running around

klockan är jaa ca 05.07 och jag har gått igenom alla morgonrutiner när man har fem pass..
gudars det börjar med att klockan är 03.30 och mobilen ringer och spelar american hi-fi (jag har världens bästa väckningslåt!) 
man sätte om mobilen till 03.45 sen hoppar man ur sängen in i duschen ta på sig strumporna ut och in och har egentligen ingen aning om vad man har på sig
04.15 lämnar ma lägenheten i skräck av att det är asmörkt men det går över när man har the killers pumpandes i öronen. Om man sedan tar ett plommon eller banan eller vad man nu har för frukt hemma då blir allt ännu bättre.
Bussen kliver man på runt 04.25 och där sätter man sig smonar på tre sekunder och sover tills man kommer fram till jobbet.
Där börjar man genom att köpa två espressochoc från kaffeautomaten . går till min plats fyller på vattenflaskan och startar datorn.
Sen börjar bex med en sudafed för att slippa va frenetiskt snorig ^^ och på det två godiscvitaminbitar. Sen är det bara hugga in på kaffet (man halsar då båda två samtidigt)
sen startar man programen på datorn och sätter igång en härlig låt från youtube idag Mika - We are golden.
Ja just det och nånstans där i börjar man sminka sig. fast det brukar mest bli mascara överallt för ingen orkar concentrera sig så här tidigt på morgonen


Ett helt vanligt fem pass . (omg jag höll på att skriva en. jag måste sluta umgås med elena =O )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback