just dance

Idag när jag i vanlig takt är på väg hem från jobbet. kliver av bussen och börjar gå ner mot stan för att köpa mig en ny tröja.halvisslandes av allmän lycka ser jag nån med blommigabadshorts. "Hahah ser ut som leighs" tänkte jag och skrattade åt mig själv för att det va länge sen. när jag sedan vandrar resten av lroppen upp på filuren ser jag hur han ser bara mer och mer ut som leigh. o det va så härligt att få se nån som påmine om honom. jag va tvungen att vända mig tre gånger för att säkerställa att det inte va han. jag är fortfarande inte helt säker på att det inte va han men shit pommes . dom där byxorna drog  igång alla minnerna från frankrike med sjuka skämt och massa bealtes och 20 frågor. goa tider. det är mer än 6 månader sen nu.

är på väg att leta lägenhet igen. jag och elena från desken har iden om att vi ska skaffa oss ett litet ställe tillsammans. den 9 ska jag va härifrån. så nu jävlar är det dags and by the way mina kommer fasiken nästa vecka :O insåg det igår.. både hon och jag . hahaha men det blir gött. trångt som fan blir det nog här men men.




erkän att jag har de snyggaste strumporna ;)

har ni sett mina två små älsklingar på mitt nattduksbord med?
hmm ska ta en bild på dom senare.
tänkte att jag skulle fixa designen på bloggen med cathrine har suttit och pillat på sin i två dagar gissa att man blir sugen eller vad. men va fan nu jävlar ska jag orka göra den ordetnligt med :D

Kommentarer
Postat av: sussi

var dte långa blommiga byxor eller var det någon korkad typ som gick runt i shorts i februari??

2009-02-25 @ 20:28:56
Postat av: Ewe

jaa den är inte särskilt snygg som det ser ut nu :P

Postat av: Mina

haha yeeeah nu kommer jag snart! :D jag tänkte fixa min design med snart :)

2009-02-26 @ 08:17:59
Postat av: Anonym

Topshop-strumpor! vilken grej!!

2009-03-15 @ 13:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback