lights will lead you home

Har precis ätit upp min italienska glass. Vet ni hur god italiensk glass är!! Det är helt otroligt! det bästa är att jag faktiskt kan beställa glass på italienska. Nästinpå det ända jag kommer ihåg från italienskan! Glass och Matord är det ända jag kan men också det ända jag behöver ;) Matgladebex har talat!

Idag är det tre dagar kvar tills jag är hemma igen ^^
Det bästa med att va borta är att man vet hur bra det är och va hemma :D och ja jag räknar nu förtiden dublin som hemma.
och jag lovar jag lär mig massor frågan är varför åkte jag hit? Det första jag kommer fråga fröken manager när jag kommer hem, tror faktiskt hon behöver den här utbildningen själv ^^

Men dagen känns bättre än igår. Igår va ensamt idag kör jag på mitt egna race så här på eftermiddagen. går igenom anteckningarna från dessa två dagar käkar lite glass chattar med amanda och njuter av det underbara vädret som faktiskt är här :D
Dock är jag väldigt väldigt trött att sitta och lyssna på någon i 7 timmar och sedan förösker kommunicera med italienare som är väldigt nogranna med att deras punkt är den bästa i två timmar är väldigt utmattande.


 

Tror det här kan va en av de värre bilderna någonsin tagen på mig. Men va gör man inte för att få en tursitbild i allefall ;)

Jag lvoar mina ben är inte liiiika vita just nu :Dunder bar himmel seglar jag

Så där ja då va man i italien och milano. ingen maria fick jag med mig och jag är väldigt ledsen över detta faktumet speciellt idag då det va första jobbdagen. Vi sitter o lyssnar på föreläsning efter föreläsning efter föreläsning. Dock är det bra att kaffet är billigare här än hemma i dublin.
men det är stekhett ute och helt omöhligt att gå i jobbkläder man håller ju på o svettas ihjäl!

Igår va vi väg in till milano och kollade på den stora.. ehh... kyrkan som ligger där.. Är det en kyrka?
jaja stod utanför och tittade. käkade även lite italiensk pizza ;) Det va mycket gott! och välbehvöligt efter lördagens inflyttningsfest.
Sedan gick vi iväg till sjön som ligger här bredvid och satt med fötterna i vattnet och bara njöt av värmen!

Det värsta är att jag verkligen längtar hem jag känner mig något otroligt missplacerad här med alla managers.. Jag är 20 och jag kan säga att jag är yngst här... jag drar nog ner medelåldern med en hel massa siffror. och så som jag är går det ju inte precis att verkar proffsigare än va jag redan är ;)

dock har jag nog lyckats fått lite mer färg på mina ben o armar m.m


jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

Ibland blir jag trött på allt som har med jobbet och göra. Hur ostrukturerat allt är och hur sjukt vissa saker funkar.

Resan på söndag blir av jag har ingen aning om varför jag ska med och varför jag behöver detta men men . 07.10 på morgonen går flyget sen tror jag att taxi är bestäld från flygplatsen till hotellet dock inte säker.

Det har gått från maria ska med maria ska inte med maria ska med maria ska inte med. Imorgon ska maria till jobbet och hälsa på. får se om hon kan följa med. Vore ju vettigt.
Jag har ingen jobbdator med mig så hej penna och papper , tummen upp för det
Min manager har inte sagt ett ord om varför jag ska åka eller att jag ska åka. Det va mer "Rebecka du ska till italien på söndag jag skickar dig information"
Ingen information har jag fått in.
Har dock fått reda på att vi får pengar innan resan för att köpa mat för. Känns bra det i allefall.

och jag har fått en bookingreference till flyget. ^^

Snart kommer amanda hem med lite mer packning. Cathrine ska dumpa lite grejer hos oss med. (observera oss höhöh) Hon ska med flytta in till stan så hon kommer bo typ ett kvarter bort :D

jag hoppas hoppas hoppas på att maria får hänka på så jag slipper dra själv ^^


en kärlek som aldrig kan dö

Idag har det hänt nått fantastiskt.
Idag ligger min lilla älsklings amanda i rummet bredvid och vi ska sova.. Det går inget vidare! Det var till o med svårt att gå undan från hennes rum för att gå in i mitt. Livet är för gött ibland :D

Att Amanda flyttar in är en sådan sak

Att jag ska åka till Milano på söndag är också en sak

Att inflyttningsfesten är på lördag är ännu en sakså många ramlande flickor ramlar förbi

Idag va första dagen tillbaks på jobbet. Det va redigt gött faktiskt! Svenska poolen har flyttat i närheten av oss så nu är vi snart en stor combined pool. Jag den ända som är renodlad ABBare men det känns gött ändå. Vem vet vad som väntar där bakom hörnen. Esccalation är för roooligt för att jag nånsin kommer ge upp den rollen utan en tår i ögat . Älskar mina resovlers som saknar än när man är borta :D

Kom in till jobbet imorse och hade 45 ärenden i min kö . Härligt Härligt kan vi ju säga.
Ca 10 av dom va på grund av en tjänsteresa till Italien och Milano. På söndag kanske jag drar iväg en vecka för lite träning och jobb. Hur gött känns inte det!?
Dock känns det aslöjligt och ta med sig sin HP dator när man jobbar för ett helt annat it företag ;) Kommer se asroligt ut ^^

På lördag är det inflyttningsfest som gäller. Ser ut och bli en hel del faktiskt. Öl i badkar och ballonger ska det med bli och lite fläderblomsaft på det ;)

 

En bild på mamma och helens öl från gunniess bryggeriet


kom så ska vi leva

Föräldrarna är hemma i rby igen, Antibiotikakuren är avklarad och jag är lite som en kräfta i halva ansiktet ^^

Det har varit en underbar helg med föräldrarna, det har vatt mycket och göra och jag har varit så vääldigt trött. Idag tog jag en redig slappardag och mötte nu under kvällen upp amanda, cathrine mfl för lite parkhäng.
Det har varit underbart väder i flera dagar nu. En hel vecka med solsken och jag har vatt borta från jobbet hela veckan. Men nu är det nya tag och jag känner mig taggad för morgondagen.
Imorgon blir det jobbkaffe, rosa skärp och lite jobb. Jag längtar det gör jag faktiskt. Ska bli så skönt att få sitta ute på lunchen med resten i solen. För ja jag hoppas på solsken imorgon med.

Men nu är det läggdags ska ju faktiskt upp och jobba imorgon :D

 

En låt som alla borde lyssna på så här på sommaren. spec Amanda och Ajda, Gyllene tider - Leva livet

Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva
Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva

Herregud! Det är dimmigt!
OK Jag har druckit en del vin
men jag vet vad jag säger
Du är fin...

Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva
Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva

vågorna gungar mig

Efter tre dagar hemma från jobbet och inne på min 4:e idag känner jag mig pigg o glad. har sovit en evighet. Lämnade huset för första gången på 48 timmar idag med ^^ kändes lagom awesome. Om jag har tid ikväll ska jag ta en promenad med.

Det där med att städa har aldrig redigt varit min grej. Vi går inte ihop. plocka dona dammsuga damma och gud vet allt. Nu är det ju så att det faktiskt behövs städas ibland. Typ som nu eftersom mina förläldrar kommer hit imorgon ska det va rent och fint inför finbesöket.

Men det mesta är faktiskt gjort det är bara det där sista.. som att hänga in dom rena kläderna som ligger på min säng i garderoben. Jag lovar det är ingen liten hög heller. Vet inte vart jag får alla mina kläder ifrån
Sen är det där med att dammsuga det kan ju vara något av det absolut tråkigaste som finns, tillsammans med att plocka ur diskmaskinen.

Dagens motivering är när jag dammsugit så får jag ta en kopp kaffe till ^^


you and me at six

Bex har återigen dratt på sig någon slags halsinfetkion ;)
Jajamensan det är vad jag gör

Det har varit väldigt tyst här på senaste fronten men jag lovr det har inte varit tysy här borta i dublin har spenderat massa tid och då menar jag MASSA tid med Cathrine och Amanda och Maria. Dock är maria nu hemma i sverigeland för två veckor, men det är lungt den traditionella kylemore kaffen är redan inaplanderad i min obefintliga kalender tills dess att hon kommer hem :D

Vi har haft lite äventyr för oss det har varit afternooon tea, charming noodels , lite öl och lite mer öl, parkhäng m.m
Vi har haft ösregn och strolande solsken om vartannat. Förra veckan var vi tvugna att flytta våra fantastiska utomhusluncher inomhus till cafeterian. mkt deprimerande! Men det är lungt vi har bra utsikt där med ;)

Vi har fått in tre noobs på kontot och fler ska det bli. Vi ska även poolas mot ännu ett konto men jag kommer undantas från det på grund av Escalataion rollen och även qa jobbet.

Vi har spenderat lördagarna på 3 crown alley vilket är mitt marias och elenas gamla standardhak men då hade det ett annat namn och annant koncept men det är ganska trevligt nu med ^^

På fredag kommer Mamma och Pappa Håkankråkan Helen och Christer och även lille Freddelutten. Har inte träffat dom sen i November förra året så det ska bli så väldigt trevligt att få se dom allesammans igen!