skulle parkera bilen och parkerade bredvid en bil Jag blev lämnad kvar för pappa skulle bara in och parkera. Ï alla fall så i bilen bredvid satt en äldre dam... ni vet vad jag menad och pillar med ¨nånting näsa gång ja vänder mig om ser jag att hon sitter och stickar! Då kände jag att det var normalt av mig att sitta kvar i bilen och att det är onormalt att följa med som bärhjälp kvinna och i färgfläckadejobbarbyxor.

Men för att överg till andra tankar...
Igår sa thorulf något jag tänker mycket på. Vi satt vid vattnet ute vid enerevet i extrem het sol och njöt av vatten och vädret och livet. Det han sa fick mig att inse att det är det här som är livet. Jag kom inte ihåg vad ddet var an a men det var något i den stilen. Men i alla fall aldrig vill jag missa en svensk sommar. Det kan vara hur pissigt väder som elst men de där få dagarna av extrmt väder som vi nu haft. man lär sig att uppskatta de så mycket mer nu än vad man gör om varje dag var sådan. 

så okej jag orkade inte ändra min design ordentligt så nu ser den ut så här. om nån erbjuder sig får den mer än gärna fixa till den! jag orkar inte bry mig .. det är vitt och öppet och stilrent ;)

längtar tills onsdag som vanligt. Jag saknar mina vänner när jag är här hemma.....

no escaping from the heartache

Min kropp har en udda nyans av brunrödvit färg just nu. ser ut som om när man var dammig för att huden är så torr för att man vatt för mycket i solen!. Men det löser sig sanrt ska ta en avsvalkande dusch alldels strax sen kommer emme förbi och vi ska titta på film. kanske lite navy cis med! det är ju onsdag för sjutton gubbar!

I onsdags var et utgång vi var på km som vanligt. var nere på enervet med mom n dad först dom var ditbjudna så jag och emme tog en korv. träffade bosse! vilken hund! så kär!! Men allefall sen drog vi vidare med Ingvar som var med ute till sussi för en extrem snabb förfest och sen in till stan. var väl en realtivt lugn kväll.

Det blev Fredag kväll (hela dagen spenderades  solen med småkusinerna) och bvi ida sussi ocj jag beslöt att vi skulle lyssna på lite winnerbäck som spelades på shellby dock insåg vi att nee det var ingen musik för oss så vi lämnade min bror på eriksöre hos kusiner och stack in till KM som vanligt.

Lördag stack vi till enerevet för en härlig kväll med vänner och spel och lite skitnsnack. härligt :D Idag stack vi till ljugnäs och där har vi legat hela dagen. Jag lräde folk att äta pizza på stranden är något av det bästa som finns ;)

Bambi frågade hur det gick med you know who. Så ag tänkte att jag skriver vad som händer nu. ingeting.  det känns skönt att säga det. Det är över nu! och så förblir det.. hur deprimerande eller glad tanken än kan va så är det över nu inget mer jävla nonsens!

på onsdag är det fest igen surprise! denna gång dock utan sussi och linnea. men vi överlever. Elin är säkert på vem vet vi kanske lyckas med ännu en onsdagskväll i andan med den då vi vaknade och elin hade pommes i cyckelkorgen. vilken kväll det va....


here in your arms

Mamma o pappa är inne i stan och handlar mat tror jag. Men det måste va något mer dom behöver med tanke på att dom varit inne i ca 4 timmar nu. Under den tiden har jag passat på att spela guitar hero slappat i hängmattan och suttit här vid pappas dator. Nu när han inget märker. Den andra är helt borta nu. lite mkt virus och skit. men vi ska nog köra om den så d ska bli skönt måste bränna ner musik och bilder jag har där som jg inte vill bli av med fast dom flesta är redan fixade så.

Idag har jag ingeting att göra... Jag och sussi satt och kollade rum och lägenheter i Dublin igår . Vi åker runt den 14 sepmteber och det är bestämt nu! hittade lite pengar i ett göme så det går ingen nöd på mig längre ;) men jag letar jobb i dublin nu med vem vet man kanske lyckas hitta nått redan innan man åker det skulle va ashärligt! men ett rum skulle sitta fint i alla fall.

Imorgon bli det utgång. fira att vi sticker till Dublin. kanske .. jag tänker nog skita i att köra till vissas missnöje men jag känner att jag inte vill och jag vill helt enkelt kunna ta en cider om jag vill. Dessutom tänkte jag att jag kunde köra på lördag istället. Frågan r hur jag ska ta mig hem ska fråga mamma om hon kan köra. dåligt att det inte går några nattbussar på onsdagar! kanske ska cykla hela vägen istället.. Det skulle va ganska komiskt faktiskt. 2,4 mil går säkert snabbt mitt i natten ^^ får ju motion med! ne men om det skiter sig kör jag ju.

Jahaa idag har jag egentigen inget mer att berätta inga logiska extrem långa och komplicerade utläggningar om allt och ingeting. inte ens om pistage nötter. om jag tänker en minut nu kommer jag säkert på nått....

lyssnar på the killers. härlig band bra att håkan lyssnade på dom så jag hittade lite musik när jag satt här i min ensamhet för ett par månader sen.Nee jag ska ortsätta leta lägenheter och rum i dublin. vi ittade ett igår med rutigt golv i köket! DUDE vill jag bo där eller vad!!

Ja just d jag änkte ändra desing på bloggen men insåg att nee jag är aldeles för trött och trög för det.. men det kommer nog nån gång framöver. känner för ljusare färger!

living on the edge

P o W tornadon med två hundar drar just nu igenom vårt rofyllda hem. Alla vägar blockeras. Ett rum sitter W i och spelar worms på och skriker så fort en liten mask håller på att skadas. I det andra rummet sitter P och spelar huitar hero och tror att han kan engelska " pappa säger att det heter asy" "som om du kan prata engelska!" det är lite av de få kommentarer jag får.. schysst kusin! på altanen hoppas två stora hundar omkring och tror att dom är assmå. specielt rosco som är grymt duktig på att inte inse hur stor han är. Oj var det en blomma där! men han är min favorit i alla fall. Niska kan inte göra nått utan att Ewa är med. men PoW attacken sticker imorgon. då ska de över till Öland och campa. vi ska antagligen besöka dom nån dag då vi inte kan göra nått mer i köket just nu! så det är det lungnan ro med.

gårdagen spenderades med en härlig kväll med emme ajda o sussi. lite pizza och en kaffe. I onsdags var det utgång. kom inte ihåg när jag skrev senast men jag tror redan jag skrivit att jg var ute då. Va härligt och komma bort från hemmet. lite av min räddning varje onsdag. vi ska ut nu på onsdag med. men jag har visst lovat mig själv att jag ska köra.. eller ta med mi.pg silvertejp.... o sätta in alkolås på mobilen.. men men jag kör nyktert nu jävlar! nu har jag ju lovat det.... fast jag vill nog inte det egnetligen. inte för att jag inte har kul utanför att jag för tillfället vet att jag bara kommer bli sentimental och jobbig framåt natten. fast det verkar som jag är ganska duktig på det när jag dricker med.. men man behöver inte dricka så mkt. ja jag vet jag svamlar. ^^ silvertejp....

men nehee nu får jag spendera lite tid med småkusinerna. svenssons kommer hoppas dom tar med sig vendela så jag kan himla med ögonen med nån ^^

vi gör det här för att vi måste vi gör det här för att vi får

Jag tänkte att eftersom varken bilddagboken eller facebook för tillfället inte tycker om att fungera på vår kära dator just nu så lägger jag upp bilder i bloggen. från den senaste tiden. fatta sommaren är sanrt över... jag har inte gjort ett skit..
 
min bror o jag hittade körsbär


köket som det ser ut just nu

skräp. visst är det fina renoveringsbilder ;)

ida o emma posar framför twingon när elin kom hem

jonas sussi o jag när sussi fyllde år.

