natten är ung och jag ligger vaken

Idag är en redigt dålig dag. Det är en dag kvar till semster. Jag är trött slut coh ber att dagen ska ta slut. Men varje minut känns som en timme just nu.
Jag är utråkad.. sitter och väntar på att något ska hända men det lär inte hända nått. En sev 1 a kanske men det är bara se till så dom andra gör det dom ska.
Jag tjatar nått otroligt om min semster får dåligt samvete för att jag pratar om den. Men nu , nu är det faktiskt bara några timmar kvar på jobbdagen efter det är det till att packa. Sen är det sista kvällen tillsammans med Amanda och Karin innan vi börjar våran ca 1 ½ månad långa tid utan varandra.
Men det ska bli skönt att för en stund komma ifrån jobbet. Känns som hela våren sen operationen har jobb jobb jobb jobb jobb varit ända fokuset.Jobb jobb och tänka på att snart snart är det semster.
Har ingen aning om vad jag ska fokusera på när semester är över. Kommer drabbas av en stabil tomhet här jag kommer tillbaka från italien :O

so F you

1 dag kvar till semster... 1 jobbdag.. bara en liten jobbdag sen ..
några timmar kvar på den här dagen sen blir det vin för att säga byebye cecilia och så hem och packa.. det är så nära nu att jag börjar bli lite nervös..

I am the one and only

Jag och min dator är i stort behov av semster. I helgen har jag festat sovit och jobbat. Det är dom tre sakerna jag gjort...
I fredags va det leaving pint för felix grymt trevlig kväll och lördagen fortsatte i trevligt festandes dagar. Nu dock är bex trött.. Tänke jag skulle låta bli och festa. Det gick inget vidare, Ska bli så skönt att åka till italien blir lite rehab resa från dublinlivets stress festande och jobb. Bara njuta med familjen i solen och just nu bryr jag mig inte ett skit om vad vi gör bara jag får äta glass , god mat och träffa solen och familjen.
Dessutom är det nått otroligt kallt i dublin idag. Vet inte vad som hände gå till bussen va som om det va vinter. Drog till och med fram en utav "vintertröjorna" ur garderoben. Det är inte så mkt vinter över den förutom att den är stickad varm och jättehärlig. Passar dagens regninga väder helt perfekt.
Ikväll blir det bio , sista harry potter filmen! och jag ska föröska hitta skor och bikini... Lite så i sista stund men jag har ju letat sen i februari typ. Men fort inte hittat något.

because you want to be all

Jag är tillbaka , jag lever! och helgen va helt fantastiskt rolig. Lite regn på fredagen och sen va det sol sol och sol. Eller aa så soligt det kan bli här borta på den gröna ön. Men mitt ansiktet säger mig att det va sol i helgen. Har sett ut som en tomat i ansiktet hela gårdagen nu har det dock börjat lägga sig, dock är mina näsa fortfarande röd. Plupp och jag vi är nog släkt nånstans ^^
Men helgen va fantastisk måste säga att favoriterna var Coldplay (speciellt fix you, Helt fantastiskt!), foo fighters (dock inte lika bra som coldplay va .. sorry men det kom nån dipp mitt i konserten som inte alls va lika rivig) Bruno Mars (helt fantastisk live med härligt gung genom hela konserten) Jimmy eay world, Weezer och My chemical romance va med fantastiskt och se.
Bo i tält gick ändå helt ok va helt utmattad på kvällarna så va ju inte så svårt att somna.
Men nu är det ny vecka. Jobbar helg med . Så jag har nu exakt 7½ dagar kvar till italien och semster. Jobbar varenda dag fram tills fredag. Det värsta är att jag har massor att göra. Nya Harry Potter filmen kommer ut på fredag. (MÅSTE SE!)  men fredag är det leaving pint, Lördag är det housewarming , Söndag är det avskedsmiddag. Sen är det slut på helgen. Bio på måndag tisdag onsdag eller torsdag får det väl bli då. Dock måste jag ner på stan. Måste till banken och måste införskaffa skor och bikini. Har fort inte lyckats hitta det. Slutar dock tidigt måndag och tisdag så då borde jag ha tid. Ev får jag väl ta och göra allt på fredagen innan jag åker. Förutom bio får jag ta en veckodag. (ja jag gillar att planera mitt vardagsliv in i minsta detalj)

kom julia vi går

Just nu sitter en överpeppad bex i sin säng och väntar på att karin ska säga de magiska orden " nu är jag klar möts vid korsningen om fem minuter" Snart snart snart snart drar vi till Oxegen. Min gamla kompatkamera är med så förhoppningsvis lyckas jag fånga några bilder på en lerig karin och bex
Med dom få orden drar jag mig iväg!

In your honor

Foo Fighters – In Your Honor
Idag är det den 1 juli.. 1 juli!! jag fattar inte va som hände! det va inte alls länge sen det va 3 mars och jag va lagom dåsig efter operationer o allmänt sjuk i en evighet. Då började jag precis bli hel och kry och längtade stenhårt efter julimånad för då hände allt.
Nu är allt snart igång. Min sista hela jobbvecka fram tills vecka 34 slutar idag!
Från och med nu 4 dagars veckor eller mindre
Oxegen.. åh Oxegen vad jag längtar, kollar på massa liveklipp på youtube av foo fighters, coldplay jimmy eat world o allt annat awesome jag bara måste se och uppleva. Den kicken man får av en konsert den är så otroligt härlig. Hjärtat pumpar lite starkare och man vet att man lever redigt ordentligt.
Men efter en hård festivalhelg blir det en veckas jobb med Harry potter premiär av sista delen och efter det fredag den 22 juli. Då kommer det som hela familjen lövgren väntat på. Pisa, Tosacan, Italien. värme, sol ,mat, vin och underbara miljöer.
Jag tror alla mina blogginlägg har handlat om italien och oxegen sen i december.. Bra där bex. Men det är det som händer.. Vadå leva i nuet?!