så nu ville inte fler bilder ladda upp sig..
Igår var trevlig dag. tog en snabb sväng på stan med ajda när jag kom in till stan. sen träffade vi thorulf bror med vänner. macdonalds o sen hem till thorulf för att göra oss i ordning sen kom emma som inte vatt med oss på en evighet!! men nu jävlar! ;) sen ramlade folk in.o sen stack vi till stan.viket liv vi lever ;) jag ska ta med mig silvertejp nästa gång jag går ut. så jag lyckas hålla käften om saker jag ska glömma.....

ghost of a good thing

Jag förstår inte redigt att sommaren är mitt i nu. den är nästan slut. det är augusti när som helst! i augusti sticker emma o sussi förhoppningsvis. kanske även jag beror på vad som händer och fötter. Måste snacka ekonomi med min ekonomiska rådgivare. soms ticker till rhodos om tre veckor. Det känns som att det var i förr går vi tog sudneten. men det vad det inte.  d är mer än en månad sen. D såg jag när jag kollade kalendern i min nya mobil ;).

Jag har funderat igen! Dagens ämne.. (observera att det inte handlar om köket!) press! press att göra nått man inte vet något om! tankarna kom till mig under nattbadet på ljugnäs i söndags. efter en kompis förkalring av vissa saker. et är inte konstigt att vissa saker känns konstigt och då frågar man gärna vänner om råd. Men ibland säger vännerna fel saker men ändå rätt. det är deras åsikt det är okej för dom att säga det. Men jag har nu insett att mina vänner kan inte känna mina känslor och då kan dom egnetligne inte ha en blekaste om vad som är rätt eller fel. dom kände kanske inte den där mysigheteskänslan man råkade känsla nån natt för länge sen. Då kan dom bara se det från de perspektivet man själv låtit dom känna och ibland vill man inte berätta varenda sak och vissa känslor går inte beskriva. Vädligt ofta så är det så. Så härmed ska mina råd ara gå ut på. känner du så känner du så och då e d rätt! Jag vill bara att folk ska vara lyckliga. Ibland kan man skapa fel slags press för sina kompisar. så dom bara känner att känslor dom kännt bara är konstiga! men det är dom inte dom är naturliga! vänner var inte där fast dom kan ändå vara till väldigt mycket hjälp! jag menar inte att vänner är onödiga bara att dom itne kände samma sak just då.. d vore konstigt om dom gjorde det då får man nog akta sig lite ;)

men bort från förvirring i bexhjärnan till att igår kom ett gutiar hero hit till hemmet! min bror hade vunnit det och nu har jag kalrat easy nivån! .. jag hade ont i lillfingret och tejpade det för annars gjorde det not. ser helt sjukt ut! ..
I morgon blir det fika och crazyhitfest eller vad thorulf kallade det :P det är onsdags utgång i ovanlg anda. Om några veckor ska vi ha från kl 6 till kl 6 fest! bra ide!

morning calls

de som inte vill läsa om köksrenoveringar bör inte läsa det här

idag hoppas vi omkring på bjälkarna här hemma. Jag och bror har börjat riva upp golvet. allt är dammigt av allt sågspånn och skit som låg under bräderna. har kommit fram till att det inte är bra att komma hem lite sp borta i balansne mitt i natten .. då blir det skitigt om fötterna... Hela huset är fullt av damm och hela jag för den delen. De syns inte tlls det att man tvättar av sig och man inser att vattnet den första minuten är grått. väldigt trevligt =). har sjal över munnen och näsan hela tiden med.. värsta banditen som springer omkring där nere. Bror tog bort golvmattan i badrummet med. Pappa fixade fläkten och jag och mor drog dän väggen. eller del av väggen..Sen efter fikan började pappa riva bort klinkernsen som låg under badrumsmattan. och jag ovh bror började med golvet. såå.. Dagens arbete. skitintressant!

Imorgon ska det hem till mormor och klippa gräsmattor och bygga kärringar. eller tjäringar som pappa stavar det..Vi är lika bra på svenska han och jag ^^

Men slut på Köket snack.
Badrummet! nee skämt åsido. Utgång onsdag igen ! surprise! vi förösker bestämma oss för vad vi ska ha på oss. så otroligt komsikt varje vecka samma visa ^^

as lovers go

ohh plockade fram dashboard confessional igen! vilken underbar ide av mig själv!!

Idag har vi inte haft el majoriteten av tiden. Då har jag målat för jag har varit uttråkad och när vi haft el har jag kollat på tvn.. ohh vilket itnressant liv ajg har! snälla ge mig jobb!!!! jag börjar bli desperat nu..snart åker ansökan in till aditro!!! det är verkligen ett lågmärke för mig jag vet itne varför.. men jag känner att det verkligen inte är något för mig! jag känner att jag inte passar in där jag kan inte se mig själv där jag kan inte ens se pengarna det skulle ge i min plänbok.

pengaläget börjar rasa nu.. kul att annat folk frågar om min ekonomi med.. or not så att säga!

Jag har nog inte nått att säga idag egetnligen.. utgång onsdag som vanligt. ska till arbetsförmedlingen också. får se vad dom säger. jaha d va ju kul att du inte har nått jobb vi ahr inget jobb till dig men hoppas du ahr ett bra liv. typ så tror ajg det kommer bli..

some people hide there every desire

Jahaa nu är röris här igen.. väntar på att han ska åka så jag kan gå och duscha.. hoppas det är snart kommer aldrig bli klar i tid...

Ikväll är det utgång.. ska bli skönt jag vet inte men jag tycker om att gå ut frågan är hur många det är som följer med idag egentligen. Hoppas emma sjukling kommer va länge sen man träffade henne. märkte att mina var hemma med! gött mos :D Min bror ska hämta mig inatt i alla fall.. ifall jag inte hittar nån parkbänk att sova på men va fan det är väl lika bra att sova hemma. Jag kan ju låta bli att dricka med och bara köra hem.. men jag vet inte jag blir så sentimental framåt kvällskvisten då. jag slipper va deppig om jag dricker hur otroligt alkoliserat låter inte det! asdåligt! vissa blir depp av alkohol jag blir tvärtom och det är inte bra kn jag säga! men ajg brukar kunna hålla humöret uppe i alla fall! eller hur!? men men...

Imorrn ska jag njuta av vädret. sussi ville visst träffas med. får se hur det blir. om jag inte måste "arbeta"

life is a temple of love

jag och min mor tog ett tags ledighet från "jobbet" altså köket. Jag har ledigt imorrn tack gode gud! jag har en viss dos som jag klara vara hemma. nu börjar den överstigas så nu jävlar blir det att ej vara hemma! Imorrn är det picnic med firends på jaa var det nu heter badplatsen som ligger bredvid minigolfbanan vid ekudden.. öhh.. för de som känner till trakterna i Kalmar. sen på kvällen blir det utgång! kanske ska hem till thorulf vän och förfesta. får se var jag sover sen. thorulf sa att min soffa var ledig och att jag fick sova där. dock vet jag inte men det tar emot att sova där om det bara är jag ajda och thorulf. emma frågade om jag ville sova hos henne så vi se. det är ju ett bra alternativ annars ^^ lite jobbigare att ta sig hem .. jag pantade burkar idag med så jag tjänade 27 kr. en cider altså :) min mamma skratta åt mig när jag sa att jag gjorde två utekvällar på 25 kr. höhö men det är ganska bra jobbat av en väldigt snål jag :D

men men vilket rörigt inlägg.. linnea sa att hon knappt kunde läsa vad det stod för nått.. jag förstår henne jag fattar inte själv heller ^^

lyssnar på sån härlig gammal musik därav rubriken

idag blir alla mina sms dissade.. varför svarar inte folk. är det allmän skit i bex dag?